Aj da i ja nešto napišemu vezi ovih pojačanja. Jedan, par postova iznad mene, priča da je bezveze bilo dovođenje Delača, e sad, kad smo igrali protiv Kuksija i kada je imao par kardinalnih grešaka Bandović i nije bio nikako u formi narednih nekoliko utakmica, e tada nismo imali pravog golmama koji bi ga zamijenio. Bio onaj Abd.. te premladi Plakalo, i morao se ostavit Dejo na golu. Sad imamo Delača koji je skupio koliko toliko iskustvo, učio je od najboljih golmana svijeta, itd itd. Ne zanima me stvarno više šta će biti i sa Dejom il nekim drugim, jer Sarajevo nije jedan igrač. Dejo ako će se ljutiti što neće , možda, braniti nek se ljuti, al mora da shvati da igra u Sarajevu, i da je to jedan ozbiljan tim, bar smo to potvrdili u zadnjih godinu dana.
Bilbija, sreća nečija pa mu nisu papiri bili sređeni ranije, al sad je završeno sve kako treba. Purića je Sarajevo svakom prelaznom roku tražilo i evo napokon da dođe, na njemu je da se pokaže.
Najgore što nam se desilo jeste odlazak Komazeca, al hvala Bogu pa smo našli zamjenu i to u možda i boljem igraču, kao što reče Vule - Krstovskom

, bar po ovih nekoliko mečeva na priprema pokazao se kao odlično pojačanje. itd itd...