Safet Sušić - Pape

Head
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Head » 01 feb 2014, 00:12

ZutiMrav je napisao/la:
Head je napisao/la:slika

Evo vam jos materijala.slika
Gdje je Lulic :?:
Jeli Ten Sven Susic taj DM :?:
Ceka Pape da forum napravi formaciju i prvih 11 pa onda da pukne kontru. 8-)
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 00:14

Protiv Argentine ni najhrabriji treneri nekih dosta jakih reprezentacija ne bi igrali sa 2 napadaca. To je zastarjelo..I fakticki imas igraca manje protiv jedne takve reprezentacije.

Spanija bi cak naravno startala sa nekim tipa Pedro u spicu..

A o ovome nazad, uvjeren sam da Pjanic,Susic,Medunjanin ne bi mogli tu da odrade posao protiv ARG. Mora se u vezu nabacati 5 napadaca i Ibisevica uvesti nekada u drugom zavisno od rezultata, tj ako budemo isli na sve ili nista..

Uglavnom imamo tu utakmicu vec sa ARG koju smo odigrali, Pape neka sjedne i neka analizira. On najbolje zna mada mi se na prvi pogled cini previse 2 napadaca protiv takve repke :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 feb 2014, 00:30

Ko ti je to reko' :roll: Kako mu niko nije REKO da nisu sihre bacene u avion.... 8-)
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 01 feb 2014, 00:38

gringobih je napisao/la:Ko ti je to reko' :roll: Kako mu niko nije REKO da nisu sihre bacene u avion.... 8-)
[youtube][/youtube]
Dzaba, dzaba sve ma da si rodjen u Parizu kad si seljak u dusi. :oops:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 feb 2014, 00:44

bagrcavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Susic nije zadovoljan Salaticem, gledo ga na televizoru vec :mrgreen:
Pratio radio prenos, ali nije razumio komentatora pa je prebacio na kalman radio i baš u tom momentu se čula pjesma "nema raja bez rodnog kraja" i odlučio je pozvati bratića.
Moram vas razocarati i jednog i drugog, Susic je htio gledati Salatica ali je zakasnio, nakon toga mu je "neko" rekao da je isti los i da je "tek sada" isplivo i da od toga nema nista. Susic je nakon toga pozvao Hadzica koji je profil igraca kao Medunjanin samo 17 klasa ispod i Tinija aka Minija koji ni sam ne zna sta radi na spisku nase reprezentacije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 feb 2014, 00:50

Koje iznenadjenje. Tino i Hadzic pozvani. SBBKBB hmm? :lol:

Dakle ima mjesta za amidzino zlato i babinog sina i za jos jednog igraca na kojem ce Sead Susic zaraditi. Nema mjesta niti kontakta sa Arslanagicem, sa Gudeljom, sa Salaticem...Prcic koji igra u Francuskoj ligi. Dovodi se bratov sin ili igrac, da nazor mijenja Medunjanina. Sta se na to moze reci?

Fuuuuuuuuujj, to samo kod nas mozes ljudima servirat. Serviras im *ovno na tanjiru, malo prodas u medijima, i kako se slatko jede, sa uzitkom. Divno.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 01 feb 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 feb 2014, 00:50

Kad pogledam sve ovo, nadanja da mozemo nesto uraditi na SP svode mi se isklucivo na entuzijazam, voljni momenat i pocetnicku srecu.
Strucnosti ovdje nema ni sekunde, a i kvaliteta nam je upitna.
Navijac sam Sarajeva i nije prikladno ovo da govorim, ali Susic definitivno ima vise srece nego pameti.
Nekad mi se cini previse tvrdoglav, a nekad kontam da i on igra kako mu se kaze.
Ako zaista misli da mi na SP mozemo igrati kako smo igrali do sad, onda njegovo nivo inteligencije je zabrinjavajuce nizak.
Sa dva napadaca na Argentinu, a pritom su oba teska centarfora, to je samoubistvo.
Zahirovic, taj njegov bratic, Vrsajevic, Visca, Rahimic (na zalost, inace mi je jedan od najdrazih igraca), Sunjic, definitivno niti po jednom kriteriju nemaju mjesta u ekipi koja ce ici na SP.
Ali znamo svi da ce pojedini otici samo zato sto imaju rodbinske ili poslovne veze sa Safetovim bratom.

Zaista me strah teskog debakla protiv Argentine. Mogli bi se lijepo obrukati.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 feb 2014, 00:53

MaksuzBaksuz je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Posto sam Hadzica vise puta gledao nego nas selektor i posto ga ti izgleda nikada nisi gledao, najbolje da pogledas jednu utakmicu i zakljucis dali je spomenuti zaista zadnji vezni. Od Safeta smo navikli da kasni i da se gubi, ali nije valjda da i ti ne znas da Hadzic nije klasicni zadnji vezni, pogotovo ne onaj profil zadnjeg veznog koji nama trema. Igrac sa brojem 10 koji tezi ka kreiranju akcije izmedju odbrane i veznog reda, nesto sto Medunjanin danas radi kod nas, i to da nama bude rijesenje adekvatno? Pa to je samo frustrirajuce, nista vise. Hadzic je ispodprosjecan fudbaler iz ispodprosjecne lige i kao takav nema sta traziti na spisku A reprezentacije koja ide u Brazil. Susic takodjer, nula, nula i jos jednom nula a spomenuti nije uopste zadnji vezni :roll: .

<Dada ali zato nam je Dilaver samo tako potreban!!! On igra CL i u Austriji :) :) :)
Sta se ti koprcas ba tu nesto? Dilaver je nama potrebniji od Hadzica sto puta, jer Hadzic nije razbijac koji nama treba nego kreativac, sada sto se vi pravite svi redom ludi i sto je DM pod znakom jednakosti uvijek DM za vas to je druga stvar. Ne moze ni vama ni Susicu niko ziv objasniti da je to kompletno pogresan profil zadnjeg veznog, elem EPIC FAIL! A Dilaver kao desni bek treba biti ispred Vrsajevica na spisku kao backup Mujdzi. Tini aka Mini ne da ne treba ici u Brazil nego nema sta traziti kao ofanzivan igrac u nasem kadru kada nama fali najvise klasicni razbijac. Dakle protiv Egipta su se trebala probati imena tipa Besic, Gudelj, Salatic a ne Hadzic i Susic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 feb 2014, 00:54

Principatus je napisao/la:Koje iznenadjenje. Tino i Hadzic pozvani. SBBKBB hmm? :lol:

Dakle ima mjesta za amidzino zlato i babinog sina i za jos jednog igraca na kojem ce Sead Susic zaraditi. Nema mjesta niti kontakta sa Arslanagicem, sa Gudeljom, sa Salaticem...Prcic koji igra u Francuskoj ligi. Dovodi se bratov sin ili igrac, da nazor mijenja Medunjanina. Sta se na to moze reci?

Fuuuuuuuuujj, to samo kod nas mozes ljudima servirat. Serviras im *ovno na tanjiru, malo prodas u medijima, i kako se slatko jede, sa uzitkom. Divno.
Ma nemas ti pojma. :P :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 feb 2014, 00:56

Principatus je napisao/la:Koje iznenadjenje. Tino i Hadzic pozvani. SBBKBB hmm? :lol:

Najbolji dio intervjua je kada Safet rece da mu fali razbijac tipa Rahimic i Zahirovic i onda glatko izvali da vidi Hadzica i Mikija kao alternative, koja provala sinko dragi. Vidi se da ni jednog ni drugog nikada u zivotu nije gledao. Oni su defanzivno obadvojica ekstremno losi/slabi a on u njima vidi nekakvo rjesenje.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 01 feb 2014, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 feb 2014, 00:58

@Goalgetter

SBKBKBKSBSKSSBBBB-BB-SKB-B-B-S

Morse code pa desifruj. :D :P

@Carleone

Razmisljam jos uvijek dali cu pogledati interview. Ne povraca mi se upravo. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 feb 2014, 01:01

Ali najgore od svega su nasi novinari koji ne smiju pitati nista sto bi ovima smetalo.
Radije ce svi zazmuriti, samo da bi se evenutalno nasli u avionu za Brazili i da bi sta pojeli i popili besplatno.
Ubijedljivo najveci supci i ljigavci.
Pa i dok je Munja bio, u restoranu Bosna na Ilidzi, vecina novinara je sjedila za Munjinim stolom i pila na njegov racun.
Ta praksa se nije ni sad promijenila.
Ne dao Bog da neko od nasih novinara napravi neku analizu, uputi opravdanu kritiku, da pita otvoreno to, to i to.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 feb 2014, 01:23

Drago mi je što će Hadžić debitovati protiv Egipta. Barem jedan igrač sa opširnog spiska kandidata koji trebaju dobiti poziv. Za Svena nemam nikakvo mišljenje, nit' smrdi, nit' miriši.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 feb 2014, 01:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Yebo ga Tino. Znaci ovaj kloc ide na SP, a Prcic nece? Sramota. Da ne pricam o tome da nemamo zadnjeg veznog ni prosjecnog kvaliteta.
Stvarno sramota. Prcic je za klasu iznad Tina, najmanje !

A mogao je ranije "zaganjati" Salatica i Gudelja, razocaran sam, Pape je pogubio konce... Do Slovacke je i formacija i sve ostalo bilo savrseno.
Ovo nije vise amaterizam, za ovo postoje druge rijeci...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 feb 2014, 01:30

Sta je tacno izjavio da ne moram gledati cijeli klip?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 01 feb 2014, 01:32

Ne vjerujem da ćemo protiv Argentine igrati sa dva napadača, ne ćemo igrati ni jednu utakmicu na SP sa 2 napadača svih 90 minuta. Igra sa dva klasična napadača je izumrla.

Hadžića nisam miao prilike gledati ali nije u nekoj jakoj ligi i jakom klubu, a junior Sušića sam gledao u 2 do 3 navrata gdje je po meni bio dosta solidan mda nešto ofanzivni od DM, više kao 10-ka.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 feb 2014, 01:37

I jos Susic kaze ovo: "Nemamo mi puno novih igraca, jedan, dva imena. Nemamo mi neki izbor igraca."

Pa kako cemo imati klocu jedan!

Rece to i ostade ziv. I onda nahvali Tina Susica i Hadzica kao rijesenje. Pored zivog Prcica, Gudelja, Salatica, pa Arslanagica zovemo da gleda utakmicu protiv Egipta i to jer ga savez pored Susica zove.

Jos kaze da: "Na drugim pozicijama nemamo problema. U odbrani nemamo problema, imamo viska stopera. 6 stopera." To mu je sigurno razlog sto je Arslanagica ignorisao. Kako ga nije sramota. Pa onda ova promocija Tina Susica preko CD-a. Da povratis. Odvratno jednostavno.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 feb 2014, 01:43

DonCorleone je napisao/la:
Sta se ti koprcas ba tu nesto? Dilaver je nama potrebniji od Hadzica sto puta, jer Hadzic nije razbijac koji nama treba nego kreativac, sada sto se vi pravite svi redom ludi i sto je DM pod znakom jednakosti uvijek DM za vas to je druga stvar. Ne moze ni vama ni Susicu niko ziv objasniti da je to kompletno pogresan profil zadnjeg veznog, elem EPIC FAIL! A Dilaver kao desni bek treba biti ispred Vrsajevica na spisku kao backup Mujdzi. Tini aka Mini ne da ne treba ici u Brazil nego nema sta traziti kao ofanzivan igrac u nasem kadru kada nama fali najvise klasicni razbijac. Dakle protiv Egipta su se trebala probati imena tipa Besic, Gudelj, Salatic a ne Hadzic i Susic.
Nisi ti odgledao niti jednom Hadzica,jer da jesi znao bi da je Hadzic cisti defanzivac. U Riedu je igrao cak i desnog beka, momak je polivalentan i moze gotovo sve u defanzivi. Prema tome, ako ne znas sta momak igra nemoj ni pisati,neko ce stvarno pomisliti da je to istina. Budi sretan sto ce ga pozvati, jer ce Medunjanin koji je profinjeni tehnicar u paru imati nekog ko ce ga defanzivno vaditi.
Salatic? Gudelj? Jedan prijetio Mihajlovicu da ce zaigrati za Holandiju, ako ne dobije poziv u A selekciju Srbije, a drugi za Svicarsku, pa skartirani obojica. Odjednom ponosni Bosanci kojima bi bila cast igrati za BIH, dok se jedan sa kujicom slikavao u orlicima, negirao BH reprezentaciju i govorio kako bi mu bila cast da igra za reprezentaciju genocidne tvorevine. Ti bi takve u BIH?
Besica iz Ferencyebarosa? Neka je to liga petice.
Nego zapitaj se gdje su bili Spahic i Mujdza u Tininim godinama, i da li su posjedovali kvalitet i za kako velite amaterski Hajduk ;)
Ali bice mi zanimljivo citati komentare nakon prvih nastupa Tine i Anela, i kako se lize ono, znas vec sta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 01:45

emir79 je napisao/la: Salatic? Gudelj? Jedan prijetio Mihajlovicu da ce zaigrati za Holandiju, ako ne dobije poziv u A selekciju Srbije, a drugi za Svicarsku, pa skartirani obojica. Odjednom ponosni Bosanci kojima bi bila cast igrati za BIH, dok se jedan sa kujicom slikavao u orlicima, negirao BH reprezentaciju i govorio kako bi mu bila cast da igra za reprezentaciju genocidne tvorevine. Ti bi takve u BIH?
Postedite nas ovih stvari bgt...
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 01 feb 2014, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 feb 2014, 01:45

svaka mu čast što nas je odveo u Brazil, al' za neke druge stvari je amater .. ne znam, uvijek me nanovo razočara, pa bih volio da nas nakon SP preuzme neko drugi

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.