7 golova na jednoj utakmicilegenda reala je napisao/la:a sjećate se Afonsa Alvesa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
7 golova na jednoj utakmicilegenda reala je napisao/la:a sjećate se Afonsa Alvesa
Na Dobrinji, jel' ?Sabinho je napisao/la:Nisam mislio nista lose, u mom kraju se tako cesto kaze kad se nekom obracas. Saberi se malo.
Sve ih je manje i manje.Sabinho je napisao/la:Ima li potrebe da navodimo pozitivne primjere iz holandske lige![]()
Kakvi brate, Krajina nasaVirtu4l je napisao/la:Na Dobrinji, jel' ?Sabinho je napisao/la:Nisam mislio nista lose, u mom kraju se tako cesto kaze kad se nekom obracas. Saberi se malo.
Sve ih je manje i manje.Sabinho je napisao/la:Ima li potrebe da navodimo pozitivne primjere iz holandske lige![]()
aleksandar_veliki je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kako-kup ... tba/122762" onclick="window.open(this.href);return false;
Može i ovako
Pratite li ih, jeli se koji proslavio?napomena:
Imena i prezimena potencijalnih kupaca članaka poznati su redakciji i biće objavljeni ukoliko slične ponude budu realizovane kroz druge medije.
Necu sad ispasti p**** i dati ime portala, ali kunem se majkom kad mi je jaran otisao u jedan ceski klub ja i njegov stari sastavili clanak, napucali do bola podatke, izmisljali itd, a ja imao sve dogovoreno sa vlasnikom portala. Covjek je prenio doslovce kompletan nas tekst, nista nije preuredio i tako objavio, moj jaran se i sma iznenadio kad je citaoVirtu4l je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kako-kup ... tba/122762" onclick="window.open(this.href);return false;
Može i ovakoPratite li ih, jeli se koji proslavio?napomena:
Imena i prezimena potencijalnih kupaca članaka poznati su redakciji i biće objavljeni ukoliko slične ponude budu realizovane kroz druge medije.
"Igraci iz holandske lige su kao bombonjera, nikad ne znas sta ces dobiti."Sabinho je napisao/la:7 golova na jednoj utakmicilegenda reala je napisao/la:a sjećate se Afonsa AlvesaA iz svake lige ima masu primjera gdje se igraci nisu snasli u jacim ligama,pogotovo u onoj najjacoj-Engleskoj. Ima li potrebe da navodimo pozitivne primjere iz holandske lige
![]()
Samo mi reci koliko para je koštao tekst i pogodit ću portal iz prveSabinho je napisao/la: Necu sad ispasti p**** i dati ime portala, ali kunem se majkom kad mi je jaran otisao u jedan ceski klub ja i njegov stari sastavili clanak, napucali do bola podatke, izmisljali itd, a ja imao sve dogovoreno sa vlasnikom portala. Covjek je prenio doslovce kompletan nas tekst, nista nije preuredio i tako objavio, moj jaran se i sma iznenadio kad je citao
0KM brate na obrazVirtu4l je napisao/la:Samo mi reci koliko para je koštao tekst i pogodit ću portal iz prveSabinho je napisao/la: Necu sad ispasti p**** i dati ime portala, ali kunem se majkom kad mi je jaran otisao u jedan ceski klub ja i njegov stari sastavili clanak, napucali do bola podatke, izmisljali itd, a ja imao sve dogovoreno sa vlasnikom portala. Covjek je prenio doslovce kompletan nas tekst, nista nije preuredio i tako objavio, moj jaran se i sma iznenadio kad je citao
Pa dobro bilo je puno promasaja ali i dosta jakih igraca godinama izlazi iz te lige posebno Ajaxa. Zar moze biti veci rasadnik talenata od njih, mislim tesko da ima neki klub koji je dao vise talenata..calcio je napisao/la:"Igraci iz holandske lige su kao bombonjera, nikad ne znas sta ces dobiti."Sabinho je napisao/la:7 golova na jednoj utakmicilegenda reala je napisao/la:a sjećate se Afonsa AlvesaA iz svake lige ima masu primjera gdje se igraci nisu snasli u jacim ligama,pogotovo u onoj najjacoj-Engleskoj. Ima li potrebe da navodimo pozitivne primjere iz holandske lige
![]()
- Forrest Gump
Pazi ovo, Graziano Pelle, mediokritet iz Parme predje u Feyenoord i na 47 nastupa zabije 42 gola.
Tamo je sve moguce, da prosjecni igraci kao Pelle i Alves izgledaju kao svjetske klase a sa druge strane imas Suareza, koji je potvrdio svjetsku klasu i u Engleskoj. Cudna liga totalno. nemam neko visoko misljenje o njoj da budem iskren, uvijek sam skeptican prema igracima koji tamo rasturaju.
Da, kao Zahirovic i Tino Susic.Sarajlijc@ je napisao/la:Je li ovaj Hadzic Seadov igrac?
Da nije taj jaran , Noris D. ?Sabinho je napisao/la:0KM brate na obrazVirtu4l je napisao/la:Samo mi reci koliko para je koštao tekst i pogodit ću portal iz prveSabinho je napisao/la: Necu sad ispasti p**** i dati ime portala, ali kunem se majkom kad mi je jaran otisao u jedan ceski klub ja i njegov stari sastavili clanak, napucali do bola podatke, izmisljali itd, a ja imao sve dogovoreno sa vlasnikom portala. Covjek je prenio doslovce kompletan nas tekst, nista nije preuredio i tako objavio, moj jaran se i sma iznenadio kad je citaoA ne bi priznao ovako javno jbg ipak mi je frajer izasao u susret, clanak jos postoji na netu
Neću ni da pomislim na dan kada budemo Spahića gledali zadnji put u svetom dresu.Konzerva je napisao/la:sobzirom da Spahic jos malo i ide u penziju, vjerovatno poslije Eura u francuskoj, od ogromne vaznosti jeste da Arslanagic dodje na to mjesto zajedno da se uigravaju oni bicakcic sa SPahic kroz kvalifikacije, da steknu iskustva pa da mozemo SPahica u miru odpratiti u penziju ali sa velikom mukom i tugom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.