Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa ja jos ne mogu sebi doci, trebalo nam je jedno veliko pojacanje cijeli januar se to ocekivalo i onda na kraju ni manje ni vise nego Kim Kalstrom
sve mislim da sanjam...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koji idol moras biti da od toliko igraca ti za mjesec dana dovedes hebenog Kalstroma
I pored dobro poznate bolnice na Emiratesu da ocekujemo titulu, pfff

I pored dobro poznate bolnice na Emiratesu da ocekujemo titulu, pfff
Razocaro je Wenger.Malo je falilo Arsenalu za titulu realno.Jedan top igrac i borili bi se ravnopravno cak i sa Bayernom.(Iako mislim da bi Bayern prosao dalje) 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ocekivao sam vise danas,bar jos jedno back up ime al eto
Nego sta cemo sa ovim Kallstromom
koga izgurat iz ekipe

Nego sta cemo sa ovim Kallstromom

SLOBODA NAVIJAČIMA
Koga god da smo doveli od top igrača 99% ne bi mogao igrati u LP, šteta samo zbog EPL-a.Johny je napisao/la:Razocaro je Wenger.Malo je falilo Arsenalu za titulu realno.Jedan top igrac i borili bi se ravnopravno cak i sa Bayernom.(Iako mislim da bi Bayern prosao dalje)
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Pa jeste li vi svjesni da su nama uzbudljiviji bili svi ovi ostali dani od pocetka prelaznog roka (te Draxler te Costa...)do juce nego sami deadline day koji je trebao biti najneizvjesniji. Dosada teska dovede nam jednu letvu u sredini posla par kloceva na posudbe i to je to..
Vec predvidjam narodno veselje na temi protiv Crystal Palaca i bunkera Pulisa gdje nase napade diriguju dva virtuoza Arteta i Kalstrom.
Vec predvidjam narodno veselje na temi protiv Crystal Palaca i bunkera Pulisa gdje nase napade diriguju dva virtuoza Arteta i Kalstrom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
još pitaš.. pa kapitena Artetu.
yebo majku lik nam još kapiten

daj odma Kallstromu kapitensku.

yebo majku lik nam još kapiten

daj odma Kallstromu kapitensku.

Nadam se da će u nedjelju naše napade kreirati Arteta (zato što nemamo koga drugog ubaciti) i RosickyBigBigBang je napisao/la:Pa jeste li vi svjesni da su nama uzbudljiviji bili svi ovi ostali dani od pocetka prelaznog roka (te Draxler te Costa...)do juce nego sami deadline day koji je trebao biti najneizvjesniji. Dosada teska dovede nam jednu letvu u sredini posla par kloceva na posudbe i to je to..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Šta ste spustili gaće,sa povratkom Jacka u vezni red ova ekipa je dovoljno jaka da se bori za titulu,da nam City bježi 10 bodova ja bih rekao da je gotovo,ali samo jedan bod i mi odmah spustili gaće....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Nemoj se previse uzdati u povratke jer znam ja kad se uzdam uvijek se pojavi ta rijec koja rusi snove a zove se setback.Orion87 je napisao/la:Šta ste spustili gaće,sa povratkom Jacka u vezni red ova ekipa je dovoljno jaka da se bori za titulu,da nam City bježi 10 bodova ja bih rekao da je gotovo,ali samo jedan bod i mi odmah spustili gaće....
Upravo to Orion. I ja sam razocaran ali ova ekipa se vec pola godine bori sa plasticarima za titulu i hajde da je maksimalno ispostujemo do kraja. Za Bayern sam svedno davno odustao tako da mi je svedno ako ispadnemo, ako prodjemo jos bolje i gotovo...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa dobro jest nam medicinski tim karinaški,ali mislim ovo spuštanje gaća nema smisla,treba se borit do kraja nema se šta izgubiti....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Bice tesko,ne treba zaboravit da City ima isto na duzi period povrijedjena 2 ponajbolja igraca,samo sto ljudi imaju 5-6 igraca vise u rotaciji podjednako kvalitetnih za razliku od nas,prevaga moze biti sto gostuju i nama i Lpoolu i Unitedu,valjda ce kiksati.Orion87 je napisao/la:Šta ste spustili gaće,sa povratkom Jacka u vezni red ova ekipa je dovoljno jaka da se bori za titulu,da nam City bježi 10 bodova ja bih rekao da je gotovo,ali samo jedan bod i mi odmah spustili gaće....
SLOBODA NAVIJAČIMA
Toliko sprdanje na racun covjeka koji je igrao svjetsko i tri evropska prvenstva,osvajao po dva puta s Lyonom nacionalno prvenstvo i kup Francuske mogu raditi samo neznalice i ljudi koji su samog Kalstroma malo pratili kroz karijeru,.
Top pojacanje ? Daleko od toga ali smo doveli fajtera sa pobjednickim mentalitetom,igraca kojeg ce Svedska pamtiti zauvjek kao Bosna Barabareza..
Dosao je na posudbu do kraja sezone,lova mu sigurno nije bila motiv jer je lijepo zaradjivao i u Spartaku,igrac koji traje vec dugo,evo mu prilike da jos jednom zaigra na najvisem nivou,.
Wellcome Kim,we are by far the greatest team the world has ever seen ! Arsenal !
Top pojacanje ? Daleko od toga ali smo doveli fajtera sa pobjednickim mentalitetom,igraca kojeg ce Svedska pamtiti zauvjek kao Bosna Barabareza..
Dosao je na posudbu do kraja sezone,lova mu sigurno nije bila motiv jer je lijepo zaradjivao i u Spartaku,igrac koji traje vec dugo,evo mu prilike da jos jednom zaigra na najvisem nivou,.
Wellcome Kim,we are by far the greatest team the world has ever seen ! Arsenal !

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Baš vala, raja ne tugujte, pa ne navijamo za Liverpool majka mu stara. 

I oni dzaba seru ko i mi. Nismo nikoga doveli a nismo ni ostali bez nekoga znacajnog. Rijesili smo se beskorisnog flopa Frimponga koji nije nicemu sluzio i doveli smo sto kaze Chliy igraca koji nije top klasa ali je iskusan i moze doprinjeti timu... I to nije da nas davi ugovorom, covjek je tu do kraja sezone samo... 4 mjeseca..
Tako da nismo na gubitku nego smo se cak i malo poboljsali...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
wengeru usro si sve,vrijeme je da letiš u 3 pm,ako na ljeto ne dođu 2 igrača kvalitete ozila(prvenstveno špica i dmf),đaba oni silni novi sponzori
Venger odustao od Drakslera zbog cene!
'Profesor' smatra da mladi Nemac ne vredi 37 miliona funti, piše štampa na Ostrvu.
Iako su se navijači Arsenal potajno nadali da bi ovo mogla da bude bomba u 'minut do 12', od toga neće biti ništa.
'Metro' piše da Arsen Venger ne želi olako da da toliki novac za 20-godišnjeg vezistu Šalkea.
U analizi koja stoji u tekstu ovog engleskog lista stoji da nije realno da Julijan Draksler bude plaćen malo manje od Mesuta Ozila (42.5 miliona funti) koji je 'dokazan' igrač.
Njegov talenat se nijednog trenutka ne spori, niti se raspravlja o visini otkupne klauzule, već se akcenat stavlja da je cena od 37 miliona funti u ovom trenutku isuviše visoka.
'Profesor' smatra da mladi Nemac ne vredi 37 miliona funti, piše štampa na Ostrvu.
Iako su se navijači Arsenal potajno nadali da bi ovo mogla da bude bomba u 'minut do 12', od toga neće biti ništa.
'Metro' piše da Arsen Venger ne želi olako da da toliki novac za 20-godišnjeg vezistu Šalkea.
U analizi koja stoji u tekstu ovog engleskog lista stoji da nije realno da Julijan Draksler bude plaćen malo manje od Mesuta Ozila (42.5 miliona funti) koji je 'dokazan' igrač.
Njegov talenat se nijednog trenutka ne spori, niti se raspravlja o visini otkupne klauzule, već se akcenat stavlja da je cena od 37 miliona funti u ovom trenutku isuviše visoka.
Ako dobro odigra ostatak sezone + SP, ovih 37m ce izgledat smijesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.