Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 01 feb 2014, 00:18

Pa ja jos ne mogu sebi doci, trebalo nam je jedno veliko pojacanje cijeli januar se to ocekivalo i onda na kraju ni manje ni vise nego Kim Kalstrom :lol: sve mislim da sanjam...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 01 feb 2014, 00:21

Koji idol moras biti da od toliko igraca ti za mjesec dana dovedes hebenog Kalstroma :lol: :lol:

I pored dobro poznate bolnice na Emiratesu da ocekujemo titulu, pfff

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 01 feb 2014, 00:21

Razocaro je Wenger.Malo je falilo Arsenalu za titulu realno.Jedan top igrac i borili bi se ravnopravno cak i sa Bayernom.(Iako mislim da bi Bayern prosao dalje) :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 feb 2014, 00:22

Ocekivao sam vise danas,bar jos jedno back up ime al eto :(
Nego sta cemo sa ovim Kallstromom :lol: koga izgurat iz ekipe
SLOBODA NAVIJAČIMA

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 01 feb 2014, 00:24

Johny je napisao/la:Razocaro je Wenger.Malo je falilo Arsenalu za titulu realno.Jedan top igrac i borili bi se ravnopravno cak i sa Bayernom.(Iako mislim da bi Bayern prosao dalje) :mrgreen:
Koga god da smo doveli od top igrača 99% ne bi mogao igrati u LP, šteta samo zbog EPL-a.
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 feb 2014, 00:25

Pa jeste li vi svjesni da su nama uzbudljiviji bili svi ovi ostali dani od pocetka prelaznog roka (te Draxler te Costa...)do juce nego sami deadline day koji je trebao biti najneizvjesniji. Dosada teska dovede nam jednu letvu u sredini posla par kloceva na posudbe i to je to..

Vec predvidjam narodno veselje na temi protiv Crystal Palaca i bunkera Pulisa gdje nase napade diriguju dva virtuoza Arteta i Kalstrom.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 feb 2014, 00:26

još pitaš.. pa kapitena Artetu. :lol: :mrgreen:

yebo majku lik nam još kapiten :oops: :oops: :oops:

daj odma Kallstromu kapitensku. :mrgreen: :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 01 feb 2014, 00:27

BigBigBang je napisao/la:Pa jeste li vi svjesni da su nama uzbudljiviji bili svi ovi ostali dani od pocetka prelaznog roka (te Draxler te Costa...)do juce nego sami deadline day koji je trebao biti najneizvjesniji. Dosada teska dovede nam jednu letvu u sredini posla par kloceva na posudbe i to je to..

Vec predvidjam narodno veselje na temi protiv Crystal Palaca i bunkera Pulisa gdje nase napade diriguju dva virtuoza Arteta i Kalstrom.
Nadam se da će u nedjelju naše napade kreirati Arteta (zato što nemamo koga drugog ubaciti) i Rosicky
Pld W D L
38 26 12 0

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 01 feb 2014, 00:31

Šta ste spustili gaće,sa povratkom Jacka u vezni red ova ekipa je dovoljno jaka da se bori za titulu,da nam City bježi 10 bodova ja bih rekao da je gotovo,ali samo jedan bod i mi odmah spustili gaće....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 feb 2014, 00:32

Orion87 je napisao/la:Šta ste spustili gaće,sa povratkom Jacka u vezni red ova ekipa je dovoljno jaka da se bori za titulu,da nam City bježi 10 bodova ja bih rekao da je gotovo,ali samo jedan bod i mi odmah spustili gaće....
Nemoj se previse uzdati u povratke jer znam ja kad se uzdam uvijek se pojavi ta rijec koja rusi snove a zove se setback.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 feb 2014, 00:34

Upravo to Orion. I ja sam razocaran ali ova ekipa se vec pola godine bori sa plasticarima za titulu i hajde da je maksimalno ispostujemo do kraja. Za Bayern sam svedno davno odustao tako da mi je svedno ako ispadnemo, ako prodjemo jos bolje i gotovo...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 01 feb 2014, 00:35

Pa dobro jest nam medicinski tim karinaški,ali mislim ovo spuštanje gaća nema smisla,treba se borit do kraja nema se šta izgubiti....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 feb 2014, 00:36

Orion87 je napisao/la:Šta ste spustili gaće,sa povratkom Jacka u vezni red ova ekipa je dovoljno jaka da se bori za titulu,da nam City bježi 10 bodova ja bih rekao da je gotovo,ali samo jedan bod i mi odmah spustili gaće....
Bice tesko,ne treba zaboravit da City ima isto na duzi period povrijedjena 2 ponajbolja igraca,samo sto ljudi imaju 5-6 igraca vise u rotaciji podjednako kvalitetnih za razliku od nas,prevaga moze biti sto gostuju i nama i Lpoolu i Unitedu,valjda ce kiksati.
SLOBODA NAVIJAČIMA

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 feb 2014, 00:39

Toliko sprdanje na racun covjeka koji je igrao svjetsko i tri evropska prvenstva,osvajao po dva puta s Lyonom nacionalno prvenstvo i kup Francuske mogu raditi samo neznalice i ljudi koji su samog Kalstroma malo pratili kroz karijeru,.

Top pojacanje ? Daleko od toga ali smo doveli fajtera sa pobjednickim mentalitetom,igraca kojeg ce Svedska pamtiti zauvjek kao Bosna Barabareza..

Dosao je na posudbu do kraja sezone,lova mu sigurno nije bila motiv jer je lijepo zaradjivao i u Spartaku,igrac koji traje vec dugo,evo mu prilike da jos jednom zaigra na najvisem nivou,.

Wellcome Kim,we are by far the greatest team the world has ever seen ! Arsenal !

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 feb 2014, 00:40

:lol: :lol: :lol: Joj, majke mi moje samo Šelstrom. Sta je ba ovo, treba ovde na temi podijelit 10ak tramadola, svi nesta boluju, svi pate za nekim imenima. Pomalo ba ljudi, nije smak svijeta. Arsenal i bez pojacanja ima dovoljno jaku ekipu, momci su pokazali da znaju i umiju, drugo mjesto u prvenstvu, kasne samo bod. Nemojte se previse nervirat i sekirat, imate garant i bitnijih problema u zivotu od toga da Vodja nije doveo nijedno bitno ime ovaj prelazni rok. Utakmica po utakmica i vidjet cemo gdje ce nas momci odvest.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 feb 2014, 00:51

Baš vala, raja ne tugujte, pa ne navijamo za Liverpool majka mu stara. :mrgreen:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 feb 2014, 00:55

I oni dzaba seru ko i mi. Nismo nikoga doveli a nismo ni ostali bez nekoga znacajnog. Rijesili smo se beskorisnog flopa Frimponga koji nije nicemu sluzio i doveli smo sto kaze Chliy igraca koji nije top klasa ali je iskusan i moze doprinjeti timu... I to nije da nas davi ugovorom, covjek je tu do kraja sezone samo... 4 mjeseca.. :roll: Tako da nismo na gubitku nego smo se cak i malo poboljsali... ;)

:mrgreen: slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 feb 2014, 01:00

wengeru usro si sve,vrijeme je da letiš u 3 pm,ako na ljeto ne dođu 2 igrača kvalitete ozila(prvenstveno špica i dmf),đaba oni silni novi sponzori

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 feb 2014, 01:05

Venger odustao od Drakslera zbog cene!

'Profesor' smatra da mladi Nemac ne vredi 37 miliona funti, piše štampa na Ostrvu.

Iako su se navijači Arsenal potajno nadali da bi ovo mogla da bude bomba u 'minut do 12', od toga neće biti ništa.
'Metro' piše da Arsen Venger ne želi olako da da toliki novac za 20-godišnjeg vezistu Šalkea.
U analizi koja stoji u tekstu ovog engleskog lista stoji da nije realno da Julijan Draksler bude plaćen malo manje od Mesuta Ozila (42.5 miliona funti) koji je 'dokazan' igrač.
Njegov talenat se nijednog trenutka ne spori, niti se raspravlja o visini otkupne klauzule, već se akcenat stavlja da je cena od 37 miliona funti u ovom trenutku isuviše visoka.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 feb 2014, 01:08

Ako dobro odigra ostatak sezone + SP, ovih 37m ce izgledat smijesno.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.