Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TheManiacs
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la TheManiacs » 24 jan 2010, 14:41

Tarik14 je napisao/la:Valjda je istina da Papac razmislja o povratku u reprezentaciji. Molim Boga da ovo nije dezinformacija i mazanje oci jel svi znamo koliko nam je on potreban u odbrani. Treba ga pustiti na miru da on sam, bez pritiska od bilo koga, odlucio dali zaista zeli ponovo da igra za BIH. Malo je ovo cudno s obzirom da prijasnje izjave koje je dao Papac kada je u pitanju reprezentacija. Izjave poput : "Nikad vise necu igrati za BIH!", "Reprezentacija je proslost" itd.

Tarik bezveze pricas nesta sto se ne sjecas jer je to izjavio haso
da je repka proslot,Necu igrati ..

Govoris nesta sto ne znas . :?

Prva izjava Sase papca bila je da nece da igra za repku zbog debelog ilje dominkovica :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 jan 2010, 14:43

Adinjo je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Valjda je istina da Papac razmislja o povratku u reprezentaciji. Molim Boga da ovo nije dezinformacija i mazanje oci jel svi znamo koliko nam je on potreban u odbrani. Treba ga pustiti na miru da on sam, bez pritiska od bilo koga, odlucio dali zaista zeli ponovo da igra za BIH. Malo je ovo cudno s obzirom da prijasnje izjave koje je dao Papac kada je u pitanju reprezentacija. Izjave poput : "Nikad vise necu igrati za BIH!", "Reprezentacija je proslost" itd.
A to Spahic i ostali nisu rekli, nego samo Papac??? Ne mlati, zivota ti.
Rekli su to Papac, Salihamidzic i Misimovic. Niko drugi!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 jan 2010, 14:46

da istina da su i drugi pricali,, ali Papac je uporan bio,,u toj namjeri!!!! i to je malo sad cudno!!!! i ako bih stvarno volio da imamo naj jacu ekipu ,,nekako bi volio da se ne vrati,, jer odmah e poceti spekulacije,,,zasto se je vratio,,,zbog cega itd itd!!! ovako svi ga postujemo jer je rekao savezu NE i to je za mene super od njega,, sad ako se predomisli,, to je vec sumnjivo!!!! ali kako bilo da bilo nista se mi nepitamo!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 jan 2010, 14:50

Tarik14 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
A to Spahic i ostali nisu rekli, nego samo Papac??? Ne mlati, zivota ti.
Rekli su to Papac, Salihamidzic i Misimovic. Niko drugi!
Tarice, svi potpisnici onog famoznog pisma su rekli da nece igrati dok se Savez ne smjeni. Samim tim je za njih repka bila proslost. Eh, sad sto neki nisu ostali pri svome, nego jedan jedini Papac, to je druga prica, a necemo o njim, jer bi tema otisla u helac. :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 14:51

Muratović ponovio: Sušiću sam na raspolaganju

Samir Muratović je još jednom ponovio da se stoji na raspolaganju Safetu Sušiću, naravno, ukoliko ovaj procjeni da mu njegove usluge trebaju.
Dok sam bio na pripremama u Italiji razgovarao sam sa Džekom i ostalima koju su se obradovali viješću da ću i dalje biti na usluzi Safetu Sušiću, rekao je Muratović za Dnevni avaz.

Sa novim selektorom nije razgovarao, ali očekuje da se to dogodi. Možda ga Sušić i posjeti u Austriji kada na proljeće krene prvenstvo.

Ako me Sušić pozove, vratit ću se u reprezentaciju. I dalje tvrdim da su male šanse za to, jer smatram da će Sušić primijeniti drugačiju taktiku od one koju je preferirao Blažević - kaže Muratović.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2010, 14:54

Mirza_Hordas je napisao/la:Muratović ponovio: Sušiću sam na raspolaganju

Samir Muratović je još jednom ponovio da se stoji na raspolaganju Safetu Sušiću, naravno, ukoliko ovaj procjeni da mu njegove usluge trebaju.
Dok sam bio na pripremama u Italiji razgovarao sam sa Džekom i ostalima koju su se obradovali viješću da ću i dalje biti na usluzi Safetu Sušiću, rekao je Muratović za Dnevni avaz.

Sa novim selektorom nije razgovarao, ali očekuje da se to dogodi. Možda ga Sušić i posjeti u Austriji kada na proljeće krene prvenstvo.

Ako me Sušić pozove, vratit ću se u reprezentaciju. I dalje tvrdim da su male šanse za to, jer smatram da će Sušić primijeniti drugačiju taktiku od one koju je preferirao Blažević - kaže Muratović.
Molim Boga da se ne vraca. On i Supic su svoje odradili.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 24 jan 2010, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 24 jan 2010, 14:56

Kako bi nam godio povratak Papca ;) ;)
A C A B !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 jan 2010, 14:57

Ovo je veliko ohrabrenje,dolazak Sase Papca u reprezentaciju je velika ,ogromna stvar! On je itekako potreban ovoj reprezentaciji,s njim i Spahicem,imacemo odlicnu zadnju liniju! Ipak svima treba biti cilj odlazak na euro 2012 god,a druge stvari nisu bitne,ko sjedi u savezu itd treba staviti u drugi plan! Imamo odlicnu generaciju fudbalera sposobni da se prosetaju kvalifikacijama,naravno ako budemo imali srece u barazu! Dobro dosao Papac u BIH!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 jan 2010, 14:59

Muratovic je super covjek i igrac,,steta sto je u poznim godinama,, ali onakvog covjeka bih ja volio vidjeti kao pomocnika selektoru ipak mislima da on nije vise za prvog sastava,, steta sto nije ranije otkriven kao igrac i da je igrao u vecem klubu bio bi stvarno klasa,,, meni se iznimno svida kao osoba,,, jer je stvarno onako BOSANAC!!!!
znam da se mnogima on nesvida,, ali i on je kao igrac cijelu karijeru igrao prednjeg veznog ili polu spica, a u repki je igrao drugu poziciju,,, ipak je Ivica Osim ga preporucijo a on se vjerovatno razumije u fudbal :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 14:59

Cartman je napisao/la: Molim Boga da se ne vraca. On i Supic su svoje odradili.
ako bude trebalo muratovića će zvati u repku tj. ako bude povrijeđenih, kartoniranih
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 24 jan 2010, 16:22

Papac: Želim igrati za svoju reprezentaciju

Sjajne vijesti za navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine stižu iz Škotske. Nakon dugo vremena u BiH repreznetaciju napokon bi se mogao vratiti igrač Glasgow Rangersa Saša Papac koji bi bio veliko pojačanje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Dolaskom Safeta Sušića na klupu BiH reprezentacije, počele su špekulacije o povratku Papca u reprezentaciju.

Papac je mogućnost povratka ranije negirao smatrajući da je vrijeme za mlađe igrače a kao glavni razlog zbog kojeg se nije želio vratiti u reprezentaciju je loš rad NS BiH.

No, čini se da su se stvari promjenile i da ćemo ovog iskusnog obrambenog igrača ponovo gledati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- BiH nogometni savez vrlo često mijenja trenere okrivljujući ih za neuspjeh i ja sam ljut zbog toga jer imamo velike igrače- kazao je Papac za stv.tv.

- Imamo mnogo problema sa organizacijom i to je neprofesionalno, novi izbornik želi razgovarati samnom, i ja sam planirao razgovarati sa njim. Kao i svaki igrač, želim igrati za svoju reprezentaciju, rekao je Papac.

Papac je za BiH debitirao 7. rujna 2002. godine u utakmici protiv Rumunjske, skupio je 25 nastupa za reprezentaciju BiH a posljednji put se odazvao u ožujku 2008. godine tadašnjem selektoru Mehi Kodri za utakmicu protiv Makedonije u kojoj Saša nije nastupio zbog bolesti.

Nakon smjene Mehe Kodre, Saša je kao i većina reprezentativaca tada odbio igrati za reprezentaciju BiH dok ne dođe do promjena u NS BiH. Do danas je ostao jedini reprezentativac koji je ostao pri tom stavu, no čini se da je Saša i pored svega odlučio pomoći svojoj reprezentaciji da jednog dana ugleda neko veliko natjecanje

Vrati se Saša :D :D :D :D :D
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2010, 23:31

Vise vjerujem onim skotima i njihovom intervjuu, nego Slobodnoj Bosni koja laze na svakom koraku.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 jan 2010, 23:33

De mi recite koje su novine objavile za ovog turcina ? ??
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2010, 23:36

seha je napisao/la:De mi recite koje su novine objavile za ovog turcina ? ??
Neke turske: http://gencturkhaber.com/Ediz-Bahtiyaro ... tml,01b809
Mislim da ima nesto u tome, jer nece turci bezveze objavit neku informaciju o nasoj reprezentaciji. Ne zanima ih dovoljno da bi izmisljali. Ja sam barem pozitivan. Kad su mogli Dialiba, Baiano i Hrgovic, moze i ovaj.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 25 jan 2010, 03:29

------------------Ibisevic----------Dzeko------------------------
-------------------------Misimovic------------------------------
--------------Salihovic---------------Pjanic--------------------
---------------------------Rahimic-----------------------------
--------Papac--------Nadarevic---Spahic-----Berberovic------
---------------------------Hasagic------------------------------

Jos klupa,naravno bice tu kombinacija puno sa nekim u sastavu,a kad dodju kartoni imamo igraca da zamijene na pozicijima mozemo da se borimo za EURO sa srecom isto,i pobijedama protiv malih repki negubiti bodove protiv malih,a ove velike u nasoj grupi mogu da gube od th manjih,,pa zato bi volio da dobijemo jaceg protivnika iz 4 kape a i iz 5,6..da moze da se kiksa ovi iz 1,2...dok mi moramo igrati i dobivati take tekme kao sto je CIRO,a kiks ovih iz vrha nam daje 50% sansi vise za Euro

Begovic,Pandza,Jahic,Vladevic,Medjunanin,Bajramovic,Ibricic,Stilic,Muslimovic,Zec..
Sa ovim momcima koji su u igri za repku momci mladi ali treba ih ulovit:Hajrovic,Seferovic,Vuckic..ima ih jos nadolaze oni

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 25 jan 2010, 08:11

Cartman je napisao/la:Mislim da ima nesto u tome, jer nece turci bezveze objavit neku informaciju o nasoj reprezentaciji. Ne zanima ih dovoljno da bi izmisljali. Ja sam barem pozitivan. Kad su mogli Dialiba, Baiano i Hrgovic, moze i ovaj.
Slazem se apsolutno, s tim sto Hrgovic - po ocu ili majci - ima nase porijeklo.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 25 jan 2010, 10:24

Prema pisanju turskih medija selektor našeg fudbalskog nacionalnog tima Safet Sušić razgovarao je sa nekadašnjim mladim turskim reprezentativcem Edizom Bahtiyarogluom oko njegovog eventualnog igranja za našu reprezentaciju.
Turski mediji navode da je Bahtiyaroglu ima bh. korjene te da je zainteresovan za igranje u našem nacionalnom timu, ali da će konačan odgovor na navodnu Sušićevu ponudu dati danas nakon što se konsultuje sa roditeljima.

Bahtiyaroglu igra u odbrambenom redu, a u dresu mlade turske reprezentacije odigrao je 11 utakmica i pritom postigao 1 pogodak. Trenutno brani boje Ankaragucua, a u dresu Ankaraspora odigrao je 75 ligaških utakmica i postigao 4 pogotka.

Turski mediji puni su hvale za ovog odbrambenog fudbalera, a prema njihovom pisanju očeku je se da će ovaj 24-godišnji fudbaler obući dres nekog turskog velikana. SS.BA
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 jan 2010, 10:34

Sta ce nam turcin
100% sportski i krajnje opušten potpis

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 25 jan 2010, 10:37

RiNo je napisao/la:Sta ce nam turcin
ako covjek ima nasih korjena, nek ga pozove, jos ako je tolki kapacitet ko sto pise ovdje, a jos je odbrambeni, neka ga.kad mogu u drugim repkama igrat nasi igraci i juznoameriaknci, da i mi barem nekom ukrademo igraca :mrgreen: :mrgreen:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAZIN, Kaunas, Normus90, Zglavkar i 32 gosta.