Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
I sad sa ovim brojem postoje sve predispozicije da Kalstrom bude vec legendarni flop. Izjava Wengera je ono sto se cekalo kako rekoste ni majka ga rodjena ne bi onako nahvalila 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jao transfera hahah
Posvetiti se FA kupu, to treba da bude najbitnije ove sezone a u EPL probati iznenaditi pa sta bude
Posvetiti se FA kupu, to treba da bude najbitnije ove sezone a u EPL probati iznenaditi pa sta bude
Nije upitanju pozajmica nego zamjena. Tramili smo se za Ramseya i dodali jos 10 miliona za svedskog Xavia!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Arsenal are set to make a late attempt to land Dynamo Kiev forward Jeremain Lens on loan for the remainder of the season with an option to buy over the summer. 

još jednom ponavljam...KOJE DEBILE MI U VELIKI ENGLESKI KLUB DOVODIMO....bruka i sramota...nek nam je Bog na pomoći...pa bolje da je prebacio malog Haydena u prvi tim....ili Olsona....ili Eisfelda...čuj Kalstrom...pa zadnji put sam čuo ime tog lika prije 5 godina.....fujjjj
A.F.C. Bournemouth!
velika vođa
dobijem proljev od nekih hvalospjeva na njegov račun,francuski voajer

+1Head je napisao/la:Vodja zna
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Nece taj Kalstrom kostat Arsenal puno para, al ni njegov doprinos na terenu nece biti neki. Mislim da u Arsenalu ima dovoljno dobrih igraca na sredini da i pored povreda ne mora dovoditi Kalstroma. Rosicky je za njega po meni svemirski brod, Vilsir dvije klase ispred, Ramiz i Flamini takodjer. Arteta kakav god da je opet je bolji od Kalstroma kako ja okrenem. Tako da imamo 5 igraca koji trebaju pokriti 2 pozicije na terenu, a dovodimo Kalstroma kao sestog igraca, koji je po mojoj procjeni slabiji od svih navedenih. Treba reci i to da ce se prije pojedini gore navedeni oporavit nego sto ce Kalstrom bit uigran u ekipu da igra. Po meni totalna fula, tako star igrac, a gotovo da i na klupi nema mjesta kad smo kompletni.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
usrat stvariHead je napisao/la:Vodja zna
Pa zato i nece biti na klupi kada su svi uigrani.exbabilon je napisao/la:Nece taj Kalstrom kostat Arsenal puno para, al ni njegov doprinos na terenu nece biti neki. Mislim da u Arsenalu ima dovoljno dobrih igraca na sredini da i pored povreda ne mora dovoditi Kalstroma. Rosicky je za njega po meni svemirski brod, Vilsir dvije klase ispred, Ramiz i Flamini takodjer. Arteta kakav god da je opet je bolji od Kalstroma kako ja okrenem. Tako da imamo 5 igraca koji trebaju pokriti 2 pozicije na terenu, a dovodimo Kalstroma kao sestog igraca, koji je po mojoj procjeni slabiji od svih navedenih. Treba reci i to da ce se prije pojedini gore navedeni oporavit nego sto ce Kalstrom bit uigran u ekipu da igra. Po meni totalna fula, tako star igrac, a gotovo da i na klupi nema mjesta kad smo kompletni.
Otisao Frimpong i ovaj ga zamjenio do kraja sezone. Mozda sada i dobije sansu protiv CP.
Ja mislim da ne traje, zavrsava za manje od sat vremena
To je to 100%, niko se ne spominje vise, sumnjam da ce odjednom izletiti neki transfer nista od toga
To je to 100%, niko se ne spominje vise, sumnjam da ce odjednom izletiti neki transfer nista od toga
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Prelazni rok traje još 49 minuta i 52 sekunde.
Za ove koji još nisu ukapirali kako ovo funkcionira.
Za ove koji još nisu ukapirali kako ovo funkcionira.
Još 10 minuta. Čekamo Draxlera i Messija.
Sto ce vam napadac pored Kallstroma zivogrambo16 je napisao/la:još ne mogu da vjerujem da nismo napadača doveli...Bože sačuvaj

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Otišao Park Chu Young u Watford na posudbu. Ludilo. 

SLUŽBENO: Arsenal svog dragulja, Park Chu-Younga, posudio Watfordu do kraja sezone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.