Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ljubav je napisao/la:Cokolino samo pravi sebi alibi za rano ispadanje sa takmicenja.
bit ce poslije podmladivao ekipu, ovo, ono.
da sudije nisu siljile za njih, vjerovatno bi i izgubili, a to proglasenje moze macku o rep objesiti.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:da im je odbrana toliko loša valjda bi izgubili bar jednu od tri tekme,taj vori je bio proglašen najboljim igračem svj. prvenstav,tačka.
Da, ali teško mi je i danas zamisliti Dansku bez Christiansena. Bio im je najbolji igrač kad su postali europski prvaci. Znači tada je imao gotovo 37.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kikach je napisao/la:Ti "starci" su u najboljim rukometnim godinama. Dominiković i Špoljarić su tridesetogodišnjaci. Dancima koji su europski prvaci najbolji igrač je Lars Christiansen sa 39 godina, Islanđanima koji su srebrni sa OI najbolji igrač je Ólafur Stefánsson sa 38 na leđima. Osovinu igre Francuske čine igrači koji imaju preko trideset godina. Znamo ko su Francuzi.bambina je napisao/la:Dok je Line mirno spavaju,svaka čast kako su ga ismijavali od početka,sve kao starce potjerao.Čestitke komšijama,Srbi otpali lijepo je danas bilo gledat rukometijadu bez obzira na sve.
Balić,Čupić vidi se kako se igra,želja i motiv nek naši uče nažalost
Jedino mi na Balkanu valjda tridesetogodišnjake proglašavamo za starce.
90% reprezentacija na svijetu bi suhim zlatom platili igrače kao što su Metličić, Dominiković,Sulić,Špoljarić,Džomba, ali glavno da nama ne valjaju.
Kopljar i Gojun su takvi panjevi da je to čudo jedno.
christinasen nije više najbolji igrač danske,uz svo poštovanje prema tom velikom igraču.
i meni je malo čudno bilo kad su poslije SP svi govorili da je to zadnje metličićevo veliko natjecanje,kao da je u 40 godini,wislander i staffan olsson su igrali i u 40 godini za švedsku,ne znam pravi razlog što nema ovih koje si nabrojao,neki od njih bi bar u odbrani mogli dobro pomoći
ljubav je napisao/la:Banovat ce nas, ako ne budemo pricali o rukometu.
Medutim, sta je lose, ako kazem da su Hrvati slabasni i da nemaju sta traziti protiv vrlo dobrih Islandana i Danaca?
Ili ako kazem da je Vori los?
Ili ako kazem da je Gojun balvan?
Ili ako kazem da je Kopljar cjepalo?
To su cinjenice, svidae se one nekom ili ne.
Danas zanimljiv mec izmedu Svaba i Francuza, a sutra igra, po mom misljenju, bolja grupa.
Ísland er nýja meistari!
stas slabasna ekipa jedina prenijela 4 boda u drugu fazu,koliko su tvoji prenijeli LJUBAVI?!bh hrvat je napisao/la:ne znam čemu priče pali vas kao šibice, ima jedna takva pjesma od letećeg odreda
antipolitika2 je napisao/la:stas slabasna ekipa jedina prenijela 4 boda u drugu fazu,koliko su tvoji prenijeli LJUBAVI?!bh hrvat je napisao/la:ne znam čemu priče pali vas kao šibice, ima jedna takva pjesma od letećeg odreda
Činjenice!?ljubav je napisao/la:Banovat ce nas, ako ne budemo pricali o rukometu.
Medutim, sta je lose, ako kazem da su Hrvati slabasni i da nemaju sta traziti protiv vrlo dobrih Islandana i Danaca?
Ili ako kazem da je Vori los?
Ili ako kazem da je Gojun balvan?
Ili ako kazem da je Kopljar cjepalo?
To su cinjenice, svidae se one nekom ili ne.
Danas zanimljiv mec izmedu Svaba i Francuza, a sutra igra, po mom misljenju, bolja grupa.
Ísland er nýja meistari!
Normalno da je Atomac ponajbolji igrac na planeti.Trigger je napisao/la: To je tvoje mišljenje, isto ka što je Igropulo 'igrač planeta' - mashala boudale
ljubav je napisao/la:Normalno da je Atomac ponajbolji igrac na planeti.Trigger je napisao/la: To je tvoje mišljenje, isto ka što je Igropulo 'igrač planeta' - mashala boudale
Navedi boljeg, ako mislis da takav postoji.
Atomac je genijalac i to se vidi po njegovom poimanju igre i luckastim potezima na terenu.
ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a znam sta sam napisao luckasti.
Da sam mislio na lucidne, napisao bi lucidni.
Jesam poglup, al' nisam toliko.
Ísland er nýja meistari!
TheManiacs je napisao/la:Jao Trigger kralj siiiTrigger je napisao/la:Onaj ko pobijedi u finalureds je napisao/la:Sta mislite ko ce osvojiti prvenstvo ?![]()
koliko se sjećam, slavnić je vodio tu koš.repku na EP u španiji, i upravo je on napravio radikalni rez, stisnuo muda, kad je poveo mlade igrače, teodosića i ostale, i malo mu je falilo da pređe u drugi krug, kad je spanulis iz grčke u zadnjim trenucima pogodio tricu i tekmu odve u produžetak, koji su grci dobili.H1N1 je napisao/la:Tacno tako...Ipak generacija:Nenadic,Vujin, Sesum, Markovic, Prodanovic....je bila kadetski prvak Evrope.Materijala ima dosta sam ga treba dobro ukomponovati i uvezati.Ja bih licno volio kad bi Cvetkovica vratili za selektora(mada je to nemoguce) jer je covjek imao viziju.U utakmicama protiv slabijih reprezentacija davao je priliku mlađim igracima, i onima koji su u drugom planu kod njega ali na koje racuna.alan_kardec je napisao/la:.U ovoj ekipi ima dobrog materijala za visoke domete:Šešum,Vujin,Marković,Mitrović,Stojanović,Ilić,Vilovski,Tubić,Stanković,Nikčević... su igrači koji igraju po najjačim svjetskim ligama,ali treba im SISTEM koji će ih odvesti do uspjeha sa reprezentacijom.
Dokaz da se za ''kratko'' vrijeme to sve moze ukomponovati sa pravim i dokazanim strucnjakom je i kosarkaska reprezentacija Srbije koja je u na EP u Spaniji ispala u prvom krugu da bi za dvije godine na EP u Poljskoj dosla do samog finala.
Nije, izbgubili su protv Ukrajinaca 2-3 puta loptu al oni balvani promasili prazan golkakavdanakneiskustvu je napisao/la:je li hrvatska na ovom prvenstu ikad primila gol u situacijama kada je igrala bez golmana,ja nešto nisam primijetio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.