Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Šta je ovo, official confirmation, a niko ne komentariše ništa.
Svi u behutu svegami, gdje nećeš bit spominje se Draxler, Bender, Matuidi, Bog, Allah, Isus, buda i Hare Krišna i onda ti odjednom dođe Kallstrom koji nema mjesta u Spartaku. Bolje da nije nikog ni dovodio.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
On i Yaya Sanogo ce da razvaljuju. 

na FB sam naletio na ovo sad da li je ovo fakat Vođa izjavio....
Arsène Wenger nakon dolaska Kim Källströma: " Kim Källström je veoma iskusan igrač. On je veznjak provjerene kvalitete kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Želimo mu dobrodošlicu u klub."
Arsène Wenger nakon dolaska Kim Källströma: " Kim Källström je veoma iskusan igrač. On je veznjak provjerene kvalitete kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Želimo mu dobrodošlicu u klub."
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ovo je najveće pojačanje Spartak Moskve u posljednjih sedam godina
aleeeeeeeeeeeeeeee let the hunt begin
al u qrcu
Odo matere mi, odo gdje dok mirza ne počne večeras-.
Ćao hebem ti i transfere i draxlere i mrš
al u qrcu
Odo matere mi, odo gdje dok mirza ne počne večeras-.
Ćao hebem ti i transfere i draxlere i mrš
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Marsal
- Kontakt:
Jest, imaš i na arsenal.com. Mati njegova ga ne bi ovako dobrodušno opisala.Orion87 je napisao/la:na FB sam naletio na ovo sad da li je ovo fakat Vođa izjavio....
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Wengeru pojeo si gofno time što si odbio platiti 37mil za Draxlera iako je uprava htjela dati pare.
Ako fakat misli da možemo s ovim timom do titule, onda je pomatuho.

traži se ostavka luzera francuskoga,nebi me začudilo da je kakvu proviziju uzeo na ovom balvanu
Ako je stvarno istina da nije htio platiti, treba se zapitati kakve on vijuge ima u glavi.QUARTERBACK je napisao/la:Wengeru pojeo si gofno time što si odbio platiti 37mil za Draxlera iako je uprava htjela dati pare.
A mozda opet levate, mozda je cilj kao i obicno top4 a to se, eto moze uzeti.
Ma, nema mozda jeste mozda nije. AKo se ne dovede POJACANJE, zna se sta su ambicije, top4.
Hahahahahahah kada se sjetim onog odusevljenja 1. septembra sto nas sada lijepo popisase!
Inace vidio sam par zivljih i zanimljivijih sahrana od nase teme danas...
Sada na sredini kada Arteta i Kim uspostave tandem zaebali smo i Iniesta-Xavi!
Uglavnom sada mi je cisto svedno sta ce biti dalje. Ali imam neki osjecaj da cemo sto bi Seaman rekao ispasti u 10 dana iz svih kombinacija za trofej. Jos ako se ispostavi tacno ono sto BBC pise nebi mi bilo ni najmanje zao kada nam se svi slatko izjebu majke...

Inace vidio sam par zivljih i zanimljivijih sahrana od nase teme danas...

Sada na sredini kada Arteta i Kim uspostave tandem zaebali smo i Iniesta-Xavi!

Uglavnom sada mi je cisto svedno sta ce biti dalje. Ali imam neki osjecaj da cemo sto bi Seaman rekao ispasti u 10 dana iz svih kombinacija za trofej. Jos ako se ispostavi tacno ono sto BBC pise nebi mi bilo ni najmanje zao kada nam se svi slatko izjebu majke...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
da je wenger mislio napast ligu,doveo bi uz ozila još jednoga wc igrača na dmf-u ili u špici preko ljeta,očito je ozil bio samo potez da se smire navijači.sad kad je mogao uložiti lovu i napast titulu on uzima kočnicu.
znači plasman u lp mu je cilj,probat uzet fa cup,a titula i lp nemoguća misija

Normalno da kupuje ovo smece kad prethodnih 30 dana uopce nije razmisljao o trgovanju. I sad kad je stislo daj sta das. Veliko razocarenje, i ako se ista treba obiti o glavu Wengeru neka to bude ovaj transfer. Prvi rok u mom zivotu koji bi radije da nije nista doveo. I nemojte pricati gluposti, kao ovo je transfer da se samo popuni rupa, i za to je bilo boljih opcija milion, ako nista i taj De Jong kojeg je Paja spominjao.
chelsea ide po costu
e moj luzerko francuski **** bi se za lovu

Lord rekao da ce ostati... Titula ponovo na vidiku. 

ja cu samo reci da ocekujem rodjendansko iznenadjenje od strane velikog vodje tamo oko 11:40 

Nacekat ces se!Pistol je napisao/la:ja cu samo reci da ocekujem rodjendansko iznenadjenje od strane velikog vodje tamo oko 11:40

Eh vakat je da se pojavi sad neko ime,ocekujem napadaca oko pola 12,bice bombara dana
SLOBODA NAVIJAČIMA
Steve Gooner @Merse10 13mnedim93 je napisao/la:Al čuj ovo....
noo komentarAccording to BBC journalist David Ornstein, Arsenal's board were happy to meet Schalke fee for Draxler & keen this month to avoid summer battle, but Wenger's valuation was lower & was unwilling to budge.
Arsenal legal team have contacted BBC & David Ornstein has since deleted his Draxler tweet immediately
Odmah je tweet izbrisan tako da to vjerovatno nije istina.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kallstrom will wear the legendary number #18.
Previous legends to wear this number: Cygan, Silvestere, Squilaci.
HAHHAHHAHAH
HAHHAHHAHAH
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Po jutru se dan poznaje... Hahahahaha ima da kupim njegov dres!Orion87 je napisao/la:Kallstrom will wear the legendary number #18.
HAHHAHHAHAH

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.