Safet Sušić - Pape

ZutiMrav
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ZutiMrav » 31 jan 2014, 20:27

bagrcavi je napisao/la:
U stvari po meni, koliko ja vidim i koliko poznajem fudbal volim da igram sisteme 4-4-2 i 4-5-1. Ali, kad se igra 4-5-1, onda moraš da imaš od tih pet igrača u sredini terena najmanje trojicu izuzetno ofanzivnih igrača. Igrača koji mogu da daju zadnji pas i da riješe utakmicu, a moraš da imaš i vrhunskog napadača. Čitave kvalifikacije smo igrali u sistemu 4-4-2. Vjerovatno ćemo tako igrati i na SP, jer ne mogu zamisliti ekipu ni bez Džeke ni bez Ibiševića. Međutim, ako se desi da ostanem bez jednog od njih dvojice mogu da se vratim na 4-5-1".
Safet troll level nedimko :mrgreen:
Jeli ovaj normalan nemamo vrh. napadaca i nemamo tri vezna sa dobrim pasom :lol: :? :roll: :(
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 jan 2014, 20:29

calcio je napisao/la: Hadzic je zadnji vezni, mozda u prvenstvu ima ulogu i da razbija i da razigrava ali mislim da ce se u reprezentaciji uglavnom posvetiti defanzivnim i trkackim zadatcima.
Posto sam Hadzica vise puta gledao nego nas selektor i posto ga ti izgleda nikada nisi gledao, najbolje da pogledas jednu utakmicu i zakljucis dali je spomenuti zaista zadnji vezni. Od Safeta smo navikli da kasni i da se gubi, ali nije valjda da i ti ne znas da Hadzic nije klasicni zadnji vezni, pogotovo ne onaj profil zadnjeg veznog koji nama trema. Igrac sa brojem 10 koji tezi ka kreiranju akcije izmedju odbrane i veznog reda, nesto sto Medunjanin danas radi kod nas, i to da nama bude rijesenje adekvatno? Pa to je samo frustrirajuce, nista vise. Hadzic je ispodprosjecan fudbaler iz ispodprosjecne lige i kao takav nema sta traziti na spisku A reprezentacije koja ide u Brazil. Susic takodjer, nula, nula i jos jednom nula a spomenuti nije uopste zadnji vezni :roll: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 31 jan 2014, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2014, 20:36

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la: Hadzic je zadnji vezni, mozda u prvenstvu ima ulogu i da razbija i da razigrava ali mislim da ce se u reprezentaciji uglavnom posvetiti defanzivnim i trkackim zadatcima.
Posto sam Hadzica vise puta gledao nego nas selektor i posto ga ti izgleda nikada nisi gledao, najbolje da pogledas jednu utakmicu i zakljucis dali je spomenuti zaista zadnji vezni. Od Safeta smo navikli da kasni i da se gubi, ali nije valjda da i ti ne znas da Hadzic nije klasicni zadnji vezni, pogotovo ne onaj profil zadnjeg veznog koji nama trema. Igrac sa brojem 10 koji tezi ka kreiranju akcije izmedju odbrane u veznog reda, nesto sto Medunjanin danas radi kod nas, i to da nama bude rijesenje adekvatno? Pa to je samo frustrirajuce, nista vise. Hadzic je ispodprosjecan fudbaler iz ispodprosjecne lige i kao takav nema sta traziti na spisku A reprezentacije koja ide u Brazil. Susic takodjer, nula, nula i jos jednom nula a spomenuti nije uopste zadnji vezni :roll: .
Na kojoj poziciji pružaš najbolje partije i gdje se najbolje osjećaš na terenu?

Anel Hadzic : Ja se osjecam najbolje na sredini terena , kao zadnji vezni .

gringobih je napisao/la: Meni zaista nije jasno sta jedan tako pametan, nacitan, uspjesan decko radi na ovom forumu gdje su klocevi... :roll:
Edukujem. :mrgreen:
I nisu svi klocevi na forumu ali ih ima zaista mnogo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 jan 2014, 20:38

Onako sta ono Gringo prica ove 4 godine???
Dok ste se svi kleli u njega ja sam nasmekao ruralca u preudobnoj fotelji... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 jan 2014, 20:41

calcio je napisao/la:

Zadnji vezni koji kreira akcije, ali ne razbijac, a nama treba razbijac, imamo Medunjanina, Pjanica i Salihovica koji teze ka naprijed, sta ce ti tu onda ovaj igrac koji je losiji od svih navedenih.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 31 jan 2014, 20:42

Srozat ce na nas gdje je klasicni DM pa svaka ih u rep. ima po najmanje dva dok mi...

Gledaj DM Susic Tin, Medunjanin, Hadzic :? Avdija DM :?

Salatic, Gudelj, Besic :roll: :? ko su oni, odkud iskacu...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2014, 20:47

Znaci Hadzic je zadnji vezni kojeg trazimo? To je kao da kazes da su igraci poput Pirla, Xavija, koji takodjer igraju ulogu zadnjeg veznog, koji tik ispred odbrane igraju, uzmu loptu i kreiraju napad, isti tip igraca kao Makelele nekda, Javi Martinez, Xabi Alonso? Pa zar ne vidite jbt kad kazes zadnji vezni, imas 2 tipa igraca, ofanzivniji,i defanzivniji, nama treba taj defanzviniji. Tehniku pustite, imas Pjanica, Misimovica i Medunjanina,kojeg ce nam vraga vise tehnicara.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2014, 20:47

gringobih je napisao/la:Onako sta ono Gringo prica ove 4 godine???
Gringo mozes li nam napisati tvoj idealan sastav sa igracima koji su trenutno dostupni?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 jan 2014, 20:50

Ja cu do SP pominjati samo jedno ime jer bolje(dostupne)opcije nema:Elvir Rahimic.Nadam se da ce biti pozvan i da ce igrati u Brazilu,ako bude tako ne brinem se za prolaz u drugi krug.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jan 2014, 20:50

To smo propali kako nam ti četiri godine ovdje prodaješ maglu? Direktan plasman na SP, prvi šešir za kvalifikacije na EP, najbolji plasman otkad savez postoji... To je za tebe propast BH-a fudbala?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2014, 20:53

calcio je napisao/la:

Zadnji vezni koji kreira akcije, ali ne razbijac, a nama treba razbijac, imamo Medunjanina, Pjanica i Salihovica koji teze ka naprijed, sta ce ti tu onda ovaj igrac koji je losiji od svih navedenih.
Napredujemo, od "nije zadnji vezni" do "zadnji vezni koji kreira". Ko zna, mozda se naposljetku otkrije da momak moze biti i razbijac jer budimo realni, nije nuklearna fizika za jednog skolovanog igraca da se malo prilagodi onome sto od njega zahtjeva trener.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 jan 2014, 20:54

calcio je napisao/la:
Gringo mozes li nam napisati tvoj idealan sastav sa igracima koji su trenutno dostupni?
Eto sastav u Don@ u potpisu ;)

A evo brace po izmjeni padeza, taktici, look-u, obrazovanju, porijeklu...
Malo regrutacije strucnog staba...A tu je i sinovac Radisa....
[youtube][/youtube]
Pa malo intervju...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 31 jan 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 jan 2014, 20:58

calcio je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Napredujemo, od "nije zadnji vezni" do "zadnji vezni koji kreira". Ko zna, mozda se naposljetku otkrije da momak moze biti i razbijac jer budimo realni, nije nuklearna fizika za jednog skolovanog igraca da se malo prilagodi onome sto od njega zahtjeva trener.
Po onome sto mi smatramo kao zadnji vezni koji nama treba i po onome sta ti mislis leze dva svijeta. Nazalost jeste nuklearna fizika napraviti od doticnog razbijaca, jer taj to NIJE i nece biti nikada, covjek je skroz drugi tip igraca od onoga sto nama treba i njegovo pozivanje je dokaz da Safet uopste ne zna povuci prave poteze po izboru igraca i pozicija, jer ako ce ti 10ta igrati razbijaca, onda nesto nije uredu u konceptu.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 31 jan 2014, 20:59

Hajmo se potuc !!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 jan 2014, 21:02

adal je napisao/la:Hajmo se potuc !!!
Na cijoj si ti strani, djelujes mi ovako divlji :mrgreen: . Trebaju nam takvi u prvom redu kada zagusti :D .

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2014, 21:05

Henderson je napisao/la:
To smo propali kako nam ti četiri godine ovdje prodaješ maglu? Direktan plasman na SP, prvi šešir za kvalifikacije na EP, najbolji plasman otkad savez postoji... To je za tebe propast BH-a fudbala?
:)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2014, 21:05

[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2014, 21:10

calcio je napisao/la:
Po onome sto mi smatramo kao zadnji vezni koji nama treba i po onome sta ti mislis leze dva svijeta. Nazalost jeste nuklearna fizika napraviti od doticnog razbijaca, jer taj to NIJE i nece biti nikada, covjek je skroz drugi tip igraca od onoga sto nama treba i njegovo pozivanje je dokaz da Safet uopste ne zna povuci prave poteze po izboru igraca i pozicija, jer ako ce ti 10ta igrati razbijaca, onda nesto nije uredu u konceptu.
Sad je znaci opet desetka... Stvarno mi tesko pohvatati sve ovo, u sljedecem postu ce biti golman. Covjek je zadnji vezni, igra u oba pravca. Smatram da je ok sto ce biti pozvan da vidimo na djelu sta moze. Eto.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2014, 21:15

evo Pape kaže da je gledao Hadžića dva puta i da nije ostavio neki specijalan dojam na njega :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 31 jan 2014, 21:22

legenda reala je napisao/la:evo Pape kaže da je gledao Hadžića dva puta i da nije ostavio neki specijalan dojam na njega :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 4 gosta.