Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Izgleda da je se i njemu vratila zelja i volja za BIH repkom.Najgore sad ce svi ovi pocet govoriti da je izdajica ili ce pricat o nekom patrotizmu sto mi je preko glave.... 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
http://sport.stv.tv/football/scottish-p ... th-bosnia/
Izgleda da stvarno ima nesto u ovome, u svakom slucaju treba da docekati otvorenih ruku, treba nam
Izgleda da stvarno ima nesto u ovome, u svakom slucaju treba da docekati otvorenih ruku, treba nam
Ma za*ebi ti patriotizam,Papac je uvjek bio i ostace Bosanac,a to sto se on zakacio s ovim iz saveza,neka,svaka mu cast,makar je pokuso nesto za razliku od ostalih nije pogazio svoju rijec,a on je igracina i potreban nam je a sto ce seljaci koji ni ne znaju sta je patriotizam,i isti oni koji su otjerali Hasana svojim seljackim ispadima pricati da je on izdajica,nek duvaju od repke,jer svako ko ne zeli dobro ovoj reprezentaciji nije nikakav Bosanac,,,,
Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
mislis hercegovacdemir44 je napisao/la:Ma za*ebi ti patriotizam,Papac je uvjek bio i ostace Bosanac,a to sto se on zakacio s ovim iz saveza,neka,svaka mu cast,makar je pokuso nesto za razliku od ostalih nije pogazio svoju rijec,a on je igracina i potreban nam je a sto ce seljaci koji ni ne znaju sta je patriotizam,i isti oni koji su otjerali Hasana svojim seljackim ispadima pricati da je on izdajica,nek duvaju od repke,jer svako ko ne zeli dobro ovoj reprezentaciji nije nikakav Bosanac,,,,

Nemoj tako, sad ce se pojedinci obrusiti na tebe i ode tema u helac.
Ovo da sprijecim najgore odmah u startu
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
-
- Kontakt:
vjeruj mi,znam osobno Papca i kolega on ti je najmanje Bosanac!demir44 je napisao/la:Ma za*ebi ti patriotizam,Papac je uvjek bio i ostace Bosanac,a to sto se on zakacio s ovim iz saveza,neka,svaka mu cast,makar je pokuso nesto za razliku od ostalih nije pogazio svoju rijec,a on je igracina i potreban nam je a sto ce seljaci koji ni ne znaju sta je patriotizam,i isti oni koji su otjerali Hasana svojim seljackim ispadima pricati da je on izdajica,nek duvaju od repke,jer svako ko ne zeli dobro ovoj reprezentaciji nije nikakav Bosanac,,,,

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
Pročito sam tekst na sarajevu x portalu- Borisa Živkovića Bosanca hrv.bivšeg reprez.Svaka čast neke stvari nisam znao.
Koliko ih ima takvih nažalost nisu igrali za našu Bosnu.
Koliko ih ima takvih nažalost nisu igrali za našu Bosnu.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
bujrum sale legendo, stipu ove nadri patriote nek sebi grizu sad nokte, vrata bih su ti uvjek sirom otvorena
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Nisam hercegovac iz Maglaja samMr Plummer je napisao/la:mislis hercegovacdemir44 je napisao/la:Ma za*ebi ti patriotizam,Papac je uvjek bio i ostace Bosanac,a to sto se on zakacio s ovim iz saveza,neka,svaka mu cast,makar je pokuso nesto za razliku od ostalih nije pogazio svoju rijec,a on je igracina i potreban nam je a sto ce seljaci koji ni ne znaju sta je patriotizam,i isti oni koji su otjerali Hasana svojim seljackim ispadima pricati da je on izdajica,nek duvaju od repke,jer svako ko ne zeli dobro ovoj reprezentaciji nije nikakav Bosanac,,,,![]()
Nemoj tako, sad ce se pojedinci obrusiti na tebe i ode tema u helac.
Ovo da sprijecim najgore odmah u startu

Rotor Volgograd...
Bio on patriota ili ne,najvažnija je stvar da će odbrana repke biti jača za barem 30%. To je najvažnije,sve ostalo je manje važno!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerovatno je da je i on cekao pravi potez saveza, da dovedu trenera kojeg ce svi postovati. Ne umanjujem vrijednost Cire, i njega su postovali ali ocigledno da je Pape zavrijedio vece postovanje.
Sasa nadam se da ces naci pravu rijec sa trenerom, i da ces se vratiti u repku, jer igraci kao ti nam iznimno fale, pogotovo na toj lijevoj strani. Sretno ti bilo.

Sasa nadam se da ces naci pravu rijec sa trenerom, i da ces se vratiti u repku, jer igraci kao ti nam iznimno fale, pogotovo na toj lijevoj strani. Sretno ti bilo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
DOBRODOŠAO MAJSTORE
kad bi nam se vratila oba beka tj. salihamidžić i papac, zamislite tek odbrane, salihamidžić - spahić - naradević - papac...

kad bi nam se vratila oba beka tj. salihamidžić i papac, zamislite tek odbrane, salihamidžić - spahić - naradević - papac...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
nije losa ni ova opcija...jahic----spahic-----nadarevic----papacMirza_Hordas je napisao/la:DOBRODOŠAO MAJSTORE![]()
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Ja se bojim da ovo nije novinarska patka 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
MA ZNAŠ TI.antipolitika2 je napisao/la:vjeruj mi,znam osobno Papca i kolega on ti je najmanje Bosanac!demir44 je napisao/la:Ma za*ebi ti patriotizam,Papac je uvjek bio i ostace Bosanac,a to sto se on zakacio s ovim iz saveza,neka,svaka mu cast,makar je pokuso nesto za razliku od ostalih nije pogazio svoju rijec,a on je igracina i potreban nam je a sto ce seljaci koji ni ne znaju sta je patriotizam,i isti oni koji su otjerali Hasana svojim seljackim ispadima pricati da je on izdajica,nek duvaju od repke,jer svako ko ne zeli dobro ovoj reprezentaciji nije nikakav Bosanac,,,,iskoristio repku da se proda i pa pa,vjeruj mi da igra negdje u rusiji jos bi on nosio dres i grb ovako za to vise nema potrebe!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
i ta je isto predobra, ako se vrati haso on ide u prvu postavu ali sumnjam da će se vratitiscorpion je napisao/la:nije losa ni ova opcija...jahic----spahic-----nadarevic----papac
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
sinoc gledam hasu...dobar coeceMirza_Hordas je napisao/la:i ta je isto predobra, ako se vrati haso on ide u prvu postavu ali sumnjam da će se vratitiscorpion je napisao/la:nije losa ni ova opcija...jahic----spahic-----nadarevic----papac

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- TheManiacs
- Kontakt:
Ada je napisao/la:sinoc gledam hasu...dobar coeceMirza_Hordas je napisao/la:i ta je isto predobra, ako se vrati haso on ide u prvu postavu ali sumnjam da će se vratitiscorpion je napisao/la:nije losa ni ova opcija...jahic----spahic-----nadarevic----papac
Haso je odgovorio da je za njeg` repka zavrsena prica
da njegovo tijelo nemoze izdrzati napore na 2 strane da igra (repka-klub)

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
jbeo ga hasan više koji k.... laže da ne može izdržat nije od stiropola jes ušljo lik ima mali milion igrača igraju na dva fronta slučaj zidan 2006 imao 34 god odigrao strasno Sp pa cafu, maldini i ne mogu da se sjetim jos igraca
Valjda je istina da Papac razmislja o povratku u reprezentaciji. Molim Boga da ovo nije dezinformacija i mazanje oci jel svi znamo koliko nam je on potreban u odbrani. Treba ga pustiti na miru da on sam, bez pritiska od bilo koga, odlucio dali zaista zeli ponovo da igra za BIH. Malo je ovo cudno s obzirom da prijasnje izjave koje je dao Papac kada je u pitanju reprezentacija. Izjave poput : "Nikad vise necu igrati za BIH!", "Reprezentacija je proslost" itd.
A to Spahic i ostali nisu rekli, nego samo Papac??? Ne mlati, zivota ti.Tarik14 je napisao/la:Valjda je istina da Papac razmislja o povratku u reprezentaciji. Molim Boga da ovo nije dezinformacija i mazanje oci jel svi znamo koliko nam je on potreban u odbrani. Treba ga pustiti na miru da on sam, bez pritiska od bilo koga, odlucio dali zaista zeli ponovo da igra za BIH. Malo je ovo cudno s obzirom da prijasnje izjave koje je dao Papac kada je u pitanju reprezentacija. Izjave poput : "Nikad vise necu igrati za BIH!", "Reprezentacija je proslost" itd.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.