FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma **** Velikonju on jeste dobar napadac, ali jbg jednostavno je otiso u bolji klub i bolju ligu.... 

04.10.2009 !!
Delač došo iz Čelzija dosta je jedan iz Premieršipa 

tri suta,jedan pogodak (Delac,Velikonja,Stevanovic)..sasvim zadovoljavajuce. Jel i kod nas zavrsava prelazni rok veceras?zgembo89 je napisao/la:Delač došo iz Čelzija dosta je jedan iz Premieršipa
- franklampard8
- Kontakt:
14. Februarabudzak je napisao/la:tri suta,jedan pogodak (Delac,Velikonja,Stevanovic)..sasvim zadovoljavajuce. Jel i kod nas zavrsava prelazni rok veceras?zgembo89 je napisao/la:Delač došo iz Čelzija dosta je jedan iz Premieršipa
1946
- SarajlijaTM
Sad kad su vam bukvalno svi iz prvih 11 plavih rekli "NE" ,red bi bio da pokusate nekog omladinca iz zelje dovesti.
Jedino mozete dobiti novog "nadarevića",sta je cilj,nije valjda da ne vjerujete "pojacanjima" ?
Btw. ovo s celikom je smjesno,hajd sto se bojite zelje,al celika cccc... dobro,svi mi volimo kes,neki vise,neki manje
P.S.-hajd po titovoj i delikatesnoj radnji i sl. ,al vam nije pametno zeljinu djecu po grbavici muntati i pricati sta se vec prica
Nije upuceno nikome sa ovog foruma,vec vasim glavonjama,koji pomno prate svaku rijec...
Jedino mozete dobiti novog "nadarevića",sta je cilj,nije valjda da ne vjerujete "pojacanjima" ?
Btw. ovo s celikom je smjesno,hajd sto se bojite zelje,al celika cccc... dobro,svi mi volimo kes,neki vise,neki manje

P.S.-hajd po titovoj i delikatesnoj radnji i sl. ,al vam nije pametno zeljinu djecu po grbavici muntati i pricati sta se vec prica

Nije upuceno nikome sa ovog foruma,vec vasim glavonjama,koji pomno prate svaku rijec...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jes,jes...Sloboda ide na pripreme u tetka dzehvinu avlijuDenchiNL je napisao/la:pa super ako je u TuzliSolskjaer je napisao/la: Bojim se da jos niko nije zvanicno potvrdio a jutros saznajem da je Travancic jos sinoc dosao u Tuzlu. Cekam da barem neko napise da ima izvor da je sigurno krenuo za Anatlyu ovo do sada su samo nagadjanja.![]()
sigurno mu se više nije igralo u Premijer ligi, Sloboda mu ponudila veću platu i + može igrat u drugoj ligi![]()
znači sve plusevi sami i još pripreme ne obavlja u Antaliji protiv jakih ekipa gdje može nekom zapet za oko,
nego negdje u avliji nečijoj...
i ja mislim da je u Tuzli![]()
a jel u Tuzli zabranjeno slikanje, te pripreme, treniranje, jel se on krije u Tuzli ili???
mislim, sad me baš interesuje...![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma sigurno ce naše glavonje pročitat ove tvoje gluposti koje ovdje pišeš
Al' hajd, valjda ti je sad lakše kako si to rekao

-
- Interni moderator
- Kontakt:
jest vala..bas sam se ispuhoKrokodil je napisao/la:Ma sigurno ce naše glavonje pročitat ove tvoje gluposti koje ovdje pišeš![]()
![]()

doduse..interesuje me jeli osmanagic otputovao sa ekipom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hahaha pa ove u intervalima fata muka haha
- maroonGiant
- Kontakt:
Joj ovog @staragarda, jeb.o ja sebe ako nije onaj papak s onog klipa "Joge"
.
Ne znam kako lik ima obraza pojaviti se na ovoj temi poslije sinoć, lafo se naslađuje, piše uzeli nam vutrančića, a lik potpisao ugovor prije 10ak dana, kakvih sve levata ima bože sačuvaj...
Nego morat' cemo dovesti još tog zadnjeg veznog, u neku ruku mi je i drago što nismo potpisali sa Grahovcem, mislim da bi bolje bilo dovesti nekog iskusnijeg tu a za manje pare...

Ne znam kako lik ima obraza pojaviti se na ovoj temi poslije sinoć, lafo se naslađuje, piše uzeli nam vutrančića, a lik potpisao ugovor prije 10ak dana, kakvih sve levata ima bože sačuvaj...
Nego morat' cemo dovesti još tog zadnjeg veznog, u neku ruku mi je i drago što nismo potpisali sa Grahovcem, mislim da bi bolje bilo dovesti nekog iskusnijeg tu a za manje pare...
svi iz plavih rekli "NE" ???SarajlijaTM je napisao/la:Sad kad su vam bukvalno svi iz prvih 11 plavih rekli "NE" ,red bi bio da pokusate nekog omladinca iz zelje dovesti.
Btw. ovo s celikom je smjesno,hajd sto se bojite zelje,al celika cccc... dobro,svi mi volimo kes,neki vise,neki manje![]()
pa nismo vam nikog ni tražili, šta ti je?
pa mislio sam da si pametniji dečko?
to vaši se vezuju za Sarajevo jer hoće da izmajmunišu da dobiju koju platu da nebi "otišli"

ili novi ugovor, i to baš vaši poprilično bitni igrači...koji su se nedavno skrasili, pa malo drugačije gledaju na stvari
eh sad što mi možemo ponuditi bolje uslove od vas? stvarno ne vidim kako je to problem?
samo nam parirate i to je to

baš kao Dortmund Bayernu

najnormalnija stvar u fudbalu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
idu kod tetke džehve u njenu vikendicu u hrvatskojstaragarda je napisao/la: jes,jes...Sloboda ide na pripreme u tetka dzehvinu avliju![]()
...nego se ti okani BH fudbala i fataj se tog arsenala..vidis da ovo nije za tebe
![]()

a đe će Fukara s Milijarderima

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Head je napisao/la:Ne lupaj gluposti.Nije uopste postojala opcija da Anid ide u Tuzlu.amypitar je napisao/la:Da je Grahovac preso u Sarajevo,Anid bi zato sto je imao ugovor sa nama presao kao posuđeni igrac u Slobodu.
Ovako nista.
Inace,ovdje nam igraci 'lade jaja.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5672_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Skim se ja raspravljam,majko mila.
Evo i potvrde o cemu sam pisao.
http://www.****/sport/fudbal/grahova ... -u-slobodu" onclick="window.open(this.href);return false;
Avaz sastavio tekst od postova na forumu i ti vjerujes u sve ovo.
Stvarno sta je bilo frajer jeli ga ovo "aldin- dona" sindrom uhvatio.UltraSA je napisao/la:Sta bi ovom @SarajlijiTM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odavno1L8F9C2 je napisao/la:Stvarno sta je bilo frajer jeli ga ovo "aldin- dona" sindrom uhvatio.UltraSA je napisao/la:Sta bi ovom @SarajlijiTM
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sta je s vama, pa Travancic je tek od nedavano potpuno postao igrac Sarajeva. Prethodni period je bio posuđen i samo su pojedine ikone mogle pomisliti da ce biti transferiran.
http://www.dodaj.rs/f/37/ew/svjD5I7/scan.jpg
Samo liga nam je prejaka ... pod hitno trebamo smanjiti broj klubova ,da dobijemo nešto na kvalitetu ...ovo je užas 101 smo ...
Samo liga nam je prejaka ... pod hitno trebamo smanjiti broj klubova ,da dobijemo nešto na kvalitetu ...ovo je užas 101 smo ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedina lista koja se treba gledati je ona UEFA-inaHZSA1991 je napisao/la:http://www.dodaj.rs/f/37/ew/svjD5I7/scan.jpg

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Po meni ova lista nije neko mjerilo, dovoljno je samo da pogledaš prvih deset, čuj Rumunija, a Portugala nigdje a po mnogima je Portugalska liga ispred Francuske......HZSA1991 je napisao/la:http://www.dodaj.rs/f/37/ew/svjD5I7/scan.jpg
A ligu definitivno treba smanjiti, po meni i 12 timova bilo OK.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, hibrid, mnon46, Tatamata1946, USB, Vanja8 i 55 gostiju.