mozes li na napisati koju imas kablovsku.Kako,sta? cuo sam da je dobar kanalStole iz Bora je napisao/la:23. Januar, 2010. arenasport 3
20:00 FUDBAL - ŠPANSKA LIGA: Valladolid - Barcelona LIVE
22:00 FUDBAL - ŠPANSKA LIGA: Deportivo - Ath. Bilbao LIVE
24. Januar, 2010. arenasport 3
19:00 FUDBAL: ŠPANSKA LIGA R. Madrid - Malaga LIVE
21:00 FUDBAL: ŠPANSKA LIGA Getafe - Atletico Madrid LIVE
Prsti od fudbala na areni ...
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- el_fenomeno
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Total TV.el_fenomeno je napisao/la:mozes li na napisati koju imas kablovsku.Kako,sta? cuo sam da je dobar kanalStole iz Bora je napisao/la:23. Januar, 2010. arenasport 3
20:00 FUDBAL - ŠPANSKA LIGA: Valladolid - Barcelona LIVE
22:00 FUDBAL - ŠPANSKA LIGA: Deportivo - Ath. Bilbao LIVE
24. Januar, 2010. arenasport 3
19:00 FUDBAL: ŠPANSKA LIGA R. Madrid - Malaga LIVE
21:00 FUDBAL: ŠPANSKA LIGA Getafe - Atletico Madrid LIVE
Prsti od fudbala na areni ...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja imam HS kablovsku i pito sam ih kad ce biti na njihovom portalu, rekli su mi krajem februara...
cuo sam da je extra dobar paket programa...
cuo sam da je extra dobar paket programa...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
samo radi primere cu i uvesti vala
nije merak pratit samo real i barcu kako to radi hayat

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Pa Hayat zna sta radi. Vise ce ljudi gledati Barelonu, Messija, Ibrahimovica i Xavija, ili Real, Ronalda i Kaku, nego Atletico sto bi ti radije volio.CRNI_SA je napisao/la:samo radi primere cu i uvesti valanije merak pratit samo real i barcu kako to radi hayat
![]()
Znas i sam da je najvise navijaca Reala i Barcelone i da tu igraju najbolji igraci svijeta, pa ce vise ljudi to gledati. Mislim da im je to pametan potez.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa vjerovatno si upravu, al npr. prenose Barcelona-Sportin G ili Real-Xerez, a igra se utakmica Valencia-Sevilla...mislim da je to glupo...Casillas je napisao/la:Pa Hayat zna sta radi. Vise ce ljudi gledati Barelonu, Messija, Ibrahimovica i Xavija, ili Real, Ronalda i Kaku, nego Atletico sto bi ti radije volio.CRNI_SA je napisao/la:samo radi primere cu i uvesti valanije merak pratit samo real i barcu kako to radi hayat
![]()
Znas i sam da je najvise navijaca Reala i Barcelone i da tu igraju najbolji igraci svijeta, pa ce vise ljudi to gledati. Mislim da im je to pametan potez.
i glupo je sto prenose samo jenu utakmicu za jedno kolo...evo npr BHT 1 radi 3-4 u prosjeku, a nekad zna biti i vise EPL
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
NE POSTOJE SAMO REAL I BARCA I VALENCIA SPADA MEDJU KLUBOVE SA NAJVISE NAVIJACA NA SVIJETUCasillas je napisao/la:Pa Hayat zna sta radi. Vise ce ljudi gledati Barelonu, Messija, Ibrahimovica i Xavija, ili Real, Ronalda i Kaku, nego Atletico sto bi ti radije volio.CRNI_SA je napisao/la:samo radi primere cu i uvesti valanije merak pratit samo real i barcu kako to radi hayat
![]()

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ja samo kazem da su oni uradili dobru stvar za svoju televiziju. Malo ih razmislja kao ti. Malo ih zeli gledati Valencija - Sevilla, kad s druge strane mogu vidjeti kako Messi i drustvo uguravaju pet ili sest komada nekom klubu.CRNI_SA je napisao/la:NE POSTOJE SAMO REAL I BARCA I VALENCIA SPADA MEDJU KLUBOVE SA NAJVISE NAVIJACA NA SVIJETUCasillas je napisao/la:Pa Hayat zna sta radi. Vise ce ljudi gledati Barelonu, Messija, Ibrahimovica i Xavija, ili Real, Ronalda i Kaku, nego Atletico sto bi ti radije volio.CRNI_SA je napisao/la:samo radi primere cu i uvesti valanije merak pratit samo real i barcu kako to radi hayat
![]()
Znas i sam da je najvise navijaca Reala i Barcelone i da tu igraju najbolji igraci svijeta, pa ce vise ljudi to gledati. Mislim da im je to pametan potez.TU SE SEVILLA,DEPOR,ATELTICO,VILLAREAL I NJIH JE LJEPO GLEDATI
KAKO BHT PRENOSI HUUL-STOKEI OSTALE GIGANTE
NE PRENOSE SAMO CHELSEA I MANCHESER KOLIKO JA ZNAM
Za BHT ne znam, jer ih ne mogu gledati, ali i RTL prenosi cesto raznorazne utakmice iz Permiershipa, ali najvise prenose Tottenham, jer znaju da ce im to donijeti gledanost, pogotovo zbog trojca
ma nek prenose sta hoce to je i onako mahalska tv da nije prenosili bi bar 2 tekme vikendom
srecom ima internet
koliko znam druge lige namaju real i barcu pa su gledane a sigurno ti timovi iz drugih liga nisu jaci od seville,atletica,ili valencie 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !

Dosta stara slika, ali tako emotivna.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- el_fenomeno
- Kontakt:
Ljudina je Kanoute
gledal ko deportivo....
al Filipeu puče noga jarane....
dade gol i slomi nogu...GADNOOOOOOOO
Onaj cupavi?bek? jel to tajvOluMme je napisao/la:gledal ko deportivo....

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
jeste, a jel bas slomio nogu...joj...miky_hz je napisao/la:Onaj cupavi?bek? jel to tajvOluMme je napisao/la:gledal ko deportivo....
dade gol i slomi nogu...GADNOOOOOOOOsto je trebo u Barcelonu sad preci
kako dao go i slomio nogu...????
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
Evo ga,strasno stvarno,i steta za njega dobar igrac...
A stvarno je lik peh,prvo sto ga Deportivo nije pustio u Barcelonu iako ih je molio da ga puste,oni trazili previse para,i sad ovo da mu se desi...
Evo ga,strasno stvarno,i steta za njega dobar igrac...
A stvarno je lik peh,prvo sto ga Deportivo nije pustio u Barcelonu iako ih je molio da ga puste,oni trazili previse para,i sad ovo da mu se desi...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- alan_kardec
- Kontakt:
Baš se neda ovim bekovima iz Deportiva.Sjećam se da je tako i Manuel Pablo prije nekoliko godina slomio nogu na utakmici.Proćelavi onaj lik,igrao i za reprezentaciju.Igrao čini mi se Deportivo protiv Celte na Riazoru i onaj Brazilac grubi iz Celte,Giovanella mu uleti i slomi mu nogu na dva mjesta.Poslije toga Pablo se vratio,ali nikad više nije bio u onoj formi kao prije povrede.Nadam se da neće ista sudbina zadesiti i ovog Felipea,bila bi baš štetta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
a jbte koji peh
lik igra za brazil a real i barca ga traze i u top formi je i sada ovo ga zadesi

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja steta.
Predobar igrac, koji je eto mogao zablistati u jos vecim klubovima. Zelim mu da se sto prije oporavi.

Predobar igrac, koji je eto mogao zablistati u jos vecim klubovima. Zelim mu da se sto prije oporavi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zaboli gledajući 

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.