Nix, možda i hoće

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
A poslije 2 minute je napisao da je kisa oslabila, te da mu je to ta "sjajna vijest"ragazzidelsud1987 je napisao/la:
Nix, možda i hoće
Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge has claimed that the club want to keep Kroos and will work on a suitable deal.Belmin6 je napisao/la:Nece to nikad biti tiha prica oko Kroosa, sve dok on ne produži ugovor s Bajernom. Ako ga do ljeta ne produži, sve su vece šanse da ce otici iz Bajerna.Saurman je napisao/la: Naravno da je tiha, Bayern nema namjeru prodati Kroosa.Ovaj put je Moyes pokucao na pogrešna vrata.
I sami ste tamo pisali da on želi mnogo više para, nego što mu uprava nudi. Ja ne tvrdim da ce on doci, ali ako na ljeto još ne produži ugovor, moguconsti da ode su sve vece.Saurman je napisao/la:
Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge has claimed that the club want to keep Kroos and will work on a suitable deal.
"I hope we will reach an agreement with Toni. He is a player that we want to keep in general,” said Rummenigge.
Nigdje on ne ide.
ja njega skroz zaboravionyxem je napisao/la:Federico Macheda posuđen Birminghamu
Imam osjećaj da će on na kraju završiti u Italiji sa 29-30 godina u nekom osrednjem klubu gdje će se kofol razigrati hahaSaurman je napisao/la:Macheda od posudbe do posudbe,ovo mu je već peti klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.