Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa super ako je u TuzliSolskjaer je napisao/la: Bojim se da jos niko nije zvanicno potvrdio a jutros saznajem da je Travancic jos sinoc dosao u Tuzlu. Cekam da barem neko napise da ima izvor da je sigurno krenuo za Anatlyu ovo do sada su samo nagadjanja.
Dragi SLOGASI,dragi navijaci SVETINJE.....Sacekali smo da se sve slegne te vam nazalost moramo priopciti iako vas vecina vec to sigurno i zna da je nas KAPITEN ipak presao u fk SARAJEVO te neki dan vec i debitirao u prijateljskom mecu sa Brotnjom i pobjedi 4 0.Rdje94 je napisao/la:Andria Petrović prešao iz NK Sloge Ljubuški u FK Sarajevo ... kapetan - odličan igrač, gubitak za nas - samo ne znam koliko će moći igrati u Sarajevu jer je to ipak najmanje klasu iznad Sloge.![]()
Igrao je u 2.HNL za Croatiu Sesvete, Goricu i NK Vukovar...
na probi je, nije još potpisao za nas, možda neće ni potpisati...Rdje94 je napisao/la:Andria Petrović prešao iz NK Sloge Ljubuški u FK Sarajevo ... kapetan - odličan igrač, gubitak za nas - samo ne znam koliko će moći igrati u Sarajevu jer je to ipak najmanje klasu iznad Sloge.![]()
Mozes li nesto vise reci o njemu, koje pozicije sve moze igrati?Rdje94 je napisao/la:Andria Petrović prešao iz NK Sloge Ljubuški u FK Sarajevo ... kapetan - odličan igrač, gubitak za nas - samo ne znam koliko će moći igrati u Sarajevu jer je to ipak najmanje klasu iznad Sloge.![]()
lijevog beka , već sve rečeno, primjetili ga dole pozvali ga na probu....Burberry46 je napisao/la:Mozes li nesto vise reci o njemu, koje pozicije sve moze igrati?Rdje94 je napisao/la:Andria Petrović prešao iz NK Sloge Ljubuški u FK Sarajevo ... kapetan - odličan igrač, gubitak za nas - samo ne znam koliko će moći igrati u Sarajevu jer je to ipak najmanje klasu iznad Sloge.![]()
Nastupao je vec na toj pozicijiDesole je napisao/la:Neka pokaze na terenu sta zna, drugog mjerila nema. Mozda je plan da se Tadejević oproba na DM-u ili nesto slicno. Vidjet cemo.
Jeste.Sabinho je napisao/la:Nastupao je vec na toj pozicijiDesole je napisao/la:Neka pokaze na terenu sta zna, drugog mjerila nema. Mozda je plan da se Tadejević oproba na DM-u ili nesto slicno. Vidjet cemo.
Anid je u Tuzli zvanicno predstavljen kao novo pojacanje Slobode. Cudi me da nisi vidio slikuSolskjaer je napisao/la:Sta je sa Travom? Je li odletio?? Nesto mi je cudno ovo niko se ne oglasava.
Ne lupaj gluposti.Nije uopste postojala opcija da Anid ide u Tuzlu.amypitar je napisao/la:Da je Grahovac preso u Sarajevo,Anid bi zato sto je imao ugovor sa nama presao kao posuđeni igrac u Slobodu.
Ovako nista.
Jeli ti ovo @Solskjaer rekao ili si sam skontao. Kakva hrpa gluposti.Samo nam bezveze navlacis dusmane na temu jer Anid nije imao nikakav kontakt sa Slobodom.amypitar je napisao/la:Da je Grahovac preso u Sarajevo,Anid bi zato sto je imao ugovor sa nama presao kao posuđeni igrac u Slobodu.
Ovako nista.
Ljudi misle da sve sto se napise na forumu u novinama i po portalima da je istina.1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ti ovo @Solskjaer rekao ili si sam skontao. Kakva hrpa gluposti.Samo nam bezveze navlacis dusmane na temu jer Anid nije imao nikakav kontakt sa Slobodom.amypitar je napisao/la:Da je Grahovac preso u Sarajevo,Anid bi zato sto je imao ugovor sa nama presao kao posuđeni igrac u Slobodu.
Ovako nista.
znam, mislio sam pod vodstvom RJ, i da mu to bude primarna pozicija na koju ce konkurisati, dok ce Puzigaca i novajlija biti opcija za DL, ali vidjet cemo josHead je napisao/la:Jeste.Sabinho je napisao/la:Nastupao je vec na toj pozicijiDesole je napisao/la:Neka pokaze na terenu sta zna, drugog mjerila nema. Mozda je plan da se Tadejević oproba na DM-u ili nesto slicno. Vidjet cemo.
Prosle sezone protiv Borca je igrao DM,dao gol i odigro jednu od boljih utakmica.
Trenutno korisnika/ca: broj6, Dave, desnibocni, Kabinet1987, mosarajvosa83, USB i 50 gostiju.