Mali je q od igraca tako da nema potrebe da se nesto puno polemise...Romanista10 je napisao/la:Kada Halilovic predje iz Dinama u bilo koji klub izvan Hrvatske. Tek onda ce mozda zaigrati za Bosnu. Steta da nije prije pola godine otisao u Tottenham. Oni bi ga vjerovatno posudili u 2 ENG ligu. I mali bi vec mozda igrao za nas. Mali je bio bukvalno ucijenjen da igra za Hrv. A Pape neznam dali je i jednom licno pricao sa njim, njegovim ocem. Za Stimca znam da jeste vise puta.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Ovo je potpuno tačno stim da mislim da je i pape tu odigrao realno majstorski ne zeleci upadati u njihovu zamku.ali su skontali da mali nece na sp u međuvremenu čupa se od mamića i moguće da zaigra za bih.Romanista10 je napisao/la:Kada Halilovic predje iz Dinama u bilo koji klub izvan Hrvatske. Tek onda ce mozda zaigrati za Bosnu. Steta da nije prije pola godine otisao u Tottenham. Oni bi ga vjerovatno posudili u 2 ENG ligu. I mali bi vec mozda igrao za nas. Mali je bio bukvalno ucijenjen da igra za Hrv. A Pape neznam dali je i jednom licno pricao sa njim, njegovim ocem. Za Stimca znam da jeste vise puta.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Kad se sjetim priča i veličanja Hasagića i vaganja koje veći patriota on ili Begović.
U Begoviću dobli napokon klasu na golu,a dovoljno nam je Hasagić pio živce svojim cirkusom.
U Begoviću dobli napokon klasu na golu,a dovoljno nam je Hasagić pio živce svojim cirkusom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hasagic me svaku tekmu kostao po 10 god zivota, svojim lacanjem igraca u 16-cu, ali mu nikada necu zaboraviti kako je Henry-u hladno odbranio penal.Saurman je napisao/la:Kad se sjetim priča i veličanja Hasagića i vaganja koje veći patriota on ili Begović.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je. Nije vise najvazniji kriterij ko je "najveci" patriota. Nego ko moze visi dati. Begovic mozda nije bio patriota ali je mozda postao veci nego Hasagic. Slicno kao Hajrovic itd. Isto tako nije mi jasno zasto se ne zove ( nagovara ) Hrgota da zaigra za Bosnu. Da ne bude Hrgota, Seferovic 2. I ko ce biti spica za jedno 3,4 godine poslije Dzeke i Ibisevica ?? Neko iz Premijer lige mozda ??Saurman je napisao/la:Kad se sjetim priča i veličanja Hasagića i vaganja koje veći patriota on ili Begović.
- brzitesanj
- Kontakt:
brzitesanj je napisao/la:Večeras Pape gost kod Senada u CD-u.
Nadam se da ce ga Senad pitati za Dinu i ostale
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- brzitesanj
- Kontakt:
Senad je toliko "dobar" u sportskim intervjuima da bi pored njega i student prve godine zurnalistike izgledao kao pravi sportski novinar. Covjek ne zna raditi sportske intervjue i tacka. Kao i ona sa BHT sto je isla kod Miralema u Rim.
Inace ocekujem hrpu gluposti izrecenih sa obje strane. Senad ce furat svoj stil, mi sa Fejsa ovo, mi ono, nikad nismo izgubili, idemo sa vama u Brazil i ostale gluposti.
Od Papeta smo vec navikli na razne egzibicije tako da me, sto se intervjua tice, od Papeta nista ne moze iznenadit.
Inace ocekujem hrpu gluposti izrecenih sa obje strane. Senad ce furat svoj stil, mi sa Fejsa ovo, mi ono, nikad nismo izgubili, idemo sa vama u Brazil i ostale gluposti.
Od Papeta smo vec navikli na razne egzibicije tako da me, sto se intervjua tice, od Papeta nista ne moze iznenadit.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ništa nije bolji ni u političkim intervjuima.
Pores Bahe kada je sport u pitanju i nemamo nekog ko zna radit intervjue ...Maki,ok kao komentator 

- brzitesanj
- Kontakt:
Možda bude i Marjan u studiu pa možda on donekle izvuče situaciju. Jednostavno sport nije Senadov fah, frajer nema pojma o sportu. Pape je dobio nagradu CD ličnost godine, pa milim da će na tome biti najveći pik tokom cijelog intervjua.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sušić: "Neki dan sam sastavio spisak od 29 igrača za Brazil.
Jedan nema pojma o sportu a drugi o komunikaciji = intervju prdež u svemiru
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozambik je napisao/la: Senad ce furat svoj stil, mi sa Fejsa ovo, mi ono, nikad nismo izgubili, idemo sa vama u Brazil i ostale gluposti.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da možete, koje srpske fudbalere bi ste poveli na Svjetsko prvenstvo?
“Uzeo bih one koji su porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koji su mogli nekad da igraju za nas. Kada bih uzeo njih, pa i Hrvate iz Bosne, to bi bila fenomenalna reprezentacija”.
Ima Gudelj Safete, ispunjava ove kriterije
“Uzeo bih one koji su porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koji su mogli nekad da igraju za nas. Kada bih uzeo njih, pa i Hrvate iz Bosne, to bi bila fenomenalna reprezentacija”.
Ima Gudelj Safete, ispunjava ove kriterije

Al zato kad trehnemo Francuze u osmini, a Pape da intervju na maternjem francuskom za L'EquipeBatko je napisao/la:Jedan nema pojma o sportu a drugi o komunikaciji = intervju prdež u svemiru

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Slusam sinoc na TV1 Bakovic kaze da ce najvjeovantije do Egipta biti najmanje 1 novo ime, garant Tinkiwinki 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.