[youtube][/youtube]Goalgetter je napisao/la:Citao sam da je Bakovic juce gostovao u TV1, i rekao je da je potpisan ugovor sa novim sponzorom.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
1946
- Romanista10
- Kontakt:
viKK je napisao/la:@romanista zašto stavljaš te slike, tipa taj logo legee u prethodnom postu? jel hoćeš da nam pokažeš kako njihov logo izgleda, ili šta?

VS
[youtube][/youtube]
LEĐEA KEEP RUNNING WITH US
Koliko god se neslagao sa tobom. Mislim da bi cak i ti volio da obuces adidas trenerku nase repke. A to je daleko od nerealnog. Sada kada smo u TOP 20 i ucesnik WC. Jedino kod Adidasa i Nike-a nema mutnih dogovora, to si u pravu.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 31 jan 2014, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Vjerovali ili ne, ovo su dresovi za SP
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izgleda kao da su prisiveni rukavi sa nekog lijevog dresa.

moglo bi i ovaj
Da hoce vise objaviti ime novog/starog sponzora pa da vise ne moramo slusati insajderske 100% provjerene informacije strcnjaka (cast izuzetcima).
Ako je istina sto Bakovic kaze da je potpisan ugovor sa novim sponzorom ne vidim razlog/prepreku da se njegovo ime i zvanicno ne objavi.
Ako je istina sto Bakovic kaze da je potpisan ugovor sa novim sponzorom ne vidim razlog/prepreku da se njegovo ime i zvanicno ne objavi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
InfernoSioux
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Na 16:16 možete čuti
" Na dobrom smo putu da to riješimo, veoma brzo, i da već prvu utakmicu na svjetskom prvenstvu protiv Argentine igramo u novim dresovima, sa novim tehničkim sponzorom. Ali evo, iz razloga poslovne prirode ne možemo još otkrivati sve detalje." na pitanje o promjeni sponzora gospodin baković je rekao "Mi vjerujemo da će tako biti"
Znači, sve je rekao, a nije ništa rekao....
Na 16:16 možete čuti
" Na dobrom smo putu da to riješimo, veoma brzo, i da već prvu utakmicu na svjetskom prvenstvu protiv Argentine igramo u novim dresovima, sa novim tehničkim sponzorom. Ali evo, iz razloga poslovne prirode ne možemo još otkrivati sve detalje." na pitanje o promjeni sponzora gospodin baković je rekao "Mi vjerujemo da će tako biti"
Znači, sve je rekao, a nije ništa rekao....
Problem moze biti upravo u tome sto je trenutni ugovor sa Legea-om jos uvijek na snazi i vjerovatno u istom pise da se nesmije objavljivati ime novog sponzora dok ugovor ne istekne, sto ima logike jer kad bi danas to objavili niko vise nebi kupovao Legea-ine dresove repke vec bi cekao nove i Legea bi bila na direktnom gubitku.
al se oteže ova priča oko dresova za Sp 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Prije ces docekati rasplet u nekoj Meksickoj ili Indiskoj sapunici, nego ovo za dresove.Kaunas je napisao/la:al se oteže ova priča oko dresova za Sp
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel postoji kakva mogucnost da nam nabace plavo-zute ovi iz Nike ili Adidasa? 
-
sarajevskiPlavi
- Kontakt:
Licno se druzim sa sinom Jasmina Bakovica. Momak mi je rekao da je adidas novi sponzor, samo sto imaju belaj oko raskida ugovora sa legeom. Ne pravim se pametan, samo prenosim sta mi je receno. Ako on laze, onda lazem i ja.
Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
A vidi dresaChuckie je napisao/la:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Je li moguce ovo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAChuckie je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
ma samo adidas! da i to docekamo aBd... danas nasa reprezentacija ima veliki ugled u svijetu i zasluzili smo da nas oblaci najpoznatiji proizvodzac sportske opreme u svijetu,da se i to konacno zavrsi..... Legea je dno dna u svakom smislu,oni trebaju ici u historiji,a mi se okrenuti svjetlijoj buducnosti! vjerujem da Savez zna sta radi i da se neki detalji trebaju zavrsiti kako bi se objavilo i zvanicno ime novog sponzora. U svakom slucaju,adidas vrijedi cekati,pa makar se ime sponzora objavilo i tik pred pocetak SP!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je na rasporedu neki seminar uskoro u Brazilu gdje ce prisustvovati i nasi? Valjda ce se nakon tog seminara znati dosta novih stvari..
Sve je to OK kada je normalan sponzor, ali sta ces kada njihove tj. nase dresove sto oni prave nisi mogao nigdje kupiti osim na pijaci i Bascarsiji. Odes na njihovu stranicu, nema sanse da mozes dres kupiti, a i ono sa pijaca nije orginal svakako. Meni Legea stvarno ne smeta, ali neka naprave onda da mozes uzeti preko njih dres, trenerku, a ne da moras ici preko nekih ZLJ stranica. To je jedini razlog sto bih ja volio Adidas ili Nike, mada nisam ljubitelj Nike fudbalskih dresova. Mozda bih cak najvise volio Umbro, Lotto ili Kappa, ali da nije nesto bezveze, sareno, natrpano sa svime i svacime, vec jednostavno, plavo-bijelo. Vidjet cemo, prije ili kasnije.Dado je napisao/la:Problem moze biti upravo u tome sto je trenutni ugovor sa Legea-om jos uvijek na snazi i vjerovatno u istom pise da se nesmije objavljivati ime novog sponzora dok ugovor ne istekne, sto ima logike jer kad bi danas to objavili niko vise nebi kupovao Legea-ine dresove repke vec bi cekao nove i Legea bi bila na direktnom gubitku.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Muumii i 21 gost.