FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 31 jan 2014, 14:25

Tkanton je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Citam forum gledam prijateljske i sve izgleda bajno i krasno..... a niko ne spominje one milionske dugove.... sta se po tom pitanju radi....... ciro je ocigledno doveden da se nesto smuti......jel mislite da ce azmir imat pare da narednih 10 godina ovako finansira slobodu, plus opstina se ukljucila, tacnije Jasmin u izbornoj godini.....
Bio je Azmir o tome na TK pricao, on je krenuo u sanaciju dugova vec. Rekao je da ce svako kome je cisto to da mu je Sloboda duzna imati prostora da prica sa njim i da se dogovore oko svega.

Isto tako je rekao da nece vracati nista gdje nije cisto, ne moze nikom vjerovati na rijec. Trebaju mu dokazi, npr naveo je primjer neko mu kaze da je 3000 za hotelsku sobu. Daj mi racun validan i dokaz i dobiti ces pare, a takvih dugova je more. Gdje neko nesto trazi ili mu je Sabovic obecao pa nije ispunio i tako dalje..Sve sto je validno ce se lagano vracati..

Zar mislis npr da je Jaha sa Halilom dosao u Slobodu nazad jer smo ga toliko trazili? Dogovorio se sa Vojvodicem da ga pusti jer mu se ovdje vjerovatno duguje te onda se dogovorio sa Azmirom i automatski smo ga rijesili, a ne da nas tuzi i dobije pare preko suda kao sto je dosta igraca odradilo..Ovako je pala neka vrsta nagodbe ;)

I bujrum ima broj, doniraj sta :mrgreen:
Otkud znas mozda sam doniro :D ......
Vecina moj komentar shvata zlonamjerno..... al onako kazem, recimo Sarajevo je "sjelo" sa drzavom i dogovorilo otplatu dugovanja na rate...... promijenili su statut kluba i dobili novog vlasnika te malte ne krenuli iz pocetka i sta god se desi tereti se taj famozni Tan..... dok sloboda ganja samo ova sitna dugovanja jos nikakve price nema prema drzavi sto je glavni problem, al eto ako se je opstina imalo dobronamjerno ukljucila trebalo bi se rijesit i to.... i sto me jos cudi zasto Husic kad vec ulaze svoje pare nije uradio sto i sarajevo, da otkupi vlasnicka prava nad Slobodom to mi je malo cudno
Mnogi ne znaju, ali FK Sarajevo i FK Sloboda imaju istog pravnog zastupnika kada su u pitanju relacije rješavanja obaveze prema državi. Taj deal je star i aktuelan od septembra ja mislim ;) Također, Husić je jesenas bio na sastanku u NS BiH baš po tom pitanju.
Iako, neko te je slagao da je već postignut dogovor!
Traženo stvar će podrazumijevati zakonsku izmjenu, promjenu stope zatezne kamate, Poreska uprava mora osigurati tačan iznos i strukturu obaveza klubova kako bi se iznašao najbolji modus. Inače, inicijativa je prošla Parlament Federacije, a Vlada je zadužena da radi dalje korake po tom pitanju.
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 31 jan 2014, 14:31

Odbrojavanje je počelo

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Solskjaer
Kontakt:

Post Postao/la Solskjaer » 31 jan 2014, 14:36

Travancic je otpao.... iz Sarajeva su jucer culi za interes Slobode i pozurili da sve zavrse s njim a nije imao potpisan ugovor, tako da nema nista od bilo kojeg pojacanja. Izgleda da vam je lista zakljucena. Sretno u nastavku sezone i da se vratite u PL.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2014, 14:43

Solskjaer je napisao/la:Travancic je otpao.... iz Sarajeva su jucer culi za interes Slobode i pozurili da sve zavrse s njim a nije imao potpisan ugovor, tako da nema nista od bilo kojeg pojacanja. Izgleda da vam je lista zakljucena. Sretno u nastavku sezone i da se vratite u PL.
apsoolutno si upravu....zato sto smo mi sveukupno jedna gamad na forumu , FB i td...

@ zlajci i ostali mozete li vi sa naseg tamo foruma odstranit ovakve i da se prebacimo tamo jednom zauvjek, jer dosta je vise preseravanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 31 jan 2014, 14:45

Solskjaer je napisao/la:Travancic je otpao.... iz Sarajeva su jucer culi za interes Slobode i pozurili da sve zavrse s njim a nije imao potpisan ugovor, tako da nema nista od bilo kojeg pojacanja. Izgleda da vam je lista zakljucena. Sretno u nastavku sezone i da se vratite u PL.
Nastavljas lupati, kad vec vuces za jezik, znam Anida licno i potpisao je jos davno ugovor. A Slobodi neka je sa srecom.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2014, 14:52

...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 31 jan 2014, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 jan 2014, 14:53

UltraSA je napisao/la:
Nastavljas lupati, kad vec vuces za jezik, znam Anida licno i potpisao je jos davno ugovor. A Slobodi neka je sa srecom.
upravo tako, Anid je odmah potpisao dvogodisnji ugovor sa Sarajevom i ne znam odakle ideja o njegovom prelasku u slobodu, uz to, jedini koji se dovodio u vezu sa ovim klubom je bio nas omiljeni vezni igrac koji nece iz kluba iako mu je receno da nema bas neke sanse da zaigra u ovih 11 utakmica

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 31 jan 2014, 15:02

SaltCityAttack@

Ti si ozbiljan forumas, zato cu ti i reci, Travancic ima ugovor na 2 godine, plata redovne i sve, tako da su te price bile bezveze i neko vam je bombe bacao! Zivio
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 31 jan 2014, 15:03

stvarno pretjerujete, bas su ljudi iz sarajeva culi da se ovdje na forumu spominjao travancic pa odlucili
brze bolje da mu ponude ugovor/pare sta li vec, mislim nigdje veze :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Solskjaer
Kontakt:

Post Postao/la Solskjaer » 31 jan 2014, 15:04

rammstein je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:
upravo tako, Anid je odmah potpisao dvogodisnji ugovor sa Sarajevom i ne znam odakle ideja o njegovom prelasku u slobodu, uz to, jedini koji se dovodio u vezu sa ovim klubom je bio nas omiljeni vezni igrac koji nece iz kluba iako mu je receno da nema bas neke sanse da zaigra u ovih 11 utakmica
Ja ti samo kazem da smo imali mnogo mnogooo srece i to u posljednjim trenucima, da jucer nije dogovorio sve kako je dogovorio, danas bi bio u Tuzli a i kod nasih se alarm tek upalio kad su culi da je Sloboda skoro pa obavila tehniku posla.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 jan 2014, 15:06

cuj ljudi iz sarajeva pozurili jer se na forumu pisalo da ce Travancic u Slobodu :lol: odavno nisam gluplju stvar procitao :!: i zadnji igrac koji je otpisan je golman RIbic tako da treci golman ostaje Hodzic ;)
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2014, 15:30

Burberry46 je napisao/la:SaltCityAttack@

Ti si ozbiljan forumas, zato cu ti i reci, Travancic ima ugovor na 2 godine, plata redovne i sve, tako da su te price bile bezveze i neko vam je bombe bacao! Zivio
da ali kako sam cuo trebali ste mu dati te pare na ruke da bi potpisao..vjerovatno se to danas zavrsilo..ani nije ni bitno vise ..ebiga na takav nacin smo recimo mi izgubili Osmanhodzica Bucu kad je vama otisao..isto tako cekao cekao da mu ovi ponude a kad je dosao Avdicevic i co se kockaju i lik ode u Sarajevo a ovi ostali iznenadjeni ...tako se moglo desiti i sa Travancicem
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 jan 2014, 15:42

nesvrstani je napisao/la:stvarno pretjerujete, bas su ljudi iz sarajeva culi da se ovdje na forumu spominjao travancic pa odlucili
Postao/la fukaratz dana 31 jan 2014, 16:06
cuj ljudi iz sarajeva pozurili jer se na forumu pisalo da ce Travancic u Slobodu :lol: odavno nisam gluplju stvar procitao :!:
Zašto vam je to čudno! :roll:
Jel mislite da npr. da nije bila obrnuta situacija da ja ne bih odmah jučer nazvao Azmira i upozorio na te priče :idea:

Naravno da bih kao što su vjerovatno radili forumaši FCS bliski direktno nekom iz uprave ili nekome tko je na phonu sa upravom i spriječili situaciju!

Ljudi, shvatite...ovdje ima forumaša članova uprave iz raznih klubova, a da nema neko blizak vodećim ljudima da upozoravaju na takve situacije. Nismo mi sinoć đaba upozoravali na ponašanje pojedinaca.
Iako nije imao namjeru, malo nam je i Solskjer začerao :roll:

p.s. vidit ćemo Dado da se to u narednom periodu riješi
tuzlanska Sloboda

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 31 jan 2014, 15:46

Kad sam ja govorio tamo da se predje.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 jan 2014, 15:47

Dobro je ovo ispalo. Makar znamo da se ne tebaju davati informacije svakome preko PP za one stvari koje jos nisu potvrdjene.
Ako mislite da visoko pozicionirani ljudi iz klubova ne citaju forum, pa cak i pisu, varate se. Znam i koji su.
Napravili ste samo petnaestak stranica bezvezne price.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 31 jan 2014, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 31 jan 2014, 15:48

Travancic je imao ugovor kakve veze ima forum sa njihovim dogovaranjem,sta vam je ba.Procitali na forumu da ga navijaci zele i ono kao produzili mu ugovor ili sta ? :lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2014, 15:52

zlajci je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:stvarno pretjerujete, bas su ljudi iz sarajeva culi da se ovdje na forumu spominjao travancic pa odlucili
Postao/la fukaratz dana 31 jan 2014, 16:06
cuj ljudi iz sarajeva pozurili jer se na forumu pisalo da ce Travancic u Slobodu :lol: odavno nisam gluplju stvar procitao :!:
Zašto vam je to čudno! :roll:
Jel mislite da npr. da nije bila obrnuta situacija da ja ne bih odmah jučer nazvao Azmira i upozorio na te priče :idea:

Naravno da bih kao što su vjerovatno radili forumaši FCS bliski direktno nekom iz uprave ili nekome tko je na phonu sa upravom i spriječili situaciju!

Ljudi, shvatite...ovdje ima forumaša članova uprave iz raznih klubova, a da nema neko blizak vodećim ljudima da upozoravaju na takve situacije. Nismo mi sinoć đaba upozoravali na ponašanje pojedinaca.
Iako nije imao namjeru, malo nam je i Solskjer začerao :roll:

p.s. vidit ćemo Dado da se to u narednom periodu riješi

brate i Azmir cita isto ovaj forum cita sve sto pisemo a znas to i ti bolje nego ja..jednostavno znam da cita i zna sve sto pisemo kako lajemo o Karicu i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2014, 15:53

Ajd' onda prvo skontajte koja osoba iz naseg kluba daje takve informacije navijacima:?
Zar neko ima potrebu da iznosi info da se pregovara sa nekim i da bi MOGAO doci ako se dogovore... mene licno i ne zanima nista dok ne bude zvanicno.
Mislim da je veci problem taj neko iz kluba koji plasira te informacije nego mi navijaci. Treba to sasjec u korijenu! :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Probisvjet
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 31 jan 2014, 15:57

TzBulevar87 je napisao/la:Ajd' onda prvo skontajte koja osoba iz naseg kluba daje takve informacije navijacima:?
Zar neko ima potrebu da iznosi info da se pregovara sa nekim i da bi MOGAO doci ako se dogovore... mene licno i ne zanima nista dok ne bude zvanicno.
Mislim da je veci problem taj neko iz kluba koji plasira te informacije nego mi navijaci. Treba to sasjec u korijenu! :)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ova informacija nije procurila iz FK Slobode vec od sasvim trece strane. Moglo se sutiti. Cak je mogla biti i navlakusa da Travancic dobije na ruke ono sto je trazio. Mozda je namjerno pustena informacija medju nase ljude.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2014, 16:00

Ne znam zasto vise pisete o tom igracu,neko je pustio informaciju i ja sam sumnjao da ce od toga biti nista,ustvari znao sam al hajd.. :roll: Bezveze se i dalje raspravljate oko toga bilo proslo idemo dalje..vjerujem da ce doci jos jedno il dva pojacanja do pocetka prvenstva !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.