Cime se pucas ti ? Jel to dosla nova roba u Tuzluwienultras je napisao/la:i opet smo na vjecnoj listi jugoslovenske lige ispred vas![]()
za mene rasprava gotova zdravo![]()
http://strategija.org/vecna-lista-fudba ... goslavije/
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Cime se pucas ti ? Jel to dosla nova roba u Tuzluwienultras je napisao/la:i opet smo na vjecnoj listi jugoslovenske lige ispred vas![]()
znao sam,maroonGiant je napisao/la:Cime se pucas ti ? Jel to dosla nova roba u Tuzluwienultras je napisao/la:i opet smo na vjecnoj listi jugoslovenske lige ispred vas![]()
?
http://strategija.org/vecna-lista-fudba ... goslavije/
Ako je Travancic poletio onda je dogovorio sve sa Sarajevom i nijedno vise pojacanje nece doci u Slobodu, on je bio taj koji je trebao ili treba biti jos jedno pojacanje.pastore je napisao/la:fudbaleri sarajeva otputovali za tursku,travancic prvi usao u avion,prepao se jarni da ga neko nebi sa aerodroma pokupio
Sabinho je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam odakle odjednom vasa briga o nama..Ajde malo popustite.
Uredu vi ste veliki, sve super. Nadam se da ove godine necete ispasti od Albanaca i da cete moci tu vasu pricu nekad potkrijepiti i kakvim trofejom
Nismo mi veliki, samo ne lupaj sviju ti. Cuj u bivsoj drzavi vi u rangu sa nama? Pa gdej su vam trofeji iz bivse drzave??? Zna se koji tim ima najvise trofeja iz bivse Jugoslavije i ne postoji drugi klub koji se moze mjeriti sa nama, kao i od osamostaljenja nase domovine se zna da je Zeljo najtrofejniji, dakle vas nema nigdje i ne mozete se porediti sa nama nikako i otud toliki kompleksi prema glavnom gradu. Dovidjenja i prijatno.
pa sta ce frajer dogovarati, kad je neki dan potpisao ugovor sa nama ?Solskjaer je napisao/la:Ako je Travancic poletio onda je dogovorio sve sa Sarajevom i nijedno vise pojacanje nece doci u Slobodu, on je bio taj koji je trebao ili treba biti jos jedno pojacanje.pastore je napisao/la:fudbaleri sarajeva otputovali za tursku,travancic prvi usao u avion,prepao se jarni da ga neko nebi sa aerodroma pokupio
wienultras je napisao/la:i opet smo na vjecnoj listi jugoslovenske lige ispred vas![]()
I stvarno je krajnje vrijeme da moderatori odstrane pojedine komentatore. Dođem ovdje da pročitam nešto informativno kad ono šest stranica prepiranja neke djece.Iz dosade malo sam istrazivao , pravio poredjenje izmedju najvecih Bh. klubova u periodu od 1969god do 1989god , pa evo rezultata
SamoTZ je napisao/la:@kupus
Čitaj malo bolje šta je napisao.
I stvarno je krajnje vrijeme da moderatori odstrane pojedine komentatore. Dođem ovdje da pročitam nešto informativno kad ono šest stranica prepiranja neke djece.Iz dosade malo sam istrazivao , pravio poredjenje izmedju najvecih Bh. klubova u periodu od 1969god do 1989god , pa evo rezultata
EDIT: Deset stranica.
Buu je napisao/la:Zestoko ste krenuli, doveli par pojacanja, Ciru soumastera. Euforija vas puca, moguce da cete imati najvecu posjetu u fbih. Nevjerujem da cete uci u pl. Mozda da dijelite tu 1. poziciju sa Jedinstvom, ali bjeze vam 5 bodova, a i oni su se fino pojacali i zeljni pl(a pored njih jos 2 kluba koji idu do kraja). I Jedinstvo je u prednost sto je grad stao iza njih, a vas drzi jedan covjek bez ikakve pomoci koji moze brzo pregoriti. Vidjet cemo koliko je jak.
Sretno vam bilo
Zaboravio si samo da smo mi sad dosta jaci od Jedinstva i da oni nama dolaze u Tuzlu, te da i iza nas stoji grad koji je dosta jaci od Bihaca...Buu je napisao/la:Zestoko ste krenuli, doveli par pojacanja, Ciru soumastera. Euforija vas puca, moguce da cete imati najvecu posjetu u fbih. Nevjerujem da cete uci u pl. Mozda da dijelite tu 1. poziciju sa Jedinstvom, ali bjeze vam 5 bodova, a i oni su se fino pojacali i zeljni pl(a pored njih jos 2 kluba koji idu do kraja). I Jedinstvo je u prednost sto je grad stao iza njih, a vas drzi jedan covjek bez ikakve pomoci koji moze brzo pregoriti. Vidjet cemo koliko je jak.
Sretno vam bilo
Buu je napisao/la:Grad vas finansijski gura ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.