neo je napisao/la:United ce zavrsititi u top 4 jer oni koji upravljaju klubom, a to su SPONZORI, nece dozvoliti luksuz ispadanja iz LP Zivi bili pa vidjeli...
FA im više nije najveći saveznik kao ranijih godina, ne mogu Webba delegirati za svaku utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
neo je napisao/la:United ce zavrsititi u top 4 jer oni koji upravljaju klubom, a to su SPONZORI, nece dozvoliti luksuz ispadanja iz LP Zivi bili pa vidjeli...
FA im više nije najveći saveznik kao ranijih godina, ne mogu Webba delegirati za svaku utakmicu.
Sretan rođendan Dimitar Berbatov. Ove golove protiv Liverpoola mu zaboraviti neću.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
FA im više nije najveći saveznik kao ranijih godina, ne mogu Webba delegirati za svaku utakmicu.[/quote
Nisi ti kriv! Volio bi i ti da pametnije razmisljas,al boze moj!
Moyes danas ima konferenciju, pa ce valjda obznanit na cemu smo, po pitanju transfera.
Mada, nigdje nema nikakve ozbiljne naznake da ce se danas nesto desavat.
BoBo89 je napisao/la:Moyes danas ima konferenciju, pa ce valjda obznanit na cemu smo, po pitanju transfera.
Mada, nigdje nema nikakve ozbiljne naznake da ce se danas nesto desavat.
Toni Kroos...
Zadnja izmjena: Adit, dana/u 31 jan 2014, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Man Utd launch €15m Otamendi bid.The Portuguese club have yet to make a decision on whether to sell the 25-year-old, while the move has been complicated by Manchester City's pursuit of Eliquiam Mangala
Man City make move for Fernando.Manuel Pellegrini was spotted in Malaga on Thursday but his club are hard at work trying to secure the services of the 26-year-old and his team-mate Eliquiam Mangala
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
@Adit, fino sam naglasio da nema OZBILJNE naznake.
Skysport tvrdi da je situacija oko Krosa "poprilicno tiha".
@Suhi, lijepo je navest izvor informacija, jer u takvoj formi ne znace bas nista. Jedino sto sam pronasao na redcafe-u, je bas prica za Otamendija, a izvor je neki Goncalo Lopes.
Sam Matin transfer ce zadnji dan/sate prelaznog povezati United sa odredjenim brojem igraca... To ce ti biti po tabloidima izvuceno iz konteksta. Znaci dali za Matu odredjenu svotu kesa, timu treba igraca, klub posjeduje finansijska sredstva, etc... Nadam se mozda ljevom beku, ali ostaje da vidimo..
Ima li kod vas kakve aktivnosti na deadline day ili je to kao i kod nas Gunnersa samo Friday? Očekivao sam da će vam sletit minimum još jedno pojačanje u vezi, pa da vidimo. Jedva čekam večeras oko 7-8 da sjednem za komp i pratim rumfo, pojačanja potrebna svima osim Cityu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cuj pokucao na pogresna vrata. Covjek samo prati razvoj situacija. Mada sam od prvog momenta bio skeptican u vezi Kroosa...
QPR are in talks with Manchester United to sign Michael Keane on loan (SkySports)
Manchester United manager David Moyes is eyeing up a move for Spurs winger Andros Townsend. (Sun)