FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKS1946
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKS1946 » 31 jan 2014, 01:13

Evo posto sam ovo sve procitao, odakle vama ideja da bi Travancic mogao doci kod vas ? :roll:
M.Delac 2

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 01:14

FKS1946 je napisao/la:Evo posto sam ovo sve procitao, odakle vama ideja da bi Travancic mogao doci kod vas ? :roll:
Dobro bi bilo da skontate vise da to nije nasa ideja vec ljudi koji dodju ovdje i napisu, a uopste ne pisu ovdje i nisu navijaci Slobode...

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 31 jan 2014, 01:15

Pustite nagadjanja vidicemo sve sutra ko ce bit,dzaba se siri rasprava jbg..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 01:15

tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam odakle odjednom vasa briga o nama..Ajde malo popustite.

Uredu vi ste veliki, sve super. Nadam se da ove godine necete ispasti od Albanaca i da cete moci tu vasu pricu nekad potkrijepiti i kakvim trofejom

Nismo mi veliki, samo ne lupaj sviju ti. Cuj u bivsoj drzavi vi u rangu sa nama? Pa gdej su vam trofeji iz bivse drzave??? Zna se koji tim ima najvise trofeja iz bivse Jugoslavije i ne postoji drugi klub koji se moze mjeriti sa nama, kao i od osamostaljenja nase domovine se zna da je Zeljo najtrofejniji, dakle vas nema nigdje i ne mozete se porediti sa nama nikako i otud toliki kompleksi prema glavnom gradu. Dovidjenja i prijatno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 01:19

Sabinho je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam odakle odjednom vasa briga o nama..Ajde malo popustite.

Uredu vi ste veliki, sve super. Nadam se da ove godine necete ispasti od Albanaca i da cete moci tu vasu pricu nekad potkrijepiti i kakvim trofejom

Nismo mi veliki, samo ne lupaj sviju ti. Cuj u bivsoj drzavi vi u rangu sa nama? Pa gdej su vam trofeji iz bivse drzave??? Zna se koji tim ima najvise trofeja iz bivse Jugoslavije i ne postoji drugi klub koji se moze mjeriti sa nama, kao i od osamostaljenja nase domovine se zna da je Zeljo najtrofejniji, dakle vas nema nigdje i ne mozete se porediti sa nama nikako i otud toliki kompleksi prema glavnom gradu. Dovidjenja i prijatno.
Kakve ja to komplekse bgt imam prema vasem gradu? Nit vam pisem na temi, nit se pojavljujem tamo..Pisem samo kada vi dodjete ovdje i pocnete vrijedjati..Mene boli briga za Sarajevo, radite sta vam volja, samo nemoj ovdje prodavati tu pricu i vrijedjati normalnu raju jer nas boli briga za vas.

I bilo bi krajnje vrijeme da prestanete misliti da ste neka velicina, da ste velicina to bi se vidjelo i u Evropi..Da ste velicina ne bi se doveli u situaciju da vam covjek iz Malezije kroji sudbinu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 01:22

tuzlak1987 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Kakve ja to komplekse bgt imam prema vasem gradu? Nit vam pisem na temi, nit se pojavljujem tamo..Pisem samo kada vi dodjete ovdje i pocnete vrijedjati..Mene boli briga za Sarajevo, radite sta vam volja, samo nemoj ovdje prodavati tu pricu i vrijedjati normalnu raju jer nas boli briga za vas.

I bilo bi krajnje vrijeme da prestanete misliti da ste neka velicina, da ste velicina to bi se vidjelo i u Evropi..Da ste velicina ne bi se doveli u situaciju da vam covjek iz Malezije kroji sudbinu.
Jadmi mi, City, PSG :o :o :o Stranci nam kroje sudbinu :( :( :( :( :( Vi se prvo vratite u nas rang, pa spominjite Evropu. ;) I ovakvi kakvi jesmo, napravili smo u Evropi ono sto niko iz BiH do sada nije :!:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 01:26

Ma vi mene ne interesujete uopste, a ti ne prestajes.

Dosli ste ovdje provocirati, govoriti da smo mi nekakvi kompleksasi, da je Tuzla provincija, da je Sarajevo za Slobodu kao Real za Zilinu i ocekujete da vam niko ne odgovori..
Ta ti prica nikako nije ubjedljiva, nisam jos vidio slucaj takvih navijaca da forsiraju pricu o nekoj velicini, a rezultata ni na mapi u ovako jadnoj ligi kao sto je PL BIH.

Mi makar ne govorimo nista, mi smo ovih dana zadovoljni. Klub je stabilan, ima dosta dobrih pojacanja i sto je neko napisao Sloboda je ponovo ziva, tako da ne morate brinuti o nama i nasem povratku jer se brinete samo kada Slobodi ide dobro, a radujete kada ide lose..Dosta nam je takvih sto se brinu i smarate

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 01:28

tuzlak1987 je napisao/la:Ma vi mene ne interesujete uopste, a ti ne prestajes.

Dosli ste ovdje provocirati, govoriti da smo mi nekakvi kompleksasi, da je Tuzla provincija, da je Sarajevo za Slobodu kao Real za Zilinu i ocekujete da vam niko ne odgovori..
Ta ti prica nikako nije ubjedljiva, nisam jos vidio slucaj takvih navijaca da forsiraju pricu o nekoj velicini, a rezultata ni na mapi u ovako jadnoj ligi kao sto je PL BIH.

Mi makar ne govorimo nista, mi smo ovih dana zadovoljni. Klub je stabilan, ima dosta dobrih pojacanja i sto je neko napisao Sloboda je ponovo ziva, tako da ne morate brinuti o nama i nasem povratku jer se brinete samo kada Slobodi ide dobro, a radujete kada ide lose..
Sa srecom. Dovidjenja.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2014, 03:03

Sto vi uopste pisete sa ovim ljudima koji dolaze lisat gluposti vezane za nas klub?..imaju svoj I neka vode brigu I mi o svom I to je to..a to hocemo li im uzeti igraca ili ne vidjet cemo...Azmir moze udovoljit svakom ..sve smo igrace uzeli iz PL sto je uspjeh ako uzmemo u obzir u kojoj ligi igramo ..znaci da smo sad klub na glasu..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jan 2014, 03:10

tuzlak1987 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne mrzim manijake, komsije su mi iako ih ima svakakvih, ali vi ste ocito teski kompleksasi, cuj jaca od pola PL :lol: Pa citam vi svi prezadovoljni Huseinbasicem koji je svaku drugu tekmu kod nas dobijao po 5-10 min. Tesko da cete uletiti u PL... :lol: Spustite se malo ;)

I opet da ponovim, ovoliku kolicinu kompleksa nisam vidio ni kod svojih komsija. Tipicni onaj provincijalizam, samo nek' je kontra glavnog grada pa makar se on spominjao i na utakmicama koje nemaju veze s nasim ligama, kamoli sta drugo, jadno, jadno... :roll:
Da imamo prema nekome kompleks to bi u svakom slucaju bili Zvezda, Partizan, Hajduk i ostali jer Sarajevo u ex yu sigurno nije bilo bolji prvoligas od Slobode niti velika cetvorka, a i u BIH redovno osvaja kobasice kao trofeje tako da molim te prestani praviti od tog kluba neku velicinu, cijenjen je klub ali ste se stvarno digli.

Niko ovdje nije nista napisao protiv glavnog grada danas? Pokazi mi gdje je sad napisano..Tuzla je treci najveci grad u BIH, svakako ne provincija. To sto ti pises je jednako onome sto izjavi 50ak ljudi na utakmicama, a ne citava tribina..

I jos nesto vidi se da nemas pojma o desavanjima u Slobodi, ovdje si dosao samo jer si cuo negdje da se spominje Travancic u vezi sa Slobodom, a ako malo bolje pogledas to nije zapoceo niti jedan navijac Slobode vec drugi likovi i navijaci drugih ekipa..Sloboda je ako nisi znao dovela 13 igraca i dosta je kvalitetnija od mnogih ekipa u PL sada, to sto je tebi to smijesno i nerealno to si sam sebi kriv i nesto se mangupski smijes kao. Isto tako nisi upoznat ni sa Husicem, ustvari sto si ti ovdje? hajd mrs iz kadra

Isto tako eto vam taj Plakalo, vas treci napadac. Nije zadovoljio, doveli smo napadaca Olimpica i Veleza. Huseinbasic nam utakmice pripremne pocinje sa klupe, uopste nije prva postava, a ne tako davno bio je ponajbolji igrac federalne lige
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 31 jan 2014, 03:13

Još samo treba da počne priča oko toga ko je kriv što smo ispali iz lige.Kako vam ne dosadi više :?
Dajte da se organizujemo da radimo grafite po gradu,da privučemo još ljudi na stadion,da se organizuju druženja sa ekipama koje nisu iz grada i milion stvari.
I ako se može ikako skontat da se malo radi na marketingu,da se prodaju stvari.Pa kako se niko još nije sjetio da uradi bar šal sa grbom kluba ( nešto kao KK ).
Previše se energije troši ovdje a malo na konkretne stvari ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2014, 08:01

wienultras je napisao/la:kolika je sarajevo velicina kada ga iz el izbaci selo sa 5000 stanovnika,usto drugoligas :?:
ili zeljo kojem zavrcu vodu zbog duga :?:
velicine,divovi i masine...
brinite se vi o svom klubu a nas provincijalce pustite da brinemo o svom..lijep pozzz i dovidjenja :arrow:

koji vam je **** te zivot?..dajte ba ljudi ebote dosta vas je vise ..sta im imas replicirati sta..ebote vodimo svoju brigu o svom klubu...boli me ba briga sta oni misle o mom gradu, o mom klubu i o nasim igracima...mi eto nismo giganti kao oni divovi kako se vec nazivaju, ali bratre oni se kunu u nasa dva igraca Bucu i Sajida to je cinjenica :)..njima je Hase,Pape pa Sajid :)..dobro malo pretjerujem salim se naravno nedo bog da im je Sajid na toj pziciji...ali bilo kako bilo ipak i dan danas urezana su im dva imena mi to duboko .

Bilo je jos nekih igraca koji su iz Slobode otisli u Sarajevo..dobro Mesanovic nije iz Slobode otisao direktno, kao i Mirza Mesic... bio je onaj Sarajlic ne mislim na Sarajlica sto je bio u Zmaju, pa u Sloveniji , kod nas i u Buducnosti sad nego na sasvim drugog momka...ne znam ko se sjeca bio je Sarajlic kod nas nakon rata onih par sezona i znam da je on otisao iz Slobode kod njih..nije se nesto naigrao kod njih,a i kod nas je vise s klupe ulazio

nego hajde sad okanite se glupe rasprave **** vas niste normalni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jan 2014, 08:47

sloboda je vjecito bila izvoznik dobrih igraca kako prije rata,tako i nakon njega,kada pogledas samo,mesanovic alen,enes,buco,nikolic,joldic,sarajlic,mesic mirza,said husejnovic,almir bekic,jasmin mesanovic i td i td....da ne nabrajam :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

blu

Post Postao/la blu » 31 jan 2014, 08:49

SaltCityAttack je napisao/la:
wienultras je napisao/la:kolika je sarajevo velicina kada ga iz el izbaci selo sa 5000 stanovnika,usto drugoligas :?:
ili zeljo kojem zavrcu vodu zbog duga :?:
velicine,divovi i masine...
brinite se vi o svom klubu a nas provincijalce pustite da brinemo o svom..lijep pozzz i dovidjenja :arrow:

koji vam je **** te zivot?..dajte ba ljudi ebote dosta vas je vise ..sta im imas replicirati sta..ebote vodimo svoju brigu o svom klubu...boli me ba briga sta oni misle o mom gradu, o mom klubu i o nasim igracima...mi eto nismo giganti kao oni divovi kako se vec nazivaju, ali bratre oni se kunu u nasa dva igraca Bucu i Sajida to je cinjenica :)..njima je Hase,Pape pa Sajid :)..dobro malo pretjerujem salim se naravno nedo bog da im je Sajid na toj pziciji...ali bilo kako bilo ipak i dan danas urezana su im dva imena mi to duboko .

Bilo je jos nekih igraca koji su iz Slobode otisli u Sarajevo..dobro Mesanovic nije iz Slobode otisao direktno, kao i Mirza Mesic... bio je onaj Sarajlic ne mislim na Sarajlica sto je bio u Zmaju, pa u Sloveniji , kod nas i u Buducnosti sad nego na sasvim drugog momka...ne znam ko se sjeca bio je Sarajlic kod nas nakon rata onih par sezona i znam da je on otisao iz Slobode kod njih..nije se nesto naigrao kod njih,a i kod nas je vise s klupe ulazio

nego hajde sad okanite se glupe rasprave **** vas niste normalni
A kolika ste tek vi velicina kad skoro sav svoj vjek postajanja lutate drugim ligama :lol:
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 jan 2014, 08:52

Broj: 03/14
Datum: 29.01.2014.godine

PRIMALAC: Općina Tuzla
Sektor za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti

Poštovani,
Udruženje građana „Prijatelji FK Sloboda“ Tuzla koristi priliku da izrazi zadovoljstvo zbog aktivnosti koje je Općina Tuzla preuzela kada je u pitanju afirmacija FK Sloboda Tuzla. Kako je naš grad istinski sportski grad , smatramo da bi trebalo uložiti dodatne napore kako bi se doprinjelo još većoj popularizaciji fudbala u našem gradu, kao i sporta uopšte, te vratilo povjerenje ljudi prema FK Slobodi i vjera da stvari mogu kvalitetno funkcionirati.

Kao Udruženje čiji su jedini motivi podrška sportu i dizanje sportske svijesti želimo da ukažemo na neophodnost dovršetka izgradnje gradskog stadiona. Postavljanje stolica i otvaranje Sjeverne tribine, prije prve utakmice proljetnog dijela takmičenja, bez ikakve dvojbe, bio bi vrlo efikasan potez. Kada su u pitanju ostali dijelovi projekta molimo Vas da u sklopu svojih nadležnosti uložite maksimalne napore sve sa ciljem realizacije projekta izgradnje „Gradski stadion Tušanj“.

Sa vjerom u Tuzlu i Slobodu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jan 2014, 08:52

i opet smo na vjecnoj listi jugoslovenske lige ispred vas :lol:
za mene rasprava gotova zdravo :lol: :arrow:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jan 2014, 09:05

Probisvjet je napisao/la:Broj: 03/14

Poštovani,
Udruženje građana „Prijatelji FK Sloboda“ Tuzla koristi priliku da izrazi zadovoljstvo zbog aktivnosti koje je Općina Tuzla preuzela kada je u pitanju afirmacija FK Sloboda Tuzla. Kako je naš grad istinski sportski grad , smatramo da bi trebalo uložiti dodatne napore kako bi se doprinjelo još većoj popularizaciji fudbala u našem gradu, kao i sporta uopšte, te vratilo povjerenje ljudi prema FK Slobodi i vjera da stvari mogu kvalitetno funkcionirati.

Kao Udruženje čiji su jedini motivi podrška sportu i dizanje sportske svijesti želimo da ukažemo na neophodnost dovršetka izgradnje gradskog stadiona. Postavljanje stolica i otvaranje Sjeverne tribine, prije prve utakmice proljetnog dijela takmičenja, bez ikakve dvojbe, bio bi vrlo efikasan potez. Kada su u pitanju ostali dijelovi projekta molimo Vas da u sklopu svojih nadležnosti uložite maksimalne napore sve sa ciljem realizacije projekta izgradnje „Gradski stadion Tušanj“.

svaka cast udruzenju,rade sjajan posao,a trebalo bi otvoriti sjever za proljece,bilo bi ekstra,sigurno pun sjever svaku tekmu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 jan 2014, 09:12

wienultras je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Broj: 03/14

Poštovani,

svaka cast udruzenju,rade sjajan posao,a trebalo bi otvoriti sjever za proljece,bilo bi ekstra,sigurno pun sjever svaku tekmu
To moraju uraditi, u protivnom ce napraviti veliki finacijski gubitak za FK Slobodu. Isto kao da su djeca, nisu svjesni posljedica ako nam bude sjever zatvoren. Mozda ih tribina zanima samo kao predizborni adut.
Moraju skontati da smo mi svjesni toga, da nam ne mogu prodavati "sarene laze".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 31 jan 2014, 09:16

Na ovom forumu bi prilikom prijave trebalo traziti i osobne podatke,jer vecina onih koji pisu ovdje nema vise od 15 godina,pa se cesto mogu gledati stvari kao sinoc,to jest rasprave slicne onima u vrticu ciji je otac jaci.Nego mene interesuje kad Sloboda igra sa Zvezdom,posto negdje procita da ce biti i prenos utakmice na areni?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 31 jan 2014, 09:19

kupus army je napisao/la:Na ovom forumu bi prilikom prijave trebalo traziti i osobne podatke,jer vecina onih koji pisu ovdje nema vise od 15 godina,pa se cesto mogu gledati stvari kao sinoc,to jest rasprave slicne onima u vrticu ciji je otac jaci.Nego mene interesuje kad Sloboda igra sa Zvezdom,posto negdje procita da ce biti i prenos utakmice na areni?
5. februar 14:30

Fakat sinoc sam par puta otvorio temu, i samo lagano zatvorim.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 7 gostiju.