FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 00:46

VanBasten je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Jarni mensečini i ne miriše nešto Travančića.
Bio je mali u Hajduku, otud se nesto i vidjelo i naculo ;)
Moguće. Ja se ne bi vala nešto posebno iznenadio da se raskine s njim i da završi u Slobodi. Ako nije drastično promjenio ponašanje to mi je nekako pa haman očekivano.
Po meni je to udarac na igracki kadar, medjutim ako se desilo nesto sto je prevrsilo svaku mjeru onda razumijem rukovodstvo. Izmedju ostalog, mali je sam sebi kriv, znam kako to ide. Imam prijatelja koji je sa 15god bio medju tri najveca talenta u BiH, ako ne i najveci, medjutim boem u dusi i evo neki dan isposlovao transfer u neku njemacku Regionalnu ligu. Mislim da je i Anidu to krajnji domet sudeci po tome kako se ponasa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jan 2014, 00:48

Sabinho je napisao/la:
EXIT je napisao/la:S obzirom da je Rukfas najavio da vise nema pojacanja :lol:
red je da najavim ...da sutra ce biti novi igraci :mrgreen:
Rukfas je u utorak pompezno najavljivao cetvrtak i jedno ekstra pojacanje ovo ono i evo rinaka. hahah
rukfas bolan zna koliko ja i ti, svaki put kaze ono sto i ja znam :lol: :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 31 jan 2014, 00:52

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
EXIT je napisao/la:S obzirom da je Rukfas najavio da vise nema pojacanja :lol:
red je da najavim ...da sutra ce biti novi igraci :mrgreen:
Rukfas je u utorak pompezno najavljivao cetvrtak i jedno ekstra pojacanje ovo ono i evo rinaka. hahah
rukfas bolan zna koliko ja i ti, svaki put kaze ono sto i ja znam :lol: :roll:
Rukfaš je najjači na forumu lik, ne da zna manje nego iko, već baš pojma ni o čem nema, prelista par portala i malo ovih poruka, i onda zada mudrost ja oplačem od smijeha, al ipak je još smješnije kad vidiš da ima likova što se lože ko šatro sad će im rukfaš nešta otkrit, on se izlupo budalaština, dolazio mu tan u petak, subotu, pojačanja naka odsvakle, sve s portala i foruma ono što se govorkalo on tajnovito najavljivao ovdje "iz prve ruke". Al legenda je da ima titula najjačeg forumaša njemu bi je dao, ima par likova na klixu u tom rangu, al rukfaš je ipak jači :)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 31 jan 2014, 00:55

On je davno provaljen...
Nego mene interesuje ovo za tog, navodnog, igraca koji treba da predje u Slobodu. Rece im ovaj novi vlasnik da imaju fore do sutra u podne da ga kaparisu, ako nasi idu ujutro rano nema mi logike da to bude Travancic

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 31 jan 2014, 00:56

Ako bude Travančić ,to je veliki minus za nas ... :o

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 00:56

Jest' sviju mi hahahha, najjace bilo jedno mjesec prije nego sto cemo potpisati ovo sa Tanom, poce Rukfas govoriti : "Nakon subote nista nece biti isto", "subota kad osvane", "docekajte subotu pa nesto recite" i ono dodje subota i muk na temi nista se apsolutno nije desilo hhahaha sve skupa tri posta napisana taj dan a sto ej najsmijesnije jos par likova se pridruzilo Rukfasu u najavi te subote a nidje veze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 31 jan 2014, 00:57

Osmanagic? :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 jan 2014, 01:00

Sabinho je napisao/la:
Po meni je to udarac na igracki kadar, medjutim ako se desilo nesto sto je prevrsilo svaku mjeru onda razumijem rukovodstvo. Izmedju ostalog, mali je sam sebi kriv, znam kako to ide. Imam prijatelja koji je sa 15god bio medju tri najveca talenta u BiH, ako ne i najveci, medjutim boem u dusi i evo neki dan isposlovao transfer u neku njemacku Regionalnu ligu. Mislim da je i Anidu to krajnji domet sudeci po tome kako se ponasa.
Ma vala po meni nije. Ja ga ne vidim kao bitnog kotača. Nevezano za ovu priču o Slobodi..Naravno priznajem mu talenat, ali samo to. On nije ozbiljan fudbaler bio. Očekivati da je postao u ovih mjesec-dva je malo preoptimistično za mene. Ono, dok en vidim, ne vjerujem. Činjenica je i da je bio najnespreminiji an testiranju ne ide baš u korist priči o nekoj promjeni kod njega na tom planu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 31 jan 2014, 01:01

Mora da je Anid pozelio svog brata "brzog" da popiju koju za dobre dane
M.Delac 2

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 jan 2014, 01:02

prvi trening, igraju na dva gola, jedan obicni jedan od cunjeva i ocito Jarni trazzi od noge do noge da se igra bez zajebancija, a trava dva puta od svog gola suta :D prvi pur jarni zagalami, drugi put kad je osutao pridje da mu oobjasni i ludjak pred kraj opet zategne sa 20 metara,,...
Ima bombu u nozi, ima strasan dribling al sto mu je glava prazna....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 01:04

VanBasten je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ma vala po meni nije. Ja ga ne vidim kao bitnog kotača. Nevezano za ovu priču o Slobodi..Naravno priznajem mu talenat, ali samo to. On nije ozbiljan fudbaler bio. Očekivati da je postao u ovih mjesec-dva je malo preoptimistično za mene. Ono, dok en vidim, ne vjerujem. Činjenica je i da je bio najnespreminiji an testiranju ne ide baš u korist priči o nekoj promjeni kod njega na tom planu.
Ja po onome sto sam vidio od prve do zadnje tekme mogu reci da je znao biti prevaga, medjutim takodje se dalo vidjeti "djetinjastog" fudbala. Ne znam, ja bi volio da ga zadrzimo i da mu pruzimo jos jednu sansu, a ako ne bude tako sretno mu. ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 jan 2014, 01:05

rammstein je napisao/la: Ima bombu u nozi, ima strasan dribling al sto mu je glava prazna....
pune fiskulturne sale od Dobrinje do Druge gimnazije takvih.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2014, 01:09

VanBasten je napisao/la:
rammstein je napisao/la: Ima bombu u nozi, ima strasan dribling al sto mu je glava prazna....
Na Dobrinji većinom ispunjavaju samo jedan kriterij od tri navedena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 01:11

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 31 jan 2014, 01:16

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Ne seri života ti ;)

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 31 jan 2014, 01:16

FKS1946 je napisao/la:Mora da je Anid pozelio svog brata "brzog" da popiju koju za dobre dane
Hahahahahaahahaha,a i Ćiro izgleda voli kronere !!!! :lol:
Zadnja izmjena: HZSA1991, dana/u 31 jan 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 jan 2014, 01:19

Sabinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ja po onome sto sam vidio od prve do zadnje tekme mogu reci da je znao biti prevaga, medjutim takodje se dalo vidjeti "djetinjastog" fudbala. Ne znam, ja bi volio da ga zadrzimo i da mu pruzimo jos jednu sansu, a ako ne bude tako sretno mu. ;)

Ha, ma znao je i Karić biti prevaga. Druga je stvar što se nezadovoljstvo Husrefovim vođenjem ekipe prešlo sve granice, pa mu se zamjeralo sve i svašta. Te je i Travančić odjednom postao Maradona na kojem Husref bez razloga trenira strogoću. Ma vidi, i ja bi volio da mu prorade klikeri... jer mogao bi biti dobar fudbaler, ima talenta. Ali iskreno nemam neke velike nade u tom pogledu. Bez obzira ostao ovdje, ili se razišli s njim. Volio bi da me demantuje.

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
nisi gledo moj termin, ja sam doduše dešnjak :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2014, 01:23

VanBasten je napisao/la:nisi gledo moj termin, ja sam doduše dešnjak :mrgreen:
:lol: ma klizav onaj parket, kad se zalaufaš ne možeš do mercatora zakočiti, nisam gore bio sto godina, svaki put je bilo na rubu lomljenja vrata
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 jan 2014, 01:32

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:nisi gledo moj termin, ja sam doduše dešnjak :mrgreen:
:lol: ma klizav onaj parket, kad se zalaufaš ne možeš do mercatora zakočiti, nisam gore bio sto godina, svaki put je bilo na rubu lomljenja vrata
haha, jes'. Nisam ni ja ima 2-3 godine.
Što me podsjeti : http://www.tarzanija.com/13-tipova-balonskih-fudbalera/" onclick="window.open(this.href);return false;

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 31 jan 2014, 08:13

Evo citam Sammir prekinuo ugovor sa Dinamom, a od ljeta je igrac Spanskog Getafea. Sto ga sad Sarajevo ne bi dovelo do ljeta? Bilo bi to extra pojacanje iako je nedisciplinovan igrac, ali je zato majstor, a sto se tice nediscipline malo ga pritisnuti ha ja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, r3m1, riki46 i 34 gosta.