FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
iskreno nisam nikad gotivio stanica, kad se sjetim redovan u parku za sff ili u gradu svaki vikend itd. a onda na utakmici kako se pati sa centarsutom
al ove posljednje dvije godine se popravio sto jest jest i jedan je od boljih u timu medjutim mislim da lik jednostavno nije materijal za reprezentacije kao i svraka bar po trenutnoj formi jbga da udjes u repku iz ove nase like trebas dominirati cijelu godinu, dvije sto doticni ipak nije al tomic je realno zasluzio jos smo tu tanki sto se tice repke al eto ako nastavi sa ovim partijama ne sumnnjam da ce se jednog dana naci na spisku...
ma treba realan biti nismo mi ama bas nikad bili ko anamo oni uglavnom smo realniji po mnogim pitanjima jos su nasi igraci predaleko od repke, sto neko rece lik mora bas dominirati da bi bio pozvan, to je definitivno mogao biti Kvesic da se nije povrijedio i eto nekadasnji Svraka ovo ostalo je i u neku ruku i smijesno pricati iako gotivim Tomu ali daleko je sve to a za Stanu iako se popravio presmijesno je pricati o tome
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Ma samo je svraka blizu repke ako se vrati u staru formu. Igrao je par utakmica cak i golove davo i fino se uklopio u ekipu.
- invincible1921
- Kontakt:
ma meni najvise na ku.rac idu kompenzacije
ne kazem da trea neko iz zelje igrati,ali eo recimo realno je da imamo puno vise igraca koji su konkuretniji od igraca komsija,ali sta se postavlja kao problem? ako zovne nekoga iz zelje mora i iz sarajeva automatski iako ljudi tesko da imaju igraci koji moze uopste prismrditi rep.Najbolji igraci im "stranci".Znaci da se sad susic odluci da zovne zoltica jer fkt fali urepci taj DMF,automatski iz nekog raloga bi morao povest bilo koga iz SA pa taman da od ovoga ima jos 15 boljih igraca opcenito u PL.....
=\_1921_/=
ma ja ba tako je to kod nas lafo zvao Sesara liku svaka cast ali ni u snovima nije zasluzio da bude pozvan u repku nit je kad ista osvojio, niti se u europi pokazao ama bas nista al jbg to je nasa politikainvincible1921 je napisao/la:ma meni najvise na ku.rac idu kompenzacijene kazem da trea neko iz zelje igrati,ali eo recimo realno je da imamo puno vise igraca koji su konkuretniji od igraca komsija,ali sta se postavlja kao problem? ako zovne nekoga iz zelje mora i iz sarajeva automatski iako ljudi tesko da imaju igraci koji moze uopste prismrditi rep.Najbolji igraci im "stranci".Znaci da se sad susic odluci da zovne zoltica jer fkt fali urepci taj DMF,automatski iz nekog raloga bi morao povest bilo koga iz SA pa taman da od ovoga ima jos 15 boljih igraca opcenito u PL.....
Ma gdje će Stanić u reprezentaciju, pa to bi bilo presmiješno. Da jedan Bekrić ne dođe do reprezentacija, a da Stanić zaigra. 
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
sarajevskiPlavi
- Kontakt:
Mislim da bi Konjic bio odlican izbor. Ako i ne bude on, samo zelim da ko god bude direktor, voli ovaj klub i najbolje radi svoj posao.
Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- invincible1921
- Kontakt:
ma dobro to jest fkt smijesno,ali je realno da ako iko treba ic u repku to treba da bude neko iz zelje.Ako nista da se povede simbolicno.Prvo sto je dugogodisnji prvak ,a drugo sto je vecina igraca iz naseg pogoina i naseg drzavljanstva.Grokok je napisao/la:Ma gdje će Stanić u reprezentaciju, pa to bi bilo presmiješno. Da jedan Bekrić ne dođe do reprezentacija, a da Stanić zaigra.
Daleko od od toga da ja kazem da neko zasluzuje iz zelje da igra ,mozda tomic ili zolotic jer tu je repka tanka pravo,ali ponavaljam opet mislim da je jedan od glavnih razloga zasto i da treba susic pozvat nekoga ne bi to uradio jer bi automatski morao pozvati nekog igraca sarajeva,a realno nema mjesta puno na SProsteru da se zajebaje
=\_1921_/=
Ja isto ne mogu da vjerujem šta pišete. Ne mogu da vjerujem da uopšte razmišljate o tome. Sve se suzdržavam da komentarišem... Stana igra dobro, pogotovo na desnom beku ali sve je to vezano za ofanzivni dio, Tomo isto, ali kad malo bolje pogledate defanzivni dio, obojica su daleko od dobrog! Baš sam neki dan gledao, neko postavio utakmicu Zrinjski - Željo, obojica su defanzivno preloše odigrali. Ipak je to naša liga, oni su u njoj, slobodno mogu reći, veliki majstori ali, dalje od naše lige se svrstavaju u prosjek. Po mom mišljenju, i Svraka je bio zalutao u repku, jedino možda Kvesić i Zolotić (obzirom da smo loši na toj poziciji) ali i to pod uslovom da se nisu povrijedili.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- invincible1921
- Kontakt:
ma kazem jos jednom i oni mogu ,al cisto simbolicno da odu ne vjerujem da bi bili u nekoj kombinaciji jedino da se dese neke velike povrede,ali kazem sta je problem svemu tomeAnonimac je napisao/la:Ja isto ne mogu da vjerujem šta pišete. Ne mogu da vjerujem da uopšte razmišljate o tome. Sve se suzdržavam da komentarišem... Stana igra dobro, pogotovo na desnom beku ali sve je to vezano za ofanzivni dio, Tomo isto, ali kad malo bolje pogledate defanzivni dio, obojica su daleko od dobrog! Baš sam neki dan gledao, neko postavio utakmicu Zrinjski - Željo, obojica su defanzivno preloše odigrali. Ipak je to naša liga, oni su u njoj, slobodno mogu reći, veliki majstori ali, dalje od naše lige se svrstavaju u prosjek. Po mom mišljenju, i Svraka je bio zalutao u repku, jedino možda Kvesić i Zolotić (obzirom da smo loši na toj poziciji) ali i to pod uslovom da se nisu povrijedili.
=\_1921_/=
ma ne bih se bas slozio za Svraku, sto je zalutao lik max iskoristio sto ga je zovnuo igrao ukupno oko 100 min i zabio cini mi se 2 gola. I onda ga nogirao jer je i Sesar u tom periodu bio nogiran realno i vise nego dobro je Svraka igrao za onoliko koliko mu je Pape pruzioAnonimac je napisao/la:Ja isto ne mogu da vjerujem šta pišete. Ne mogu da vjerujem da uopšte razmišljate o tome. Sve se suzdržavam da komentarišem... Stana igra dobro, pogotovo na desnom beku ali sve je to vezano za ofanzivni dio, Tomo isto, ali kad malo bolje pogledate defanzivni dio, obojica su daleko od dobrog! Baš sam neki dan gledao, neko postavio utakmicu Zrinjski - Željo, obojica su defanzivno preloše odigrali. Ipak je to naša liga, oni su u njoj, slobodno mogu reći, veliki majstori ali, dalje od naše lige se svrstavaju u prosjek. Po mom mišljenju, i Svraka je bio zalutao u repku, jedino možda Kvesić i Zolotić (obzirom da smo loši na toj poziciji) ali i to pod uslovom da se nisu povrijedili.
-
old school
- Kontakt:
ono sto udba napravi jednom, to mora biti udbasko cijelog zivota.Prvo pokusali sa jamakom,pa tomicem,pa bekricem zar nije to zanimljivo znaci zele da unesu nemir,e volim sto imamo ovako odane igrace,tacno se ponosim,eno i oni se dice sa delacom a mali hodzic trenirao sa prvim timom liverpoola,i vratice se u Želju polusezonu 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
hahaha ma sta bi mi bez njih da ih nema tacno bi ih trebalo izmislitiold school je napisao/la:ono sto udba napravi jednom, to mora biti udbasko cijelog zivota.Prvo pokusali sa jamakom,pa tomicem,pa bekricem zar nije to zanimljivo znaci zele da unesu nemir,e volim sto imamo ovako odane igrace,tacno se ponosim,eno i oni se dice sa delacom a mali hodzic trenirao sa prvim timom liverpoola,i vratice se u Želju polusezonu
Molim vas, ne spominjite ih ovdje, inace ce se opet maleni naklatiti ovdje, a taman se tema ocistila...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
old school
- Kontakt:
evo jedna dobra vijest sutra sa ekipom krece i Emrah,od srijede pocinje trenirati tako da nije teza povreda nego losa procjena ljekara
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- invincible1921
- Kontakt:
-
neroazzuro
- Kontakt:
Suti,ne spominji ga puno,odmah ce ga Nijaz jamit 
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ne vjerujem da će Pape ići u Brazil bez barem jednog igrača iz PL, ipak neko mora biti nagrađen, mora se otvoriti neka nada i prostor za PL. Sigurno bi eventualna titula lansirala nekoga od naših, neko mora bljesnuti, kao i uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: FK Željezničar
Nema tu puno polemike, to mogu biti Svraka sa starom formom ili eventualno TomićVirtu4l je napisao/la:Ne vjerujem da će Pape ići u Brazil bez barem jednog igrača iz PL, ipak neko mora biti nagrađen, mora se otvoriti neka nada i prostor za PL. Sigurno bi eventualna titula lansirala nekoga od naših, neko mora bljesnuti, kao i uvijek.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- invincible1921
- Kontakt:
ponavljam to autoamatski povlaci da zove igraca iz sarajeva,tako da...Virtu4l je napisao/la:Ne vjerujem da će Pape ići u Brazil bez barem jednog igrača iz PL, ipak neko mora biti nagrađen, mora se otvoriti neka nada i prostor za PL. Sigurno bi eventualna titula lansirala nekoga od naših, neko mora bljesnuti, kao i uvijek.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.