FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jan 2014, 00:18

Coraco je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne mrzim manijake, komsije su mi iako ih ima svakakvih, ali vi ste ocito teski kompleksasi, cuj jaca od pola PL :lol: Pa citam vi svi prezadovoljni Huseinbasicem koji je svaku drugu tekmu kod nas dobijao po 5-10 min. :lol: Spustite se malo ;)

I opet da ponovim, ovoliku kolicinu kompleksa nisam vidio ni kod svojih komsija. Tipicni onaj provincijalizam, samo nek' je kontra glavnog grada pa makar se on spominjao i na utakmicama koje nemaju veze s nasim ligama, kamoli sta drugo, jadno, jadno... :roll:
Ima l' generalizovanja slučajno ?
bas kao sto su mene pojedinci sad docekali na ovoj temi... razmisli malo. Nikad ne provociram ni po jednoj temi... Prvi put kad sam se upisao u ovu temu to je bilo kad sam rekao da mi je zao sto ispada klub s tradicijom i pozeljeh vam brz povratak...

@wienultras

ocito ne pratis PL, nama su prije pocetka sezone po igrackom kadru i formi predvidjali sredinu tabele a moguću i borbu za opstanak, tako da... ;) da nam nisu uzeli bodove, nepravedno, za zelenim stolom protiv Borca, drugacija bi situacija bila ;) ja sam ovim do sada prezadovoljan, tako da ti svaki pokusaj pada u vodu. Sarajevo jeste veliki klub i uvijek ce to biti a s ovakom buducnosti i perspektivom moze biti samo jos veci ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 31 jan 2014, 00:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cikita123
Kontakt:

Post Postao/la Cikita123 » 31 jan 2014, 00:21

Sudac 92 sta kazes " otjeruju", molim nekog strucnjaka da nam ovo prevede.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 00:21

Huseinbasic i Trava hmm, gazde i gazdice u Tuzli vec trljaju ruke ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 31 jan 2014, 00:23

Realno Travancic tesko da ce doci,momak je alkoholicar i kurvar,da se razumijemo.Talenat je samo takav al ga ne zna iskoristiti.Jedina prilika je da to iskoristi je dolazak Tana,moze to biti dobra prilika za njega. ;)
BHF Bosanska Krajina!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jan 2014, 00:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne mrzim manijake, komsije su mi iako ih ima svakakvih, ali vi ste ocito teski kompleksasi, cuj jaca od pola PL :lol: Pa citam vi svi prezadovoljni Huseinbasicem koji je svaku drugu tekmu kod nas dobijao po 5-10 min. :lol: Spustite se malo ;)

I opet da ponovim, ovoliku kolicinu kompleksa nisam vidio ni kod svojih komsija. Tipicni onaj provincijalizam, samo nek' je kontra glavnog grada pa makar se on spominjao i na utakmicama koje nemaju veze s nasim ligama, kamoli sta drugo, jadno, jadno... :roll:
Ima l' generalizovanja slučajno ?
bas kao sto su mene pojedinci sad docekali na ovoj temi... razmisli malo. Nikad ne provociram ni po jednoj temi... Prvi put kad sam se upisao u ovu temu to je bilo kad sam rekao da mi je zao sto ispada klub s tradicijom i pozeljeh vam brz povratak...

@wienultras

ocito ne pratis PL, nama su prije pocetka sezone po igrackom kadru i formi predvidjali sredinu tabele a moguću i borbu za opstanak, tako da... ;) da nam nisu uzeli bodove, nepravedno, za zelenim stolom protiv Borca, drugacija bi situacija bila ;) ja sam ovim do sada prezadovoljan, tako da ti svaki pokusaj pada u vodu. Sarajevo jeste veliki klub i uvijek ce to biti a s ovakom buducnosti i perspektivom moze biti samo jos veci ;)
kako je sloboda ispala,nepratim,ali pamtim da ste vjecito drugi :lol:
sve nastranu akobogda da se sretnemo sledece sezone,zazelio sam se prave atmosfere :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 jan 2014, 00:26

stara glupa prica do prije sat vremena najveci talenat a sad kurvar i alkoholicar :lol:
Sloboda Tuzla

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jan 2014, 00:30

fukaratz je napisao/la:stara glupa prica do prije sat vremena najveci talenat a sad kurvar i alkoholicar :lol:
ne znam sad, ali pogledaj im fb i ostale profile na drustvenim mrezama i sve ce ti biti jasno ;) Huseinbasic svakako nije neki igrac, Travancic je strasan potencijal i kad je "trijezan" zna odigrati dobru utakmicu, vidi se da po talentu odskace od ostalih, ali momak ocito ne zeli da postane bolji od ovog. Vjerovatno se zadovoljava kao igrac u jednoj od najlosijih EU liga, a moze puno vise od toga... Skroman decko.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jan 2014, 00:32

ma hajde, momku uzor Alen Mešanović, pa šta sad? Alen je bio takav, pa opet žario i palio po ovim našim livadama, kad je htio naravno :D a kad bi došao nama, neka se on khurva u slobodno vrijeme, kod Ćire bi bio pod konac što se kaže

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 31 jan 2014, 00:36

A otkud prica da dolazi u Slobodu, zar ne rekose da je potpisao ugovor sa Sarajevom ? Mislim svejedno mi vala, navijac sam Celika, i k'o sto ce vam svako iz Zenice reci, talenat, voli popit, egocentrican, neradnik, zna igrat lopte (kad mu se digne **** - ajd da ga u neku ruku uporedim sa Juvetovim Vuckom :mrgreen: nidje veze, al da docaram situaciju, plus sto ovaj voli popit, i hormoni su mu na sve strane ) .. E sad, sta ce dalje biti i kako ce se razvijati to niko ne zna.. A fakat, u Sarajevu je bio 'nada, terminator ove polusezone, zabi golcinu - ima da poludi sad' , a sad kad se prica da ce kod vas, obicna pijanica :roll:

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 31 jan 2014, 00:38

fukaratz je napisao/la:stara glupa prica do prije sat vremena najveci talenat a sad kurvar i alkoholicar :lol:
ne znam sad, ali pogledaj im fb i ostale profile na drustvenim mrezama i sve ce ti biti jasno ;) Huseinbasic svakako nije neki igrac, Travancic je strasan potencijal i kad je "trijezan" zna odigrati dobru utakmicu, vidi se da po talentu odskace od ostalih, ali momak ocito ne zeli da postane bolji od ovog. Vjerovatno se zadovoljava kao igrac u jednoj od najlosijih EU liga, a moze puno vise od toga... Skroman decko.
A sta i ti pricas, dobro napisati 2-3 posta iz zajebancije, ali ulaziti u bezveze raspravu, daj ba...
I promijenio se Anid, shvatio je, tako da prica o alkoholicaru vise ne stoji. ;)
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 31 jan 2014, 00:41

Kakvi likovi :lol: :lol: :lol:
Jamak(ima ugovor), Zeba (ima ugovor), Travancic(tek potpisao novi ugovor) .

Ovi iz druge lige kupuju najbolje igrace iz PL :lol: :lol:
Cirkus :lol: :lol:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jan 2014, 00:45

UltraSA je napisao/la:
A sta i ti pricas, dobro napisati 2-3 posta iz zajebancije, ali ulaziti u bezveze raspravu, daj ba...
:roll:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 jan 2014, 00:52

hzkg je napisao/la:Kakvi likovi :lol: :lol: :lol:

vrrati se malo unazad pa ces vidjeti da niko iz Tuzle nije pisao za Zebu :!: za jamaka je objavio neki portal a navijaci Slobode od pocetka pisu da se radi o Travancicu :!: eh sad sta ce biti vidjet cemo sutra ;) nema potrebe da provociras jer ti se moze obit o glavu 8-)
Sloboda Tuzla

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 31 jan 2014, 01:01

Cikita123 je napisao/la:Sudac 92 sta kazes " otjeruju", molim nekog strucnjaka da nam ovo prevede.
Pogrešan izraz,ali vrlo dobro znaš na što mislim. ;)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 31 jan 2014, 01:04

Ne mogu da vjerujem da ovaj igrac za kojeg sam cuo dolazi u Slobodu :o :o :o pa Liga prvaka se smijesi s njim

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 01:06

Bosniacum Lilium je napisao/la:ne mrzim manijake, komsije su mi iako ih ima svakakvih, ali vi ste ocito teski kompleksasi, cuj jaca od pola PL :lol: Pa citam vi svi prezadovoljni Huseinbasicem koji je svaku drugu tekmu kod nas dobijao po 5-10 min. Tesko da cete uletiti u PL... :lol: Spustite se malo ;)

Da imamo prema nekome kompleks to bi u svakom slucaju bili Zvezda, Partizan, Hajduk i ostali jer Sarajevo u ex yu sigurno nije bilo bolji prvoligas od Slobode niti velika cetvorka, a i u BIH redovno osvaja kobasice kao trofeje tako da molim te prestani praviti od tog kluba neku velicinu, cijenjen je klub ali ste se stvarno digli.

Niko ovdje nije nista napisao protiv glavnog grada danas? Pokazi mi gdje je sad napisano..Tuzla je treci najveci grad u BIH, svakako ne provincija. To sto ti pises je jednako onome sto izjavi 50ak ljudi na utakmicama, a ne citava tribina..

I jos nesto vidi se da nemas pojma o desavanjima u Slobodi, ovdje si dosao samo jer si cuo negdje da se spominje Travancic u vezi sa Slobodom, a ako malo bolje pogledas to nije zapoceo niti jedan navijac Slobode vec drugi likovi i navijaci drugih ekipa..Sloboda je ako nisi znao dovela 13 igraca i dosta je kvalitetnija od mnogih ekipa u PL sada, to sto je tebi to smijesno i nerealno to si sam sebi kriv i nesto se mangupski smijes kao. Isto tako nisi upoznat ni sa Husicem, ustvari sto si ti ovdje? hajd mrs iz kadra

Isto tako eto vam taj Plakalo, vas treci napadac. Nije zadovoljio, doveli smo napadaca Olimpica i Veleza. Huseinbasic nam utakmice pripremne pocinje sa klupe, uopste nije prva postava, a ne tako davno bio je ponajbolji igrac federalne lige
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 31 jan 2014, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2014, 01:07

tuzlak1987 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne mrzim manijake, komsije su mi iako ih ima svakakvih, ali vi ste ocito teski kompleksasi, cuj jaca od pola PL :lol: Pa citam vi svi prezadovoljni Huseinbasicem koji je svaku drugu tekmu kod nas dobijao po 5-10 min. Tesko da cete uletiti u PL... :lol: Spustite se malo ;)

Da imamo prema nekome kompleks to bi u svakom slucaju bili Zvezda, Partizan, Hajduk i ostali jer Sarajevo u ex yu sigurno nije bilo bolji prvoligas od Slobode niti velika cetvorka, a i u BIH redovno osvaja kobasice kao trofeje tako da molim te prestani praviti od tog kluba neku velicinu, cijenjen je klub ali ste se stvarno digli.

Niko ovdje nije nista napisao protiv glavnog grada danas? Pokazi mi gdje je sad napisano..Tuzla je treci najveci grad u BIH, svakako ne provincija. To sto ti pises je jednako onome sto izjavi 50ak ljudi na utakmicama, a ne citava tribina..

I jos nesto vidi se da nemas pojma o desavanjima u Slobodi, ovdje si dosao samo jer si cuo negdje da se spominje Travancic u vezi sa Slobodom, a ako malo bolje pogledas to nije zapoceo niti jedan navijac Slobode vec drugi likovi i navijaci drugih ekipa..Sloboda je ako nisi znao dovela 13 igraca i dosta je kvalitetnija od mnogih ekipa u PL sada, to sto je tebi to smijesno i nerealno to si sam sebi kriv i nesto se mangupski smijes kao. Isto tako nisi upoznat ni sa Husicem, ustvari sto si ti ovdje? hajd mrs iz kadra
Saberi se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 31 jan 2014, 01:09

fukaratz je napisao/la:
hzkg je napisao/la:Kakvi likovi :lol: :lol: :lol:

vrrati se malo unazad pa ces vidjeti da niko iz Tuzle nije pisao za Zebu :!: za jamaka je objavio neki portal a navijaci Slobode od pocetka pisu da se radi o Travancicu :!: eh sad sta ce biti vidjet cemo sutra ;) nema potrebe da provociras jer ti se moze obit o glavu 8-)
Pasa ja nista ne provociram ja ti kazem kako jeste momci su pod ugovorom eto izbaci Zebu(mada sam i njega vidio da se spominje) i reci mi realno koje su sanse da vam dode Travancic koji je opravdao svaku utakmicu koju je odigrao i na pripremama sada u 2 utakmice 2 gola postigao,talenat,U-21 reprezentativac i pojedinci misle da ga samo tako mozete dovesti da vam ga neko pokloni.

Istina doveli ste ove sezone fine igrace Jusufbasic i Hodzic po meni su vam najbolja pojacanja ostalo lose vam nemoze biti nego sto je bilo.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 31 jan 2014, 01:09

tuzlak1987 je napisao/la:

Isto tako eto vam taj Plakalo, vas treci napadac. Nije zadovoljio, doveli smo napadaca Olimpica i Veleza. Huseinbasic nam utakmice pripremne pocinje sa klupe, uopste nije prva postava, a ne tako davno bio je ponajbolji igrac federalne lige
:roll: :D :D :D dovoljno si rekao !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 01:12

Ne znam odakle odjednom vasa briga o nama..Ajde malo popustite.

Uredu vi ste veliki, sve super. Nadam se da ove godine necete ispasti od Albanaca i da cete moci tu vasu pricu nekad potkrijepiti i kakvim trofejom

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.