FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jalehordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jalehordas » 22 jan 2010, 19:21

BENJAMIN ISOVIC LEGENDA
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jan 2010, 19:24

Dosta sam optimistican kad procitam ovu listu kandidata :)

Ima tu finih kandidata,ovaj Blekic je pun ko brod,jedan od najbogatijih ljudi mozda i u drzavi,evo i ovdje pise da bi odma dao 350 hiljada..tu je i ovaj nacelnik sto nam je sad dao 20 hiljada za pripreme...

Naravno svima nam je zelja da uspiju nasi Bordo Prijatelji sa ovim svojim projektom koji su zacrtali...docice i to aBd jednog dana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 22 jan 2010, 19:29

miky_hz je napisao/la:slika

cekaj ba miky jel ovo se za fks bira ako jeste definitivno ovog blekica kako se vec zove covjek je spreman ulagati
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 22 jan 2010, 20:33

Kakav Blekic,Pusina i slicni tajkuni i ublehasi.

Jedinu prava podrska, da nas klub postave na zdrave noge,bez spletki i malverzacija,kao i bez ovako ocajno loseg pristupa prema igrckoj krizaljci su momci iz udruzenja "Bordo prijatelji 1946"

Ti ljudi imaju podrsku i sjevera,i apsolutno su najbolja opcija za nas klub.

Dosta vise "privatnika" ,tajkuna,stranackih ljudi,piljara,fudbalskih "menadjera" i slicnih ublehasa i malverzatora.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 22 jan 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 22 jan 2010, 20:51

to si dobro reko ja bih njima dao sve funkcije u klubu a de mi recite ko je sve u bordo prijateljima
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jan 2010, 21:41

-A- je napisao/la:Kakav Blekic,Pusina i slicni tajkuni i ublehasi.

Jedinu prava podrska, da nas klub postave na zdrave noge,bez spletki i malverzacija,kao i bez ovako ocajno loseg pristupa prema igrckoj krizaljci su momci iz udruzenja "Bordo prijatelji 1946"

Dosta vise "privatnika" ,tajkuna,stranackih ljudi,piljara,fudbalskih "menadjera" i slicnih ublehasa i malverzatora.

potpis brate 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 jan 2010, 09:57

Ako ce dati 350.000 nek izaberu onda ovoga iz Eurohausa :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 23 jan 2010, 11:05

-A- je napisao/la:Kakav Blekic,Pusina i slicni tajkuni i ublehasi.

Momci iz "Bordo Prijatelja" uopce ne zele preuzeti klub vec nude svoju, vrlo primamljivu i modernu, viziju vodjenja kluba. A ta vizija upravo ima veze sa privatizacijom, ulaganjima tih ljudi koje ti nazivas tajkunima, itd. Ne shvatam vas nikako. Ljudi dolaze i nude pare a vi kazete "necemo, vi ste tajkuni". Smijesno. Ili ce uci svjez novac u klub ili nas nece biti. Nema tu previse pameti. Dakle moraju ulaziti u klub privatnici sa svojim novcem. A naravno, nasa je sramota to sto za svakog uspjesnog poduzetnika govorimo da je tajkun, kriminalac i sl. Nase prokletstvo.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 jan 2010, 11:09

Pa nek izaberu onoga koji ce donijeti najvise para klubu i koji ce rijesiti probleme

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 23 jan 2010, 14:35

mi mislimo da ce se zivjeti od ljubavi nema sanse nebude li para slijedi gasenje kluba to se vec desavalo u vecim ligama imate slucaj u belgijskoj a najbolji posao je uradila istra 1961 da hoce i nas takav zadesit aBd
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 23 jan 2010, 16:51

horde zla 87 je napisao/la:mi mislimo da ce se zivjeti od ljubavi nema sanse nebude li para slijedi gasenje kluba to se vec desavalo u vecim ligama imate slucaj u belgijskoj a najbolji posao je uradila istra 1961 da hoce i nas takav zadesit aBd

avakak si prisiljen zivjeti o ljubavi, nemoguce je privatizovati klub.

ali siroki je u osnivanju dobru stvar napravio, siroki nije udruzenje gradjana vec dionicarsko drustvo, i tako ima smisla ulagati u klub, gracic nema nikakvu korist u olimpiku osim pranja novca
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 jan 2010, 22:17

Ima li ista novo za Vuleta

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 23 jan 2010, 22:20

FK Sarajevo je napisao/la:Ima li ista novo za Vuleta
jesam vam reko da nista nece biti ni ove subote samo oni odlazu
prvo su rekla da ce se znati poslje nove pa onda samo od subote do subote odgadjaju da kazu istinu
sad sam siguran da nece doci
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 jan 2010, 22:21

jalehordas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Ima li ista novo za Vuleta
jesam vam reko da nista nece biti ni ove subote samo oni odlazu
prvo su rekla da ce se znati poslje nove pa onda samo od subote do subote odgadjaju da kazu istinu
sad sam siguran da nece doci
Ne odlazu oni vec on jos uvijek ceka taj inostrani angazman,a u inostranstvu ga niko nece :mrgreen: :mrgreen:

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 23 jan 2010, 22:46

bjezi ba nek se nose u pm vise kada ovako 20 dana po novinama imena pojacanja vuku nije ni cudo sto ostanemo bez njih
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 jan 2010, 08:44

horde zla 87 je napisao/la:bjezi ba nek se nose u pm vise kada ovako 20 dana po novinama imena pojacanja vuku nije ni cudo sto ostanemo bez njih
Ma samo jedno preostaje UPRAVA NAPOLJE

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 24 jan 2010, 09:02

horde zla 87 je napisao/la:i ja bih otisao jer ljudi danas niko fudbal ne igra iz ljubavi
Misliš da bi ti ostao u Sarajevu kad bi ti se nudila opcija odlaska u inostranstvo? :roll: Smirite malo sa srceparajućim izjavama u kojima je poenta istaći kako je Sarajevo svima svetinja. Ako je tebi, ne znači da je i njemu. Stavi sebe na njegovo mjesto i to da ti se nudi da igraš negdje u inostranstvu i npr. za Borac. Šta bi izabrao? Svima je draže bolje živjeti, a gdje će igrati, to je manje važno. :roll: Nažalost, tako je. Fudbal je danas biznis i posao, a ne ono što je nekad bio i, nažalost, niko ne može uticati na to. ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 jan 2010, 09:05

jasmin93 je napisao/la:
horde zla 87 je napisao/la:i ja bih otisao jer ljudi danas niko fudbal ne igra iz ljubavi
Misliš da bi ti ostao u Sarajevu kad bi ti se nudila opcija odlaska u inostranstvo? :roll: Smirite malo sa srceparajućim izjavama u kojima je poenta istaći kako je Sarajevo svima svetinja. Ako je tebi, ne znači da je i njemu. Stavi sebe na njegovo mjesto i to da ti se nudi da igraš negdje u inostranstvu i npr. za Borac. Šta bi izabrao? Svima je draže bolje živjeti, a gdje će igrati, to je manje važno. :roll: Nažalost, tako je. Fudbal je danas biznis i posao, a ne ono što je nekad bio i, nažalost, niko ne može uticati na to. ;)
Nezivi se ni u Sarajevu lose kad je Saraneovic zadnji put dosao i odigrao citao sam da je imao platu 1300 eura

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 24 jan 2010, 09:12

slika

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 24 jan 2010, 09:23

FK Sarajevo je napisao/la:
jasmin93 je napisao/la:
Nezivi se ni u Sarajevu lose kad je Saraneovic zadnji put dosao i odigrao citao sam da je imao platu 1300 eura
Ne kažem da se ne živi loše u Sarajevu, čak naprotiv, s obzirom na standard života, nije loše ovdje biti igrač Sarajeva, ali mislim da smo finansijski još daleko od Europe i onog što ona nudi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.