FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 30 jan 2014, 23:17

staragarda je napisao/la:
zla2 je napisao/la:i ako imate nesto protiv pisanja na ovom forumu,ne znam sto se onda svi kolektivno ne prebacimo na forum udruzenja,pa da mozemo rahat pricat ;)
znam,dzuro ima tesku ruku :lol: :lol: ...nego,lijepo ces ti da odes na policiju i da kazes...znam,jeo sam g.o.v.n.a,pogrijesio sam..zavrsit cemo papire a poslije ce stanojka da napravi rucak :lol:
a mene ako se sjete za dan bezbjednosti,sjete..ako ne,nikom nista...to je bila moja duznost :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 jan 2014, 23:17

Kapellen je napisao/la:Ja mislim da je Anid Travancic :mrgreen:
Travancic ima ugovor jos 2 godine, neko vas dobro zeza i lozi, nema teorije da vam dodje! Ja bi volio da Osmanagic vam dodje, jer za nas je bezveze, ali fazon je sto on nece da ide, nagovorite ga nekako :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 jan 2014, 23:18

Ja nista ne kontam svega mi, oko cega je je volka frka :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jan 2014, 23:19

Burberry46 je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:Ja mislim da je Anid Travancic :mrgreen:
Travancic ima ugovor jos 2 godine, neko vas dobro zeza i lozi, nema teorije da vam dodje! Ja bi volio da Osmanagic vam dodje, jer za nas je bezveze, ali fazon je sto on nece da ide, nagovorite ga nekako :D
divjel ovog,Alaha ti...aaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Solskjaer
Kontakt:

Post Postao/la Solskjaer » 30 jan 2014, 23:20

prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 23:21

Joj sad ces nam opet navuci trolove :mrgreen:

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 30 jan 2014, 23:23

Azmir je veliki gospodin,inače sjedio sam sa njim za istim stolom,večerali. Pitanje je dal bi on bio tu gdje jeste da ne ulaže ovoliku količinu novca,istina voli Slobodu,ali opet većini je bitno da on daje novce,a kasnije ko te *ebe. ;)
Što se tiče navijača slobode,svaka čast onim istinskim fukarama,ali nije lijepo da članovi iste navijačke skupine nazivaju sve koji nisu iz Tuzle seljacima i slicnim nazivima.Time otjeruju publiku koja bi rado dosla da gleda Slobodu,iz Banovića,Živinica,itd. Shvatam da su to većinom balavci,imam ih na fb nekoliko i često je na naslovnici to omalozavanje Živinica i okolnih gradova. Sramotno.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jan 2014, 23:23

Solskjaer je napisao/la:prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.
tacno,nedo dragi Bog da kojim slucajem Travancic potpise sutra...mislim da bi par forumasa kolabriralo momentalno...narocito se to na pite odnosi :lol: :lol: ....i onda ide standardno...ta ce Travancic :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jan 2014, 23:24

Solskjaer je napisao/la:prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.
osmanagic ima .ebenih problema sa srcem i pitanje je koliko ce jos dugo igrati profesionalno :!: a iskreno nebi ga volio vidjeti u Slobodi jer je rinaka od igraca on je svoje isprdio u joniorima partizana, kad je odbio da igra za Srbiju tu mu je bio kraj :!:
Sloboda Tuzla

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 jan 2014, 23:26

fukaratz je napisao/la:
osmanagic ima .ebenih problema sa srcem i pitanje je koliko ce jos dugo igrati profesionalno :!: a iskreno nebi ga volio vidjeti u Slobodi jer je rinaka od igraca on je svoje isprdio u joniorima partizana, kad je odbio da igra za Srbiju tu mu je bio kraj :!:
nije itina da ima problema sa srcem, bas je u tuzli bio na dodatnim pregledima i sve je ok, ima tzv Sportsko srce ;)

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 30 jan 2014, 23:27

staragarda je napisao/la:
tacno,nedo dragi Bog da kojim slucajem Travancic potpise sutra...mislim da bi par forumasa kolabriralo momentalno...narocito se to na pite odnosi :lol: :lol: ....i onda ide standardno...ta ce Travancic :lol: :lol:
i pita a i ovih nasih.ta cemo mi,mi nista ne znamo,nismo svaki dan tu,sirimo lazi :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jan 2014, 23:30

rammstein je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
nije itina da ima problema sa srcem, bas je u tuzli bio na dodatnim pregledima i sve je ok, ima tzv Sportsko srce ;)
ako je 27 otkucaja srca u minuti zdravo sportsko srce onda jbg :!: informisi se malo bolje npr kod clanova njegove porodice ;)
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2014, 23:30

ahmad_tz je napisao/la:Ja nista ne kontam svega mi, oko cega je je volka frka :lol: :lol:
ma i ne moraš kontat', samo se ubaci u diskusiju dok je živo :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jan 2014, 23:30

a nema nista od pojacanja, pa zato frka...haman celzi uletio sa 2 miliona i pretece nas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 jan 2014, 23:31

Nesto kontam da nije taj drugi igrac o kome polemisete jos jedan igrac Veleza koji je raskino ugovor sa nama a to je Danijel Majkic.Bio je u pregovorima sa Celikom,nesto nisam upratio da su se nesto dogovorili :? .Ako je on, to bi bio dobro pojacanje za vezni red Slobode.Kazem nisam cuo nista nego nagadjam,znam da je Majka slobodan igrac(dakle nema nikakvog obestecenja za drugi klub) a bio je i u ruskoj ligi dvije godine.Mislim da bi dobili na cvrstini u srednjem redu sa njim.Ako je on taj igrac ja bi pozdravio njegovo dovodjenje jer znam da bih vam mogo valjati na putu za PL 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 jan 2014, 23:31

Ko ne ide u Sloveniju neka vidi u nekom kafe baru,da se organizovano gleda tekma Sloboda-CZ (ko može)..

[youtube][/youtube]

ovo mi je na repeat :mrgreen:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 30 jan 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2014, 23:33

organizujte u Irish Pubu, to je bar lako :D tamo se mi Laziali skupljamo :D a još su oni sponzor Slobode, tako nešto :D

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 30 jan 2014, 23:35

A bog dao mozemo i popit ko Englezi,cista zarada :lol:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 23:36

u pubu su poznati su po tome sto imaju najjeftinije pivo :mrgreen: Gorit ce Akademija :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2014, 23:37

pa koliko je to Travančić tražio od Sarajeva, pa neće da mu daju? a došao bi u Slobodu .. kako ide sad ona priča oko Domžalea, Real Madrida, koji smo mi? PSG :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.