staragarda je napisao/la:znam,dzuro ima tesku rukuzla2 je napisao/la:i ako imate nesto protiv pisanja na ovom forumu,ne znam sto se onda svi kolektivno ne prebacimo na forum udruzenja,pa da mozemo rahat pricat![]()
...nego,lijepo ces ti da odes na policiju i da kazes...znam,jeo sam g.o.v.n.a,pogrijesio sam..zavrsit cemo papire a poslije ce stanojka da napravi rucak
a mene ako se sjete za dan bezbjednosti,sjete..ako ne,nikom nista...to je bila moja duznost
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Burberry46
- Kontakt:
Travancic ima ugovor jos 2 godine, neko vas dobro zeza i lozi, nema teorije da vam dodje! Ja bi volio da Osmanagic vam dodje, jer za nas je bezveze, ali fazon je sto on nece da ide, nagovorite ga nekakoKapellen je napisao/la:Ja mislim da je Anid Travancic
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja nista ne kontam svega mi, oko cega je je volka frka

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
divjel ovog,Alaha ti...aaaaaaBurberry46 je napisao/la:Travancic ima ugovor jos 2 godine, neko vas dobro zeza i lozi, nema teorije da vam dodje! Ja bi volio da Osmanagic vam dodje, jer za nas je bezveze, ali fazon je sto on nece da ide, nagovorite ga nekakoKapellen je napisao/la:Ja mislim da je Anid Travancic
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj sad ces nam opet navuci trolove 
Azmir je veliki gospodin,inače sjedio sam sa njim za istim stolom,večerali. Pitanje je dal bi on bio tu gdje jeste da ne ulaže ovoliku količinu novca,istina voli Slobodu,ali opet većini je bitno da on daje novce,a kasnije ko te *ebe.
Što se tiče navijača slobode,svaka čast onim istinskim fukarama,ali nije lijepo da članovi iste navijačke skupine nazivaju sve koji nisu iz Tuzle seljacima i slicnim nazivima.Time otjeruju publiku koja bi rado dosla da gleda Slobodu,iz Banovića,Živinica,itd. Shvatam da su to većinom balavci,imam ih na fb nekoliko i često je na naslovnici to omalozavanje Živinica i okolnih gradova. Sramotno.
Što se tiče navijača slobode,svaka čast onim istinskim fukarama,ali nije lijepo da članovi iste navijačke skupine nazivaju sve koji nisu iz Tuzle seljacima i slicnim nazivima.Time otjeruju publiku koja bi rado dosla da gleda Slobodu,iz Banovića,Živinica,itd. Shvatam da su to većinom balavci,imam ih na fb nekoliko i često je na naslovnici to omalozavanje Živinica i okolnih gradova. Sramotno.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tacno,nedo dragi Bog da kojim slucajem Travancic potpise sutra...mislim da bi par forumasa kolabriralo momentalno...narocito se to na pite odnosiSolskjaer je napisao/la:prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
osmanagic ima .ebenih problema sa srcem i pitanje je koliko ce jos dugo igrati profesionalnoSolskjaer je napisao/la:prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.
Sloboda Tuzla
nije itina da ima problema sa srcem, bas je u tuzli bio na dodatnim pregledima i sve je ok, ima tzv Sportsko srcefukaratz je napisao/la:osmanagic ima .ebenih problema sa srcem i pitanje je koliko ce jos dugo igrati profesionalnoSolskjaer je napisao/la:prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.a iskreno nebi ga volio vidjeti u Slobodi jer je rinaka od igraca on je svoje isprdio u joniorima partizana, kad je odbio da igra za Srbiju tu mu je bio kraj
i pita a i ovih nasih.ta cemo mi,mi nista ne znamo,nismo svaki dan tu,sirimo lazistaragarda je napisao/la:tacno,nedo dragi Bog da kojim slucajem Travancic potpise sutra...mislim da bi par forumasa kolabriralo momentalno...narocito se to na pite odnosiSolskjaer je napisao/la:prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.![]()
....i onda ide standardno...ta ce Travancic
![]()
ako je 27 otkucaja srca u minuti zdravo sportsko srce onda jbgrammstein je napisao/la:nije itina da ima problema sa srcem, bas je u tuzli bio na dodatnim pregledima i sve je ok, ima tzv Sportsko srcefukaratz je napisao/la:osmanagic ima .ebenih problema sa srcem i pitanje je koliko ce jos dugo igrati profesionalnoSolskjaer je napisao/la:prvi sam vam ovdje napisao da je rijec o pojacanju iz sarajeva i jeste Travancic, sve ce se znati do sutra ujutro, velike su sanse da nece poletjeti sa ekipom u Tursku i da ce se pridruziti Slobodi. Ugovor nije potpisao i ako do sutra pristanu na njegove zahtijeve ostaje u Sarajevu, ako se to ne desi, on je novi igrac Slobode. Osmanagic je odbio svaku mogucnost povezivanja sa Slobodom.a iskreno nebi ga volio vidjeti u Slobodi jer je rinaka od igraca on je svoje isprdio u joniorima partizana, kad je odbio da igra za Srbiju tu mu je bio kraj
Sloboda Tuzla
ma i ne moraš kontat', samo se ubaci u diskusiju dok je živoahmad_tz je napisao/la:Ja nista ne kontam svega mi, oko cega je je volka frka![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a nema nista od pojacanja, pa zato frka...haman celzi uletio sa 2 miliona i pretece nas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nesto kontam da nije taj drugi igrac o kome polemisete jos jedan igrac Veleza koji je raskino ugovor sa nama a to je Danijel Majkic.Bio je u pregovorima sa Celikom,nesto nisam upratio da su se nesto dogovorili
.Ako je on, to bi bio dobro pojacanje za vezni red Slobode.Kazem nisam cuo nista nego nagadjam,znam da je Majka slobodan igrac(dakle nema nikakvog obestecenja za drugi klub) a bio je i u ruskoj ligi dvije godine.Mislim da bi dobili na cvrstini u srednjem redu sa njim.Ako je on taj igrac ja bi pozdravio njegovo dovodjenje jer znam da bih vam mogo valjati na putu za PL 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ko ne ide u Sloveniju neka vidi u nekom kafe baru,da se organizovano gleda tekma Sloboda-CZ (ko može)..
[youtube][/youtube]
ovo mi je na repeat
[youtube][/youtube]
ovo mi je na repeat
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 30 jan 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
organizujte u Irish Pubu, to je bar lako
tamo se mi Laziali skupljamo
a još su oni sponzor Slobode, tako nešto 
A bog dao mozemo i popit ko Englezi,cista zarada 
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- tuzlak1987
- Kontakt:
u pubu su poznati su po tome sto imaju najjeftinije pivo
Gorit ce Akademija 
pa koliko je to Travančić tražio od Sarajeva, pa neće da mu daju? a došao bi u Slobodu .. kako ide sad ona priča oko Domžalea, Real Madrida, koji smo mi? PSG 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.