ovaj momak je strasan lik je sila ,gledo sam ovog momka nevjerovatnorob do bagro je napisao/la:Lazio želi Jasmina Smriku
Mladi napadač zeničkog Čelika, Jasmin Smriko nalazi se na meti rimskog Lazia u koji će ovaj mladić kako stvari stoje uskoro otići na probu.
Za talentovanog Zeničanina inostrani klubovi interes pokazuju već duže vrijeme. Nakon fenomenalnih sezona u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, interes za Smriku pokazivali su Leverusen i Hamburg u koji je mladi napadač trebao otputovati početkom ove sezone ali je zbog povrede ostao na Bilinom Polju.
Ovih dana, ponovo je aktuelan Smrikin odlazak a kao naredna moguća destinacija spominje se rimski Lazio.
Ovih dana stigla je i zvanična potvrda da je mladi napadač Čelika i juniorski reprezentativac BiH, Jasmin Smriko dobio poziv iz Italijanskog Lazia da dodje na 10-dnevnu probu.
Moj menadžer Osmani Baskhim je razgovarao sa čelnicima Lazia koji su pratili moje igre i pozvali me u svoj kamp kako bi me vidjeli na djelu. Iako sam imao nezgodnu povredu prepona od koje sam se tek oporavio očekujem da se pokažem u dobrom svijetlu. Sve je do mene i nadam se najboljem, kazao je Smriko za ****.
Smriko je inače najbolji igrač i strijelac prošlogodišnjeg juniorskog prvenstva gdje je sa juniorima Čelika osvojio titulu prvaka države, standardni je u omladinskim selekcijama naše zemlje a debitovao je za prvi tim Čelika u kojem je već postigao nekoliko golova.
dzeko je puno losiji bio u ovim godinama