Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

GunnerS
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2010, 11:09

teško da će VIlla i Silva ostat ako Valencija ne izbori LP :( Mislim, volio bih al...trebaju se svi dobro potrudit, nadam se i da hoče
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 jan 2010, 12:47

GunnerS je napisao/la:teško da će VIlla i Silva ostat ako Valencija ne izbori LP :( Mislim, volio bih al...trebaju se svi dobro potrudit, nadam se i da hoče
Ma ostaju sigurno,jer tesko ce Valencia "prokockati" ovu priliku sto sada imaju za plasman u LP :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 19 jan 2010, 14:45

itekako idemo u LP.. kad se sjetim, prosle sezone u januaru smo imali vec 5 ili 6 poraza,a sada samo 2..a 5 ili 6 poraza u sezoni je neki prosjek cak i za osvajanje titule (osim ukoliko u konkurenciji nije barcelona koja jos nema nijedan poraz..hehehehe)...tako da ocekujem da ostanemo na ovom trecem mjestu do kraja sezone, jer mislim da to i zasluzujemo...AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 14:57

Nadam se i nadam se da ćete se ponovo vratit, mislim na ovaj dug, jer vas on najviše zeza koliko mogu skontat

amadeus21
Kontakt:

B

Post Postao/la amadeus21 » 19 jan 2010, 20:29

pa jeste...taj dug je sve zakocio...a sve je zbog loseg vodjenja kluba prethodnog predsjednika Solera...kad je otisao Benitez, s njim je otisao u predsjednik Roig, i tada je sve krenulo nizbrdo, propali su razni transferi, i nastao je taj dug..al eto, vratit cemo se ako Bog da...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 20:32

Nadam se da hočete, jer ste dobar kolektiv... Imte extra igrače koji vole svoj klub, koliko toliko i željni su uspjeha...

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 19 jan 2010, 20:46

Emery predlaze da se izmjeni pravilo o izmjenama igraca,pa da u toku utakmice se mogu zamjeniti 4 igraca umjesto dosadasnjih 3.nevjerujem da ce mu ovo uspjet ali mislim da to nije lose prijedlog s oblizrom na danasnji nogomet.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jan 2010, 23:57

adnan_nanda je napisao/la:Emery predlaze da se izmjeni pravilo o izmjenama igraca,pa da u toku utakmice se mogu zamjeniti 4 igraca umjesto dosadasnjih 3.nevjerujem da ce mu ovo uspjet ali mislim da to nije lose prijedlog s oblizrom na danasnji nogomet.
Tesko ce ovo uspijeti,a to Emery zeli da moze i Ziga dobiti priliku :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 20 jan 2010, 09:32

Adi_Zepce je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la:Emery predlaze da se izmjeni pravilo o izmjenama igraca,pa da u toku utakmice se mogu zamjeniti 4 igraca umjesto dosadasnjih 3.nevjerujem da ce mu ovo uspjet ali mislim da to nije lose prijedlog s oblizrom na danasnji nogomet.
Tesko ce ovo uspijeti,a to Emery zeli da moze i Ziga dobiti priliku :mrgreen: :mrgreen:
ma razne gluposti...kakve crne cetiri izmjene...debilizam...
AMUNT VALENCIA!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 24 jan 2010, 01:20

ide se na novu gostujucu pobjedu na Tenerife...
AMUNT VALENCIA!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2010, 01:44

amadeus21 je napisao/la:ide se na novu gostujucu pobjedu na Tenerife...
Mislim da cemo ih dobiti barem 2 gola razlike,jaci smo to je vidljivo i slijepom covjeku :D
Amunt Valencia!!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 24 jan 2010, 10:08

Adi_Zepce je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:ide se na novu gostujucu pobjedu na Tenerife...
Mislim da cemo ih dobiti barem 2 gola razlike,jaci smo to je vidljivo i slijepom covjeku :D
Amunt Valencia!!!!
jesmo, al su nezgodni na svom terenu, mada to ne umanjuje nase sanse da ih razvalimo...u ekipi nece biti joaquina i zigica...ali se zato vratio pablo... ;)))
AMUNT VALENCIA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 jan 2010, 16:47

Uh moram odigrat na Tenerife 1x, jer kad god igram protiv Valencie oni pobjede :mrgreen: . Valencia odlicna, nisam vjerovo u ovog trenera, ali izgleda da ga je pravo krenulo. Valjda pogresim u procjeni i sa Valenciom napravi velike stvari. Vamos :mrgreen: !
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 jan 2010, 17:15

Ovakve utakmice smo prosle sezone redovno kiksali, ove sezone i nije lose, ajd sad' cemo da vidimo koliko vrijedimo. Ocekujem dvicu , ali nesto me kopka u stomaku, ne znam u cemu je problem ?!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 jan 2010, 17:40

Bolji Tenerife... uglavnom oni napadaju

http://www.atdhe.net/12216/watch-tenerife-vs-valencia

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2010, 18:57

"Samo" 0:0 :( nisam stigao gledati 1.poluvrijeme,drugi dio sam gledao i mislim da je ovaj rezultat realan.Cesar nas je par puta spasio,bas je bio na visini zadatka.Amunt Valencia

www.valencia-balkan.net

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 jan 2010, 19:00

Tipican nas sindrom, cim uvezemo 3 dobre partije odma nesto iskrskne **** ga, ja sam zadovoljan ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2010, 21:42

Genghis je napisao/la:Tipican nas sindrom, cim uvezemo 3 dobre partije odma nesto iskrskne **** ga, ja sam zadovoljan ...
Ma mi inace lose igramo protiv "manjih" ekipa davno su novinari SuperSporta iz Hrvatske rekli da bi Valencija bila prvaka da nije bas ovih "mali" ekipa.Sve u svemu bod nije los,bitno je da drzimo mjesto koje vodi u LP

www.valencia-balkan.net

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 jan 2010, 22:13

Adi_Zepce je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Tipican nas sindrom, cim uvezemo 3 dobre partije odma nesto iskrskne **** ga, ja sam zadovoljan ...
Ma mi inace lose igramo protiv "manjih" ekipa davno su novinari SuperSporta iz Hrvatske rekli da bi Valencija bila prvaka da nije bas ovih "mali" ekipa.Sve u svemu bod nije los,bitno je da drzimo mjesto koje vodi u LP
Slazem se ni bod nije tako losh, ipak nismo mi Barcelona da meljemo sve redom, ali opet onako ostane nekakav los osjecaj kad znas da kiksas bod tu i tamo, koji nas na kraju moze kostati LP ... Iako sada tabela izgleda veoma dobro, to je ipak par losih utakmica, i nema nas ... bitno je da Sevillu dobijemo i tako ih "otkacimo" ili u najmanju ruku unakazimo u daljoj borbi za 3. poziciju, jer ruku na srce Mallorca nam nije ni do koljena. Mora se priznati da smo imali srece zbog kardinalnih partija Villareala i Atletica, koji se polako vracaju , ali su prilicno zakasnili.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2010, 22:26

Genghis je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Slazem se ni bod nije tako losh, ipak nismo mi Barcelona da meljemo sve redom, ali opet onako ostane nekakav los osjecaj kad znas da kiksas bod tu i tamo, koji nas na kraju moze kostati LP ... Iako sada tabela izgleda veoma dobro, to je ipak par losih utakmica, i nema nas ... bitno je da Sevillu dobijemo i tako ih "otkacimo" ili u najmanju ruku unakazimo u daljoj borbi za 3. poziciju, jer ruku na srce Mallorca nam nije ni do koljena. Mora se priznati da smo imali srece zbog kardinalnih partija Villareala i Atletica, koji se polako vracaju , ali su prilicno zakasnili.
Da,Sevillu trebao udaljiti od L.P to cemo imati priliku vec naredno kolo sto se Mallorce tice ona igra dobro doma vani uspijevaju tek po koji bod odkinuti tako da s njima necemo mislim imati problema.Istina da ostaje nakon ovog 0:0 nekakv osjecaj los,mogli smo i do 3 boda vrlo lako a mogli smo ostati i bez ovog jednog.Mislim da je Emery pogrijesio sto Vicenteu nije dao barem 15ak minuta igre vec ga je uveo 5-6 min do kraja,jednostavno Vicente je prodorniji od Hernandeza i mislim da bi zabili im gol da je usao ranije.

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.