Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harishp » 23 jan 2010, 21:48

Chuck Noris izgleda dobio zausnjake.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2010, 21:52

Tarik14 je napisao/la:Nema sta, ovaj Valladolid je katastrofa od ekipe.
Fakat, cuj izgubit od Barcelone. Koja sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2010, 21:52

Hare za 10 minuta pokazao da je klasa iznad ostalih u ekipi,al zaista bez pretjerivanja pokazao je vise nego skoro kompletna ekipa u citavom dijelu utakmice...stvarno vrhunska tehnika,Puyola je u aut poslao,vidis ti brate dragi kad igrac uzme loptu znal on il ne,Hare je klasa kako smireno djeluje ima vrhunsku tehniku ...ja ga nesto nisam do sad gledao pretjerano puno ali ovo je vrhunski odradio...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 jan 2010, 21:58

miky_hz je napisao/la:Hare za 10 minuta pokazao da je klasa iznad ostalih u ekipi,al zaista bez pretjerivanja pokazao je vise nego skoro kompletna ekipa u citavom dijelu utakmice...stvarno vrhunska tehnika,Puyola je u aut poslao,vidis ti brate dragi kad igrac uzme loptu znal on il ne,Hare je klasa kako smireno djeluje ima vrhunsku tehniku ...ja ga nesto nisam do sad gledao pretjerano puno ali ovo je vrhunski odradio...
Dobar Hare. Puyola zeznuo, onda presao jos dvojicu.
Isto tako Alveza koji minut poslije.
Kaze ovaj spiker na gol tv, malo ko moze tako Puyola okrecati. :mrgreen:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 jan 2010, 21:59

miky_hz je napisao/la:Hare za 10 minuta pokazao da je klasa iznad ostalih u ekipi,al zaista bez pretjerivanja pokazao je vise nego skoro kompletna ekipa u citavom dijelu utakmice...stvarno vrhunska tehnika,Puyola je u aut poslao,vidis ti brate dragi kad igrac uzme loptu znal on il ne,Hare je klasa kako smireno djeluje ima vrhunsku tehniku ...ja ga nesto nisam do sad gledao pretjerano puno ali ovo je vrhunski odradio...
Istog sam misljenja, veoma dobra kontrole lopte u 10 minuta koliko ih je dobio. I rekao bih da je Puyola natjerao da pase travu :D
Dragon Town

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 jan 2010, 22:03

harishp je napisao/la:Ovaj trener Valladolida je lukav ceka osamdeset i jos koji minut.Ubaci Medicu i Medica ih onda ko' Chuck Noris razbaca.
Puyolu ce zubalo izvaliti tek onako usput.
P.S Jedino ako ne zaboravi skroz na ''naseg'' Medicu.Mozda se boji da ce ga Barcelona odmah kupiti,ko ce ga znati.
:lol: Tvoj imenjak samo za tebe to bas i uradi ama bas nako usput.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 jan 2010, 22:04

daj sad nemojte pretjerivati gdje ste bili cijelu utakmicu sad ste dosli pisati kad je covjek jednu akciju napravio,,, nije los bio ali solidan,,, jos ce on morati da nauci da bi mogao slati Puyola po cevape,,,,poceli ste se uzdizadti kao hrvati kad Mamic nekog proda!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2010, 22:06

vrebac86 je napisao/la:daj sad nemojte pretjerivati gdje ste bili cijelu utakmicu sad ste dosli pisati kad je covjek jednu akciju napravio,,, nije los bio ali solidan,,, jos ce on morati da nauci da bi mogao slati Puyola po cevape,,,,poceli ste se uzdizadti kao hrvati kad Mamic nekog proda!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Kako cemo komentarisati cijelu utakmicu,ako je igrao 10 minuta :roll:

I poslao je Puyola bogami mozda i po pljeskavicu,ipak je na guzicu sjeo :) a to nemoze bas svako...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2010, 22:10

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ovaj trener Valladolida je lukav ceka osamdeset i jos koji minut.Ubaci Medicu i Medica ih onda ko' Chuck Noris razbaca.
Puyolu ce zubalo izvaliti tek onako usput.
P.S Jedino ako ne zaboravi skroz na ''naseg'' Medicu.Mozda se boji da ce ga Barcelona odmah kupiti,ko ce ga znati.
:lol: Tvoj imenjak samo za tebe to bas i uradi ama bas nako usput.
Ode on u Barcelonu za "ceterest "miliona.I jos ce ga Holandjani preko veze vratiti sebi.Odvedu Blatera par puta u onu veselu cetvrt u Amsterdamu i gotova prica .Ha ja.
E da Puyol ce odmah poslije utakmice da dobije nogu.
Jos da ga je trener ubacio nesto kasnije,kad je to njegovo vrijeme,zabio bi dva tri komada samo tako.
I to samo za nas cejf.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 23 jan 2010, 23:21

neka je sa srecom nasem hariju ali raja mozda je dovoljno reci da je usao tek 10 minuta pred kraj :|

mozda bi mu godila veca minutaza generalno ali ocjena od 1 do 10 = 5 ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jan 2010, 00:28

Nego neznam jestel vidjeli na kraju,nakon sto je Hare okrenuo Puyola,i nakon meca prilazi Puyol Madunjaninu i uzima njegov dres...ono fkt bogovski :) Puyol se ponio gospodski,mogu mislit meraka Haretu :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2010, 00:32

miky_hz je napisao/la:Nego neznam jestel vidjeli na kraju,nakon sto je Hare okrenuo Puyola,i nakon meca prilazi Puyol Madunjaninu i uzima njegov dres...ono fkt bogovski :) Puyol se ponio gospodski,mogu mislit meraka Haretu :mrgreen:
Sad ce da se kurci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 24 jan 2010, 10:46

nisam gledao jbmti :x ali ako je tako kako kazete da je poslao puyola po burek drago mi je :D opet igrao samo 10 minuta :shock: pa fakat ovaj trener teski reto :? pa valldolid je klub za sredine tabele a ne da se bore za opstanak :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 jan 2010, 13:45

Medunjanin za tih 10 minuta dobio šesticu od goal.com-a, što je najviša ocjena u Valladolidu. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2010, 13:48

tanzla je napisao/la:Medunjanin za tih 10 minuta dobio šesticu od goal.com-a, što je najviša ocjena u Valladolidu. :)
Jos jedan dokaz da je odavno prerastao ove kloceve. Hare je za mnogo jace klubove. ;) ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 14:23

medunjanin na ljeto u jači klub....zaslužio je
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 24 jan 2010, 14:29

CRNI_SA je napisao/la:nisam gledao jbmti :x ali ako je tako kako kazete da je poslao puyola po burek drago mi je :D opet igrao samo 10 minuta :shock: pa fakat ovaj trener teski reto :? pa valldolid je klub za sredine tabele a ne da se bore za opstanak :roll:
ma ispo Puyol ko iz trole i plus ga poslao po novine i rekao mu da donese havaz

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 jan 2010, 06:15

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jan 2010, 10:30

zna dijete s loptom, svaka mu cast
da sam ja selektor kao sto nisam :D on bi meni igrao pored dzeke ili salihagu kao zadnjeg veznog a medu po lijevoj strani
saf´te, znam da si clan foruma...poslusaj me :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 27 jan 2010, 11:06

soko je napisao/la:
hvala za ovaj video ;) a koja je to igracina :shock: ako ne bude igrao u valladolidu nace on sebi neki drugi klub u primeri 100% 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.