Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Dajte ba ljudi kakve robe iz Mostara, poceo sam ovdje studirat pa me uputite malo ako moze 

ZZ
-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/sabrina.kaltak ... &fref=pymk" onclick="window.open(this.href);return false;moj uzor-S.G je napisao/la:Dajte ba ljudi kakve robe iz Mostara, poceo sam ovdje studirat pa me uputite malo ako moze

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sta ce mu fejk profil, da drkaju jedno drugom preko skype-a ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
hahah sigurno si ti na takvo sto naletioTitova-Juga je napisao/la:Sta ce mu fejk profil, da drkaju jedno drugom preko skype-a ?

evo mala iz mostara 95 god.. https://www.facebook.com/drazana.carapina?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jesam, evo upravo jednu mlohavu pokusavam dignut iz mrtvih
.
Pa vec na prvoj slici vidis da je Fake, kamoli kad otvoris informacije, komentare itd.

Pa vec na prvoj slici vidis da je Fake, kamoli kad otvoris informacije, komentare itd.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
ma znam da je , zezao se , a ova druga draza je pravi 

Nova verzija za mobitele je više nego odlična. 

imam android telefon i skine mi update ovaj neki novi za facebok i sad ne mogu uči nikako na fejs a ako ukinem update vrati mi nku staru varijantu fejsbuka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Skinem ovaj update za FB i kad krenem uci pise mi da nema konekcije 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Facebook (pitanja, problemi...)
Titova-Juga je napisao/la:Sta ce mu fejk profil, da drkaju jedno drugom preko skype-a ?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kod nekih prijatelja ne mogu vidjeti pola objava, pola vidim pola ne vidim, neki od njih su mi cak i medju bliskim prijateljima i na pracenju, znali ko sta bi moglo da bude ?
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Ovo jel?sonik24 je napisao/la:e ne znam kakva je na mobilnom, ja sam dosao do zadnje misije u Sjevernoj Africi, tri lava u srce treba pogoditi, al nemoguće

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

sa jednom osobom sam bio u kontaktu, poslije dugo vremena da otvorim profil, ovo mi izbaci. otvorim poruke i ikonica te osobe siva, ne vidim sliku, a ne mogu da odgovorim. jesam blokiran ?

Odlazi Safete.
bloknula te prijatelju
sigurno je zensko u pitanju 

deaktiviran profil je to, blokiranima ne mozes doci na profil, malo upucenosti prije price ne bi skodilo
ma burazeru ja sam vec u Juznoj Africi, lovim slonove i nilske konje hehe, tek kupio onaj snajper od 34 hiljadeIdimidodjimi je napisao/la:Ovo jel?sonik24 je napisao/la:e ne znam kakva je na mobilnom, ja sam dosao do zadnje misije u Sjevernoj Africi, tri lava u srce treba pogoditi, al nemoguće![]()
kad otvorim ime te osobe u preztraživač, izbaci spisak prijatelja na kojoj se nalazi između ostalih i ta osoba, ali kad otvorim profil izbaci mi onu sličicu. 

Odlazi Safete.
napisao sam ti, sta ti sada nije jasno? osoba privremeno "ugasila" profil i to je to, sta si se toliko zabrinuoAeGon099 je napisao/la:kad otvorim ime te osobe u preztraživač, izbaci spisak prijatelja na kojoj se nalazi između ostalih i ta osoba, ali kad otvorim profil izbaci mi onu sličicu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 75 gostiju.