recoba20 je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Kovačića u Juventus za 5m da mijenja Pirla,Icardija u Monaco za istu cifru da zamijeni Falcaa i dobro je.Rijesili se ovih mladih flopova sto ionako nista ne pokazuju bez obzira igrali 90 ili 30 minuta.Jer da pokazuju logično bi imali i veću minutažu,jel tako?10 m je tu i mozda se uspije 50 posto Hernanesa uzet.
Dosta je vise i tvog cinizma i svrsavanja na Kovacica. Shvatili su svi koji su ikada bili na forumu da ne postoji bolji igrac od kovacica, da ce on biti igrac-trener gdje god da ode, da ce sam osvojiti svjetsko, da ce imati vise zlatnih lopti nego odigranih sezona. Svi mi mozemo biti sretni sto smo rodjeni u pravo vrijeme da mozemo da gledamo tog fudbalskog maga.
Nema potrebe ni za tvojim cinizmom. Pališ se bez potrebe. Ima mjesta tvoja priča, al' jednostavno ne možemo se tako gađati po forumu. Ima potpuno pravo da brani Kovu, jedan je od rijetkih koji vrijedi u ovom Interu. Upao je, doduše, u lošu formu, odnosno jednostavno se stopio sa sivilom tima.
Ne smijem ni zamisliti da je jedan Džeko ili Pjanić na poziciji Kovačića. Ovaj forum bi pao u roku 2 dana. Te Mazzari ne zna, te mrzi muslimane, bošnjake, sve dobre ljude ovog svijeta, anti-bošnjak Mazzari ubi našeg zlatnog igrača, te ovo, te ono. Mentalitet je čudo jarane, stoga itekako razumijem purgera.
Ne dijelim mišljenja ni ja sa njim vrlo često, al' ga cijenim jer zna itekako diskutovati i vrlo racionalno koristiti riječi kada je o Interu.