KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
ja ugasio u 15 minuti onu bljuvotinu od igraca nisam vise gledo
a milosevic je igracina 3 puta sam pod kosem i ispadne mu Hlopta
a milosevic je igracina 3 puta sam pod kosem i ispadne mu Hlopta
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- majestic24
- Kontakt:
Boze sacuvaj
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
R.I.P. K.K.Bosna.
ja kazem kad god mislimo da ne moze niže prevarimo se
You are someone else I am still right here
Cestitam Sirokom na zasluzenoj pobjedi, od nas definitivno nema nista.
Volim te Zeljo!!!
Dobro je rekao Bukva
Kad je Bosna uzimala titule,svi su se otimali za medalje,trofeje,kuci nosili i slavili
Sad kad je Bosna u krizi,svi po kucama i sakrili se ko misevi
Banda lopovska!!!!

Kad je Bosna uzimala titule,svi su se otimali za medalje,trofeje,kuci nosili i slavili
Sad kad je Bosna u krizi,svi po kucama i sakrili se ko misevi
Banda lopovska!!!!

Najbezobrazniji i najskuplji igrači Bosne ikad, definitivno! Izuzeo bih samo Šehovića, kojeg ostatak tima konačno uspjeva da povuče na dno.
Mene je bilo stid za igrače Bosne. Da se bar ljute jedni na druge dok se onako ofiraju, da se vidi da im je stalo...
Strategija skupljanja srbijanskih propaliteta se pokazuje kao potpuni promašaj.
Dobro bi bilo da opet presjeku i daju priliku mlađima, te da ovaj put istraju u tome. Rezultati i igra ne mogu biti gori, a publike svakako maltene nema.
Mene je bilo stid za igrače Bosne. Da se bar ljute jedni na druge dok se onako ofiraju, da se vidi da im je stalo...
Strategija skupljanja srbijanskih propaliteta se pokazuje kao potpuni promašaj.
Dobro bi bilo da opet presjeku i daju priliku mlađima, te da ovaj put istraju u tome. Rezultati i igra ne mogu biti gori, a publike svakako maltene nema.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Barney Stinson
- Kontakt:
da vam pravo kazem ono vcrs nisam ocekivao ni najmanje... necu sad da nesto govorim i da se pravim pametan ali onaj vas trener parezanin mi je u najmanju ruku smijesan... mislim da on jednostavno jos nije zreo ni za neku ekipu u nasoj ligi a kamoli za ekipu kakva je bosna i ekipu koja igra u nlb... cista razvaljotka vcrs cemu se nisam nadao ni najmanje...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Boze sacuvaj kako je Bosna losa, nepovezana i kakvo je zalaganje u momcadi. Znalo se to i prije al malo tek kad uzivo promotris kompletnu utakmicu steknes uvid u stanje ekipe i sve ostalo, a ono je zaista zalosno. Ne znam sta ti igraci ili uprava misli, ali ovo je ispod svake razine i renomea, utakmica fakticki bez ikakvog rezultatskog naboja, u momentima mi zao Bosne bilo cak, pa i stid, a bitno mi samo kako cemo mi odigrati. Ipak, jaka Bosna znaci i jak/ci Široki u vecoj mjeri, tako da, ne znam, koliko mi je drago radi vrlo bitne pobjede, opet kao dugogodisnji najveci rivali su me i vise nego razocarali i stvarno ne vidim kako ce opstati u ligi ove godine.
Nesto se to pod hitno mora mijenjati.
Na postove tipa harry90 se necu ni obazirati, takvi ionako veze nemaju sa zivotom, kamoli sa realnosti dok pricaju o najtrofejnijem klubu ove drzave, no zbog realnih i pravih fanova Bosne koji su na forumu, stajem na ovoj analizi i nadam se da ce Bosna kad tad izaci iz krize, jer ipak su to dva najjaca BH kluba, sta god tko mislio o tome ili fantazirao.
Nesto se to pod hitno mora mijenjati.
Na postove tipa harry90 se necu ni obazirati, takvi ionako veze nemaju sa zivotom, kamoli sa realnosti dok pricaju o najtrofejnijem klubu ove drzave, no zbog realnih i pravih fanova Bosne koji su na forumu, stajem na ovoj analizi i nadam se da ce Bosna kad tad izaci iz krize, jer ipak su to dva najjaca BH kluba, sta god tko mislio o tome ili fantazirao.
...Život za Široki...
Ovo treba mjenjati iz temelja,dodatno sankcionisati igrace,nedat im ni feninga,sve dok neobezbjede opstanak u ligi,a obzirom da je to nemoguce,onda nezaradjenu platu trebaju sanjati!
Volio bi da Bosnine balerine na narednoj utakmici docekamo onako kako se balerine docekuju,po mogucnosti uskociti na parket pa ih isamarati,bas onako kao sto oni samaraju ime i ugled ovog kluba! Nikad se niko nije poigrao sa jednim klubom kao sto to rade bezobrazne bosnine balerine! Sram ih bilo!..
Volio bi da Bosnine balerine na narednoj utakmici docekamo onako kako se balerine docekuju,po mogucnosti uskociti na parket pa ih isamarati,bas onako kao sto oni samaraju ime i ugled ovog kluba! Nikad se niko nije poigrao sa jednim klubom kao sto to rade bezobrazne bosnine balerine! Sram ih bilo!..
to sto ti predlazes, bosna vec radi 15 godina. svake sezone u prosjeku promjeni jednog trenera i prodefiluje preko 30 igraca. sjeti se samo stipendista, pa ne mogu u 3 godine svi da stanu na jednu stranicu novina. halooo, ba?bosnas_ je napisao/la:Ovo treba mjenjati iz temelja,dodatno sankcionisati igrace,nedat im ni feninga,sve dok neobezbjede opstanak u ligi,a obzirom da je to nemoguce,onda nezaradjenu platu trebaju sanjati!
igraci i treneri su kontinuirano krivi 15 godina. djesi, staima.
zapitas li se ikad, zasto se igraci tako ponasaju?
do koga je?
zapitas li zasto bi neko igrao za platu iz mjeseca septembra?
to sto su potpisivali basnoslovne ugovore, pa i ja bih kad mi se nudi?
KRIVCA TRAŽI U UPRAVI koja 15 godina na čelu sa Nihadom Imamovićem vuče jedne te iste poteze. Bosnu kontinuirano drži u dugovima da bi kao sponzor bio spasilac, a s druge strane što više ima transfera, lakše je lovu oprati, a da bi se javmosti zamazale oči, onda se nova akvizicija mora malo gurat, i onda dođemo u situaciju da jedan mladi igrač zapne, počne dobijati minute, dizati sebi cijenu, i hop - hajde ti mali sjedi na klupu, mi moramo ovog iz srbije malo da guramo, skupo smo ga platili, a ti sjedis, sjedis i gledas kako frajer nema pojma i dize 10x vecu lovu od tebe, a onda ga otjeraju i kazu ti, kasni ti plata, al haj sad gini i spasi sto je onaj skupi ukakio.
e jasta bi ja prvi zapeo da mi kasni plata i da mi dodje neko sa strane i digne 5x vise od mene i ode, a ostavi mi ekipu demoralisanu. ma da mi je rodjena majka ne bih!
igraci krivi, jesu al u banani.
haj ako neko moze da stavi listu igraca koji su igrali zadnjih 5 godina u bosni. hvala
-
- Kontakt:
e sjecate se za jovanovića prije početka sezone ste govorili,ma bolji od masona,utrpo mu 42 komada u slobodi,mason truba i to,a vidi ga sad,pozz
najboljakobe je napisao/la:R.I.P. K.K.Bosna.

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
ma treba ovu bosnu ukinuti ugasiti ionako samo kanton beze gubi pare bolje da daju u neku narodnu kuhinju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
realno gledajuci covjek se tek vratio od povrede......ne mozes to da poredis.......uostalom sve sam napisao na temi o sirokom, tako da me mrzi da se ponavljam....Steve Urkel je napisao/la:e sjecate se za jovanovića prije početka sezone ste govorili,ma bolji od masona,utrpo mu 42 komada u slobodi,mason truba i to,a vidi ga sad,pozz
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
zanimljivo je da je ona sugava treca cetvrtina u kojoj redovno gubimo utakmice i vi i mi zavrsila rezultatom 20:20

19 - ђ - 11
Utakmica protiv Heliosa će biti prva meč lopta.Tu ako ne pobjede zacementirana je zadnja pozicija mada će morati ganjati i 7+ jer teško da će i pobjedom manjom od te razlike ostati.Odbrana pod košem je očajna al i napad je raspad sistema iako ima prostora za napredak.Malo brže i jednostavnije da igraju jer ona igra u napadu me podsjetila na Mensurovu taktiku čuvaj loptu 20sec pa onda radi šta hoćeš.Jedino što kod Mensura nema ni ofanzivnog skoka moraju se igrači odmah vratiti nazad.Ziheraš 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ojjjj ne znam više kako prokomentarisati igru bosne
stvarno ovo je jadno i žalosno

daj Bože da sad protiv heliosa pobjedu ubilježe

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
prvo ide protiv Partizana kući pa gostovanje u Zagrebu kod CiboneMirza_Hordas je napisao/la:ojjjj ne znam više kako prokomentarisati igru bosne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obzirom na stav i princip trenera Partizana čisto sumnjam da će oni igrati pod ručnom u Sarajevu tako da su Bosni male šanse al svakako da treba pokušati
Jovanović i Rakočević kad se vrate u formu Bosna će izgledati puno bolje
samo dok se oni vrate u formu da nebude prekasnoblazz je napisao/la:prvo ide protiv Partizana kući pa gostovanje u Zagrebu kod CiboneMirza_Hordas je napisao/la:ojjjj ne znam više kako prokomentarisati igru bosne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obzirom na stav i princip trenera Partizana čisto sumnjam da će oni igrati pod ručnom u Sarajevu tako da su Bosni male šanse al svakako da treba pokušati
Jovanović i Rakočević kad se vrate u formu Bosna će izgledati puno bolje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.