Ma Gervinho je i u Arsenalu prolazio kao od sale, samo sto je taj promasivao to je ra rubriku vjerovali ili ne.Rosicky je napisao/la:Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..ElLoco7 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:
dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.
Znao je on i kod nas zaredat 7-8 golova u isto toliko utakmica, ali najviše mu je karijeru promijenio promašen penal u finalu AKN i od tad je drugi čovjek.
Drago mi je zbog njega što mu ide, samo naprijed filozofe nesuđeni !![]()
ne mozes ovo napisat ali nikako. zna se da je serija a najteza za igrat.
I u Romi se ispromasivao, ali u Romi je dobar dio sezone bio najistureniji igrac, imao puno vise loptu na sirokom prostoru nego sto je to bilo u Arsenalu koji je igrao drugacijim stilom.. tako da su njegove dobre strane dosle do izrazaja u Romi vise nego u Arsnealu..
iako je po meni bio dobar u Arsenalu ako zanemarimo antitalent za zabijanje golova.