RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
A Secic je otisao je li
zar nisu rekli da on bez odstete ne ide nigdje
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Izgleda Ibraka neracuna na Colu vise,a mogli smo ga nekako uvaliti Celiku i sto usicariti 
ej moze li mi neko rec kakav je igrač ovaj mali Salihović iz Slavena sto je stigao, kazu da je prvi strjelac PRVE LIGE FED. a dao 34.gola kada se slaven plasirao u prvu fed.ligu.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A zasto je Kadric otpusten to mi nije jasno
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Kadrić, posebna priča, čovjek je prešao na mali fudbal i valjda traži neki novi angažman. Jednostavno je pao u igri i nije na nivou na kojem je nekada bio.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
-
Red or Dead
- Kontakt:
Sa Tosunovićem smo prejaki. Titula je naša. 
Je li iko dosao od napadaca u Velez vise??? Vidim da Cola ode pa da li je neko dosao ili da li je neko od navijaca i simpatizera cuo da li neko trebaq doci?
Bio bi zahvalan sa tacnom informacijom
Bio bi zahvalan sa tacnom informacijom
Svaka cast upravi na Tosunovicu. Vidis, kako je, kad je sve izmireno prema igracima. Svima se igra, i odmah dolaze. A sa ovim je brzo dogovoreno. Cunami, kad sam cuo za Tosunovica, cuo sam i za lijevog bocnog iz Cibalije....Culjak, tako nekako. Ali ko ce mu vise znati.
Bitno je da je atmosfera dobra, bar tako igraci kazu, a i da se primjetiti. Meni najdraze, izgleda da se i omladinskom pogonu, konacno, pristupa maksimalno ozbiljno. Sve obaveze izmirene, bira se gdje cemo na pripreme. Nijedna stranka nam se plenta u klub. 15 hebenih godina nisam ovo dozivio, samo da ne pohasimo...
Bitno je da je atmosfera dobra, bar tako igraci kazu, a i da se primjetiti. Meni najdraze, izgleda da se i omladinskom pogonu, konacno, pristupa maksimalno ozbiljno. Sve obaveze izmirene, bira se gdje cemo na pripreme. Nijedna stranka nam se plenta u klub. 15 hebenih godina nisam ovo dozivio, samo da ne pohasimo...
Uspijeti će i aBd ovde godine. 
Heheh...Ibraka je trener, istina da dovodi. Svaka cast majstore, ali nije ovo prvenstvo na playstationu da igrace placas sa fany money. Uprava ga prati i omogucava mu da radi ovo sta radi. Kako sam mozda malo upuceniji, vjeruj mi, obezbjediti finansijsku egzistenciju kluba kao sto je Velez u ovom gradu i ovoj drzavi, je mozda malo i veca umjetnost, od one koju nam je donio Ibraka. Slozilo se sve i gotovo.
Majstore, to se zna ima mjesec dana. I meni ga jos nemojte okovati u zlato. Ni ti ni ostali. Ako izadje u Europu ove godine, skidam mu kapu. Jednu sansu za Europu je vec prokockao, i to svojom greskom. Ispao je iz kupa. odmarao je igrace protiv Zelje( prva utakmica kupa), da bi imao kompletnu ekipu za Bijeli Brijeg.....Rezultat???? Ispao je iz kupa, a i izgubio protiv Zrinjskog. Tu sam mu primjedbuo nabacio i licno, a on samo slegnuo ramenima. Nepobitno, odlican je trener, radi veliku stvar za Velez, doveo je par dobrih igraca, ali mi je pao u kupu, tj; uhvatila ga je primitivna bakterija ovog grada, htio je kompletnu ekipu protiv Zrinjskog. A na kraju, na stetu Veleza. A meni je Velez sve...Moj stav...pozzz..
Majstore, necu da se svadjam i dalje da idem sa razglabanjima. Nezahvalan nisam, ako sam mu zamjerio na krivoj odluci protiv Zelje. Ti si Ibrakin navijac, ja sam Velezov i neka tako i ostane. Samo mi nemoj reci da mu Velez nece valjati u karijeri, tj; vec mu je valjao, izabran je za trenera godine. Ja sam samo jedan navijac koji hoce kad ima sansu, a mislim da je ove godine imamo, ode prodrmati staro meso negdje po Europi...Zahvalan sam mu, ali nesto da mu se klanjam, ne bi. Otici ce kao i svi drugi, a meni Velez ostaje. Toliko...odo na zrak...
Ibraki je Velez puno valjao i dao ali je i Velez njemu puno dao i to je realnost a za rezultate su zasluzni svi u klubu i covijeka treba podrzat u svakom smislu jer ima rezultate i viziju za buducnost.
Sto se tice igraca,i tu svaka cast i njemu i upravi jer je rekao da mu treba Kazazic i on se vratio u klub,treba mu Tosunovic,on je dosao u Velez,Cola je ostao u Velezu i dovest ce lijevog beka i mislim da svi zasluzuju veliku zahvalnost jer raditi u ovo vrijeme velike stvari za Velez u ovakvom gradu je ogromna stvar.
Trebamo podrzat Ibraka i ekipu i pustit da covijek radi kako zna i zeli jer on najbolje zna sta i kako treba ali da ga i uprava prati sa financijama koliko-toliko.
Milsim da Velez postavlja dobre temelje za buducnost i da ce borba za opstanak biti u skorije vrijeme zaborav i proslost.
Moje je misljenje da Ibrak sve sto radi ima rezultata i ima uspijeha a mi mozemo pricat sta zelimo ali rezultati su mjerilo za sve
Sto se tice igraca,i tu svaka cast i njemu i upravi jer je rekao da mu treba Kazazic i on se vratio u klub,treba mu Tosunovic,on je dosao u Velez,Cola je ostao u Velezu i dovest ce lijevog beka i mislim da svi zasluzuju veliku zahvalnost jer raditi u ovo vrijeme velike stvari za Velez u ovakvom gradu je ogromna stvar.
Trebamo podrzat Ibraka i ekipu i pustit da covijek radi kako zna i zeli jer on najbolje zna sta i kako treba ali da ga i uprava prati sa financijama koliko-toliko.
Milsim da Velez postavlja dobre temelje za buducnost i da ce borba za opstanak biti u skorije vrijeme zaborav i proslost.
Moje je misljenje da Ibrak sve sto radi ima rezultata i ima uspijeha a mi mozemo pricat sta zelimo ali rezultati su mjerilo za sve
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Ne odgovarajte ovom debilu, vidi se da je dosao ovdje da kost baci!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
Slazem se i niko to ne porice. Mada sad svi kompletno rade odlicno. Bezobrazni smo, nezahvalni, svakakvi smo, ali iznad Veleza nema niko i nista. Svima treba da bude cast sto cine Velez i , molim vas, ne gubite to.COYB je napisao/la:Ibraka odlično radi.
Ma nedo Bog da vama ode Ibraka, pa bi tek onda vidjeli belaja!carina je napisao/la:Slazem se i niko to ne porice. Mada sad svi kompletno rade odlicno. Bezobrazni smo, nezahvalni, svakakvi smo, ali iznad Veleza nema niko i nista. Svima treba da bude cast sto cine Velez i , molim vas, ne gubite to.COYB je napisao/la:Ibraka odlično radi.
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Nedo bog. I ja kazem. Jedino ako dobije neku inostranu ponudu, to je i u stvari zasluzio. A neboj se ti belaja. Hahah...Rodjeni su doktorirali belaj.
@Carina...
Prijatelju-NEMOJ svega ti vise..dosta si reko....cjenim te izuzetno kao pravog Rodjenog ali nemoj vise...treba ustati pa reci Ibra..i ja bih uradio isto sto i on..meni je draze kad mlatnemo Zrinjski vec da se hljeba najedem:)....i ja sam vidis "licno prico sa njim"...covjeku je bilo tesko sta su mu sve radili(i rade)"Mostarski mangupi"(ja bih takve ipak nazvao Mostarskim olosom i otpadom vidis)...jer to se samo kod nas moze desiti:vidis ti onog jaguara sto ga Ibra voza,okle mu pare????E pa vidis,mene licno NE INTERESUJE odakle mu pare i koja kola voza dok god igracima ne otkida od usta a Ibra to ne radi!To SVI znaju!Da Bog da on vozio avion"RODJENI AIR"prije sutra,pa on da Bog da bio i trener i menadzer i-pilot:)
Jeste,unistavali su mu auta ne zato sto je on to Boze negdje pogrijesio vec "eto on ima Jaguara a ja nemam ni golfa keca"..e radi toga...!Samo nama svojstvenog koje ce nas kostati POSTOJANJA na kraju!A kad ne bude nas nece vise biti ni naseg Veleza..nedo Bog al je tako..cista logika.
Zavist,maogradjanstina i slicno..vidis ja sam jedan od onih rijetkih kojemu je PONOS kada vidim da moj moj omiljeni fudbaler ili trener ili mjesni imam(hodza) voze dobro auto i da IMAJU..meni to predstavlja uzitak i PONOS..nebitan sam ja tu.Ali samo nama je svojstvenod a smo do bola zavidni..kada vidimo igrace Zrinjskog u dobrim kolima,kada vidimo fratra u BMW-u,vecina kaze-jebote vidi auta dobra..kad ljudi imaju..posteno zaradili,ovako i onako..a kad se desi da neki Velezov igrac provoza neka bolja kola ili kad mjesni hodza prodje u nekom boljem autu,znas sta mi kazemo??Vidi majku mu *ebem ,gdje ih je ukro????
TO JE NAS NAJVECI PROBLEM moj@Carina..i zato nemoj molim te vise..isuvise te cijenim kao pravog Rodjenog da bi mi"zagorcavao"zivot...hehe..ziv ti meni bio...
Prijatelju-NEMOJ svega ti vise..dosta si reko....cjenim te izuzetno kao pravog Rodjenog ali nemoj vise...treba ustati pa reci Ibra..i ja bih uradio isto sto i on..meni je draze kad mlatnemo Zrinjski vec da se hljeba najedem:)....i ja sam vidis "licno prico sa njim"...covjeku je bilo tesko sta su mu sve radili(i rade)"Mostarski mangupi"(ja bih takve ipak nazvao Mostarskim olosom i otpadom vidis)...jer to se samo kod nas moze desiti:vidis ti onog jaguara sto ga Ibra voza,okle mu pare????E pa vidis,mene licno NE INTERESUJE odakle mu pare i koja kola voza dok god igracima ne otkida od usta a Ibra to ne radi!To SVI znaju!Da Bog da on vozio avion"RODJENI AIR"prije sutra,pa on da Bog da bio i trener i menadzer i-pilot:)
Jeste,unistavali su mu auta ne zato sto je on to Boze negdje pogrijesio vec "eto on ima Jaguara a ja nemam ni golfa keca"..e radi toga...!Samo nama svojstvenog koje ce nas kostati POSTOJANJA na kraju!A kad ne bude nas nece vise biti ni naseg Veleza..nedo Bog al je tako..cista logika.
Zavist,maogradjanstina i slicno..vidis ja sam jedan od onih rijetkih kojemu je PONOS kada vidim da moj moj omiljeni fudbaler ili trener ili mjesni imam(hodza) voze dobro auto i da IMAJU..meni to predstavlja uzitak i PONOS..nebitan sam ja tu.Ali samo nama je svojstvenod a smo do bola zavidni..kada vidimo igrace Zrinjskog u dobrim kolima,kada vidimo fratra u BMW-u,vecina kaze-jebote vidi auta dobra..kad ljudi imaju..posteno zaradili,ovako i onako..a kad se desi da neki Velezov igrac provoza neka bolja kola ili kad mjesni hodza prodje u nekom boljem autu,znas sta mi kazemo??Vidi majku mu *ebem ,gdje ih je ukro????
TO JE NAS NAJVECI PROBLEM moj@Carina..i zato nemoj molim te vise..isuvise te cijenim kao pravog Rodjenog da bi mi"zagorcavao"zivot...hehe..ziv ti meni bio...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.