FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Prenos Sloboda-C.Zvezda na Areni
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 30 jan 2014, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jel ima danas trening u 15h ?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma mislio sam na proslu sezonu pa sam uracunao kao dvije godine, s tim da nisam znao datum kad je izabran za predsjednika.Probisvjet je napisao/la: Hoces reci za nepunu godinu.
Ovaj tvoj video daje jos veci znacaj Slobodinom uspjehu i dizanju iz mrtvih, jer za tako malo vremena napraviti tako puno nije bas jendostavno.
Respect za predsjednika!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jucer sam mislio da se radi o Ameru Osmanagicu, medjutim kako ga danas najavljuju vidjet cemo ko ce bit...al opet sta ultras zna po komentarima od jucer 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije kod tebe problem neznanja, nego prevelike zelje i ocekivanja.ultrasstyle_tz je napisao/la:jucer sam mislio da se radi o Ameru Osmanagicu, medjutim kako ga danas najavljuju vidjet cemo ko ce bit...al opet sta ultras zna po komentarima od jucer
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- betting1902
- Kontakt:
Nemam rijeci za ovog giganta, covjek ima pare,ne zanimaju ga neki interesi kao prije nekih celnika Slobode,ulaze svoj novac i ocekuje samo prvo mjesto.. Heeej 19 000 € pripreme, a znamo koliko je Sloboda bila u dugovima, pa tuzbe bivsih igraca tamo vamo, stadion, druga liga,
Dobro je neko rekao, spomenik mu treba napraviti, ej moja Tuzlo,ovaj ako ovako nastavi , mogao bi umjesto Trvtka u park.. Svaka cast Azmire! Tito sii
Sent from my iPad using Tapatalk
Dobro je neko rekao, spomenik mu treba napraviti, ej moja Tuzlo,ovaj ako ovako nastavi , mogao bi umjesto Trvtka u park.. Svaka cast Azmire! Tito sii
Sent from my iPad using Tapatalk
-
samolukavac
- Kontakt:
Jel Zajko Zeba to posljednje pojačanje Slobode??????? 
Ja koliko znam Zeba ima potpisan ugovor sa Olimpicom, mada on kad bi dosao mislim da se onda definitivno ne bi trebali brinuti za PLsamolukavac je napisao/la:Jel Zajko Zeba to posljednje pojačanje Slobode???????
stize vam pojacanje iz sarajeva, 100% tacna informacija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svuda podji kuci dodji...
najvjerovatnije da je to Nermin Jamak a pregovara se i sa Amerom Bekicem 
Sloboda Tuzla
oko jamaka prica bila nekad ranije ali ima ugovor sa zeljom i amar ga neda, bekic nije a nije ni osmanagic...nije jos gotovo ali sve su prilike da ce biti, iz Sarajeva je, to je 100%fukaratz je napisao/la:najvjerovatnije da je to Nermin Jamak a pregovara se i sa Amerom Bekicem
Blažević je rekao da u Kopar putuje 25 nogometaša, ali da od predsjednika Azmira Husića očekuje eventualno još jednog napadača. Husić je rekao kako se pregovara s dvojicom nogometaša, a neslužbeno je riječ o Nerminu Jamaku (Željezničar) i bivšim Slobodašem Amerom Bekićem (Zrinjski).
Sloboda Tuzla
- nesvrstani
- Kontakt:
na vidiportal pise da su ova dvojica, ako dodju i jedan i drugi mene strah za konkurencijufukaratz je napisao/la:najvjerovatnije da je to Nermin Jamak a pregovara se i sa Amerom Bekicem
a juce u avazu pise i da nurkovic pregovara za slobodom jer je dobio raskid u celiku sad ko ce ga znati...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Amer Bekić? da nije Almir Bekić? mislim, malo mi nelogično da je Amer, jer je kao trebao potpisati novi ugovor, šta li ..fukaratz je napisao/la:najvjerovatnije da je to Nermin Jamak a pregovara se i sa Amerom Bekicem
druze ovi sto pisu ne grijeseSolskjaer je napisao/la:oko jamaka prica bila nekad ranije ali ima ugovor sa zeljom i amar ga neda, bekic nije a nije ni osmanagic...nije jos gotovo ali sve su prilike da ce biti, iz Sarajeva je, to je 100%fukaratz je napisao/la:najvjerovatnije da je to Nermin Jamak a pregovara se i sa Amerom Bekicem
Sloboda Tuzla
Za Jamaka nema sanse stize top pojacanje iz Sarajeva, vidjet cete.
Ja provociram ma boze sacuvajtuzlak1987 je napisao/la:% " "
Radi se o igracu Sarajeva.fukaratz je napisao/la:Blažević je rekao da u Kopar putuje 25 nogometaša, ali da od predsjednika Azmira Husića očekuje eventualno još jednog napadača. Husić je rekao kako se pregovara s dvojicom nogometaša, a neslužbeno je riječ o Nerminu Jamaku (Željezničar) i bivšim Slobodašem Amerom Bekićem (Zrinjski).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.