Salim se naravno.Sada je sve to nebitno.
Ljudino dobro nam doshao!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Uh... Imamo takvihScarpini je napisao/la:CavandaThorin je napisao/la:Furio Focolare, bivši novinar i stručnjak sa "Rai", je komentarisao posao između Intera i Lazia : "Dogovor je već bio tu neko vrijeme, a sada je završio (Hernanes).Ovih dana se radi na tome da Lotito nudi Candrevu, predsjedniku Intera za 11 miliona."
Je li ovo moguće?Malo je 11 miliona za takvog igrača kakav je Candreva.
http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/foc ... nda-104050" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da he reko da smo doveli hernanesa za 11 miliona i da ne zna sta je lotitu, da je trebo cavandu prodat za toliko a ne njegaThorin je napisao/la:Uh... Imamo takvihScarpini je napisao/la:CavandaThorin je napisao/la:Furio Focolare, bivši novinar i stručnjak sa "Rai", je komentarisao posao između Intera i Lazia : "Dogovor je već bio tu neko vrijeme, a sada je završio (Hernanes).Ovih dana se radi na tome da Lotito nudi Candrevu, predsjedniku Intera za 11 miliona."
Je li ovo moguće?Malo je 11 miliona za takvog igrača kakav je Candreva.
http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/foc ... nda-104050" onclick="window.open(this.href);return false;
Bit ce to da ce u tendemu sa Hernanesom praviti djecu =)francobaresi je napisao/la:Dobar posao Intera, nego šta će biti sa Kovačićem ?
Da Mazzari bude tako ofenzivan..Ma neeeInterista02 je napisao/la:Bit ce to da ce u tendemu sa Hernanesom praviti djecu =)francobaresi je napisao/la:Dobar posao Intera, nego šta će biti sa Kovačićem ?
Jel Paulinho povrijeden? Vidim ni sinoc ga nije bilo.On bi nam legao. Nasha dugogodisnja zelja.To bi bio najbolji prelazni zadnjih par godina.Tritolone je napisao/la:Sad je jedino bitno rijesit se Guarina na vrijeme, idealna bi bila zamjena sa Tottenhemom za Capoueaionako ga se zele rjesit, ili mozda sa Sismisima za Banegu.
ma nije samo sto mi je drag ko igrac,ali fkt ne bi volio da ode bez obzira na sve,pa taman se rijesili nekog drugog napadacaarminz je napisao/la:Ma nesto ne vjerujem u to nikako, necemo valjda ostat na dva napadaca
Sent from my C6603 using Tapatalk
jos da dodam to ,da ljudi u njemu vide zamjenu za falka ,a kod nase ne moze poluvrijeme sastavitinvincible1921 je napisao/la:ma nije samo sto mi je drag ko igrac,ali fkt ne bi volio da ode bez obzira na sve,pa taman se rijesili nekog drugog napadacaarminz je napisao/la:Ma nesto ne vjerujem u to nikako, necemo valjda ostat na dva napadaca
Sent from my C6603 using Tapatalk
Dosta je vise i tvog cinizma i svrsavanja na Kovacica. Shvatili su svi koji su ikada bili na forumu da ne postoji bolji igrac od kovacica, da ce on biti igrac-trener gdje god da ode, da ce sam osvojiti svjetsko, da ce imati vise zlatnih lopti nego odigranih sezona. Svi mi mozemo biti sretni sto smo rodjeni u pravo vrijeme da mozemo da gledamo tog fudbalskog maga.SiamoNoi je napisao/la:Kovačića u Juventus za 5m da mijenja Pirla,Icardija u Monaco za istu cifru da zamijeni Falcaa i dobro je.Rijesili se ovih mladih flopova sto ionako nista ne pokazuju bez obzira igrali 90 ili 30 minuta.Jer da pokazuju logično bi imali i veću minutažu,jel tako?10 m je tu i mozda se uspije 50 posto Hernanesa uzet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.