... I koji je dao 11 golova u prvoj sezoni! I koji je odlucio utakmicu sa Realom! I koji uvjek odvlaci dva igraca na sebe pa je lakse drugima da zabijaju! I koji daje i dobre lopte drugima! Sta je to Eto'o uradio u Interu? Sto ne zabija tamo? Ne omalovazavam Eto'a jer mi je uvjek bio drag kao igrac a i odlican je napadac bio dok je igrao u Barsi ali Zlatan NIJE NISTA LOSIJI do sada od njega. Polako, tek mu je prva sezona. Covjeka je stalo par utakmica i odmah ne valja!armando je napisao/la:barsa je uradila veliku pogresku dovodjenjem ibrahimovica. eto je bio igrac koji je blistao u barsi, koji se znao prilagodit ekipi. zlatan je solista, koji se gubi medju ovim svim zvijezdama.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
eto je bio dobar, a sad vise nije toliko dobar za Barcu...armando je napisao/la:barsa je uradila veliku pogresku dovodjenjem ibrahimovica. eto je bio igrac koji je blistao u barsi, koji se znao prilagodit ekipi. zlatan je solista, koji se gubi medju ovim svim zvijezdama.
a eto Ibra nije zvijezda pa se gubi medju zvjezdama...Ibra se polako uklapa u igru Barcelone, ima dosta kombinatorike za razliku od Eta koji je ceko lopte na tacni, a jesi veceras vidio Ibru gdje se vratio po loptu, u sesnesterca, jesi vidio i jednog igraca da se vraca po loptu u sesnest metara, dok bekovi izasli na 20 metara, jedino stoperi su sanjeme u liniji...samo da ga prodje ova mala kriza i to je to..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
sve to stoji, ali uvijek ima ono ali...Stole iz Bora je napisao/la:... I koji je dao 11 golova u prvoj sezoni! I koji je odlucio utakmicu sa Realom! I koji uvjek odvlaci dva igraca na sebe pa je lakse drugima da zabijaju! I koji daje i dobre lopte drugima! Sta je to Eto'o uradio u Interu? Sto ne zabija tamo? Ne omalovazavam Eto'a jer mi je uvjek bio drag kao igrac a i odlican je napadac bio dok je igrao u Barsi ali Zlatan NIJE NISTA LOSIJI do sada od njega. Polako, tek mu je prva sezona. Covjeka je stalo par utakmica i odmah ne valja!armando je napisao/la:barsa je uradila veliku pogresku dovodjenjem ibrahimovica. eto je bio igrac koji je blistao u barsi, koji se znao prilagodit ekipi. zlatan je solista, koji se gubi medju ovim svim zvijezdama.
samo sam rekao svoje misljenje, ostalo ce vrijeme pokazati.
da ne bude zabune, zlatan mi je jedan od najdrazih igraca.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pa Pep ti do sada je doveo po svojoj zelji 2 eventualno 3 igraca...ja znam da je doveo Cigru i on je fula sad za sad,i doveo je Ibru tj otjerao Eta...ali Ibra nije fula Ibra ima super statistiku samo je stao zadnje 3 utakmice,ali to je do forme trenutne ne do do nekog promasaja jel ipak i sada je drugi strijelac ekipeZELJO DO GROBA je napisao/la:ma znam, reko Pep da je lose odigro pripreme...miky_hz je napisao/la:Ma Henrqiue ti je jos jedan u nizu tih posudba igraca...ti igraci da valjaju ni jedan nebi iso na posudbu ,ni Caseresa nece vratiti nego ce ga prodati Juvetu ako ga budu htijeli kupit...mada je meni Caseres los igrac,i nadam se da se nece vratiti,nema mozga za Barcelone...i onako su rekli da ce kupovat zamjenu Alvesu
Henrqiue ti je sad u Racingu,bio je vracen sad zadnje pripreme da se opet proba,al naravno nema kapacitet za Barcu pa je prosljedjen dalje...
samo posudbe su dobra stvar za sticanje iskustva kod igraca, al ne kod igraca koji imaju 22-23 godine, vec ovih mladjih...Cecaresa bi ja vratio, nije on meni tako lose...
al u zadnje vrijeme ko god dodje sa strane los igra u Barci (neracunajuci Ibru, on je na pocetku igro dobro), jednostavno ne znam do koga je...jel do Pepa, skauta ili Thixia, ili nekoga cetvrtog...
Pa neznam jbg na koje sve igrace mislis,mislim koliki period ti je to zadnje vrijeme...recimo Alves,Keita,Yaya su se dobro snasli...ima i tih sto nisu npr Hleb,Caseres,sad Cigra...mislim da je to ipak vise od igraca do igraca,da nema veze nesto puno sa nekim drugim stvarima,naravno moze se fuliti u transferu kao sto je bilo fula i sad ima fula,ali sreca ne osjete se toliko
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ibra je odlican,kombinuje sa veznim redom,trudi se .
Jbg,malo losiji s realizacijom u ovih par kola,al polako,Ibra je majstor,doci ce ona na svoje.
Jbg,malo losiji s realizacijom u ovih par kola,al polako,Ibra je majstor,doci ce ona na svoje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ne znam koliko vas je to spomenulo, niti ima li vas uopste
ali Barca je srusila rekord, jer je po prvi put u povijesti zavrsila prvu polusezonu neporazena. Imala je 15 pobjeda i 4 nerijesene utakmice

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma hajde, ko ce vise pofatati te njihove rekorde, svako malo pa neki obore. Postalo je to dosadno vise ..Casillas je napisao/la:Ne znam koliko vas je to spomenulo, niti ima li vas uopsteali Barca je srusila rekord, jer je po prvi put u povijesti zavrsila prvu polusezonu neporazena. Imala je 15 pobjeda i 4 nerijesene utakmice

AMAR OSIM
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Jarane ja sam im probo doakazat al bezuspjesno tako da vise necu nista govorit o Ibri boli me racKu nek masa nek nema pojma samo nek Barcelona pobjedjujearmando je napisao/la:barsa je uradila veliku pogresku dovodjenjem ibrahimovica. eto je bio igrac koji je blistao u barsi, koji se znao prilagodit ekipi. zlatan je solista, koji se gubi medju ovim svim zvijezdama.

Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Spomenuli smo,ne brini.Casillas je napisao/la:Ne znam koliko vas je to spomenulo, niti ima li vas uopsteali Barca je srusila rekord, jer je po prvi put u povijesti zavrsila prvu polusezonu neporazena. Imala je 15 pobjeda i 4 nerijesene utakmice
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
oni koji su dosli tek kad je Pep doso i ostalo sve do sad oni su se uklopili, a ovi ostalo ne racunajuci Ibru, koji se nije do kraja uklopio al ova igra mu odgovara, vidi se..al ne moze sve odma...nije dao go u dvije-tri utakmice i odma promasaj,a kad ga procepi svi ce govoriti, ma gdje ce Ibra biti promasaj, ma Ibra je zvjer i te takve stvari...svako udje u krizu, al stanite malo, strpite se...miky_hz je napisao/la:Pa Pep ti do sada je doveo po svojoj zelji 2 eventualno 3 igraca...ja znam da je doveo Cigru i on je fula sad za sad,i doveo je Ibru tj otjerao Eta...ali Ibra nije fula Ibra ima super statistiku samo je stao zadnje 3 utakmice,ali to je do forme trenutne ne do do nekog promasaja jel ipak i sada je drugi strijelac ekipeZELJO DO GROBA je napisao/la:ma znam, reko Pep da je lose odigro pripreme...miky_hz je napisao/la:Ma Henrqiue ti je jos jedan u nizu tih posudba igraca...ti igraci da valjaju ni jedan nebi iso na posudbu ,ni Caseresa nece vratiti nego ce ga prodati Juvetu ako ga budu htijeli kupit...mada je meni Caseres los igrac,i nadam se da se nece vratiti,nema mozga za Barcelone...i onako su rekli da ce kupovat zamjenu Alvesu
Henrqiue ti je sad u Racingu,bio je vracen sad zadnje pripreme da se opet proba,al naravno nema kapacitet za Barcu pa je prosljedjen dalje...
samo posudbe su dobra stvar za sticanje iskustva kod igraca, al ne kod igraca koji imaju 22-23 godine, vec ovih mladjih...Cecaresa bi ja vratio, nije on meni tako lose...
al u zadnje vrijeme ko god dodje sa strane los igra u Barci (neracunajuci Ibru, on je na pocetku igro dobro), jednostavno ne znam do koga je...jel do Pepa, skauta ili Thixia, ili nekoga cetvrtog...
Pa neznam jbg na koje sve igrace mislis,mislim koliki period ti je to zadnje vrijeme...recimo Alves,Keita,Yaya su se dobro snasli...ima i tih sto nisu npr Hleb,Caseres,sad Cigra...mislim da je to ipak vise od igraca do igraca,da nema veze nesto puno sa nekim drugim stvarima,naravno moze se fuliti u transferu kao sto je bilo fula i sad ima fula,ali sreca ne osjete se toliko
a sto se Hleba tice on je velika igracina...da se mene pita ja bi ga odma vratio...covjek posjeduje tehniku, posjeduje sve stvari potrbne za igranje u Barci...samo ne znam u cemu je problem..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Samo me interesuje za koga se Ibrakadabra čuva...koje li će protivničke ekipe u crno zaviti.Gledam neke postove kao Ibraka beze doveden...Ma šta da vam kažem nego da nemate veze s vezom.Pa bolan Ibraka samo kad protivnici izvodi korner je toliko koristan u odbrani na onoj prvoj stativi nego oba stopera.Zatim dijeli lopte genijalno,izbaci po 2-3 igrača odmah.Kad ne zabija onda dijeli pasove i stvara prazan prostor za vezne igrače.Pa njegova samo ona visina koliko valja kad se zagradi...po dvojicu na ledjima nosi...I posljednja stvar Ibraka ce uskoro proraditi i s golovima i to kad bude najpotrebnije. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Jaka barca nema sta al Ibri nos u ofsajdu non stop
,Alves na visini zadaka , Mesi jak nema sta se pricati o njemu ostalo standard ..
Ali zato Costa igra za 10 on I Haris su davno prekucali ovaj Valadolid

Ali zato Costa igra za 10 on I Haris su davno prekucali ovaj Valadolid

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Bravo,bravo cestitke na pobjedi nadam se da ce te igrati jos bolje samo dok Ibraku krene. 

FK Pjetlovi
ovo veceras=rutina
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
jeeeeah. 8 bodova, jos kiks reala sutra 

jedan od rijetkih, pametnih, i nedjecijih postovaSajoni je napisao/la:Samo me interesuje za koga se Ibrakadabra čuva...koje li će protivničke ekipe u crno zaviti.Gledam neke postove kao Ibraka beze doveden...Ma šta da vam kažem nego da nemate veze s vezom.Pa bolan Ibraka samo kad protivnici izvodi korner je toliko koristan u odbrani na onoj prvoj stativi nego oba stopera.Zatim dijeli lopte genijalno,izbaci po 2-3 igrača odmah.Kad ne zabija onda dijeli pasove i stvara prazan prostor za vezne igrače.Pa njegova samo ona visina koliko valja kad se zagradi...po dvojicu na ledjima nosi...I posljednja stvar Ibraka ce uskoro proraditi i s golovima i to kad bude najpotrebnije.

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Barcelona are reportedly considering a move for Claudio Bravo as a replacement for Jose Manuel Pinto.
According to Sport, the Blaugrana still regard Victor Valdes as their undisputed first choice, they are seeking a more secure back-up. Their main target is Claudio Bravo, Real Sociedad's Chilean keeper.
The custodian is Marcelo Bielsa's first choice for the Chilean national team, and has only let in 16 goals in 16 games in La Segunda this season. He has recently signed a two year contract extension at the Anoeta, but that is not expected to pose a problem should Barca lodge a bid.
Jose Manuel Pinto, the current number 2, has been at the club for two years, making only five appearances.
razmislja se o promjeni drugog golmana...Claudio Bravo iz Sosiedada, 16 golova u 16 utakmica...nije ovo lose uopste...
According to Sport, the Blaugrana still regard Victor Valdes as their undisputed first choice, they are seeking a more secure back-up. Their main target is Claudio Bravo, Real Sociedad's Chilean keeper.
The custodian is Marcelo Bielsa's first choice for the Chilean national team, and has only let in 16 goals in 16 games in La Segunda this season. He has recently signed a two year contract extension at the Anoeta, but that is not expected to pose a problem should Barca lodge a bid.
Jose Manuel Pinto, the current number 2, has been at the club for two years, making only five appearances.
razmislja se o promjeni drugog golmana...Claudio Bravo iz Sosiedada, 16 golova u 16 utakmica...nije ovo lose uopste...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma Ibrahimovic je majstor ne sikirajte se vi za njega. on je navikao u Interu da se sve oko njeg vrti da ima potpunu slobodu u igri a sada kad je stigao u Barcelonu to je vec druga prica tu su svi igraci zvijezde i on mora igrat timski pa mu treba malo vremnea da se uklopi a kad proradi e to ce vec biti problem za Real Madrid.
HahahWolverine je napisao/la:jeeeeah. 8 bodova, jos kiks reala sutra

Malo ste se uzdigli, 109 godina cekali na 2 lige prvaka i 1 interkontinentalni kup, a raul je to uspio u kratkih 10-ak godina

Toliko o vama i vasoj velicini

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ZELJO DO GROBA, Puyol i Xavi: Guardiola, ne dovodi nam Robinha
Manchester City više ne računa na svog brazilskog napadača Robinha. Menadžer Roberto Mancini mu je poručio da si pronađe klub u kojem će na posudbi igrati do kraja sezone...
Već otprije je poznato da Barcelona osluškuje što se događa u tom Premierligašu, a sve s namjerom da na Camp Nou dovede nekadašnjeg Realovog napadača.
Robinho je daleko od dobre forme, kroz deset prvenstvenih utakmica niti jednom nije zatresao suparničku mrežu, isijava nezadovoljstvom i traži promjenu sredine. Mnogo su španjolski mediji u posljednje vrijeme pisali da će ju ponovno pronaći u Španjolskoj, ali ovaj puta u dresu momčadi koju je nekad označavao najljućim suparnikom.
No, čini se da do toga neće doći barem ne ukoliko se pitaju najveće zvijezde katalonskog kluba. Naime, prema pisanju Daily Maila Carles Puyol i Xavi su pozvali trenera Josepa Guardiolu na razgovor u kojem su mu objasnili da bi dovođenjem Robinha mogao biti narušen red i jedinstvo momčadi.
Inače, od kluba koji u svoje redove dovede tog brazilskog napadača očekuje se da izjednači njegova primanja u Cityju. Ona iznose 150.000 funti tjedno.
Manchester City više ne računa na svog brazilskog napadača Robinha. Menadžer Roberto Mancini mu je poručio da si pronađe klub u kojem će na posudbi igrati do kraja sezone...
Već otprije je poznato da Barcelona osluškuje što se događa u tom Premierligašu, a sve s namjerom da na Camp Nou dovede nekadašnjeg Realovog napadača.
Robinho je daleko od dobre forme, kroz deset prvenstvenih utakmica niti jednom nije zatresao suparničku mrežu, isijava nezadovoljstvom i traži promjenu sredine. Mnogo su španjolski mediji u posljednje vrijeme pisali da će ju ponovno pronaći u Španjolskoj, ali ovaj puta u dresu momčadi koju je nekad označavao najljućim suparnikom.
No, čini se da do toga neće doći barem ne ukoliko se pitaju najveće zvijezde katalonskog kluba. Naime, prema pisanju Daily Maila Carles Puyol i Xavi su pozvali trenera Josepa Guardiolu na razgovor u kojem su mu objasnili da bi dovođenjem Robinha mogao biti narušen red i jedinstvo momčadi.
Inače, od kluba koji u svoje redove dovede tog brazilskog napadača očekuje se da izjednači njegova primanja u Cityju. Ona iznose 150.000 funti tjedno.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.