FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
I onda Kroos uzme mjesto Mulleru,Gotzeu ili Reusu u Elfu 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Najprije da se osvrnem na komentare sa prethodnih stranica,koji su napisani u trenutku kada smo gubili 1:0.
Pa je li moguce da smo mi ovakvi... pa jebbo ga hljeb-hljeb ne igra nam pola prvog sastava, da tacno pola (schweini, martinez,robben,ribbery,mandzukic) i mi kukamo nesto...
Kukamo na sistem, a da je taj sistem prosao,bez klasicnog napadaca, svi bi izdizali Pep-a u nebesa...daj nemoj mi toga!!!
E sto se tice Kroos-a, pa vidimo jednu stvar, svaki igrac koji za sebe smatra da je "veliki" - da moze jednim potezom rijesiti utakmicu ce se ljutiti kada ga izvedu sa terena. Pa logicno tako i on, isto je radio i Robben i Ribery, tako da ne vidim neki big deal u tome, bacio rukavice,isbacio malo bijesa iz sebe i to je to.
E sad sto se tice produzenja ugovora, recimo Götze je dosao u klub i bum odmah 8miliona €, zasto bi on imao 8milki,a ja ne bi, a dijete sam ovog kluba...
Djelimicno i to razumijem,samo sto realno gledajuci Kroos vjerovatno nije kalibar Götze-a i tesko da se mogu mjeriti,ali isto tako budimo realni onda Ribery treba imati oko 15...
Pa je li moguce da smo mi ovakvi... pa jebbo ga hljeb-hljeb ne igra nam pola prvog sastava, da tacno pola (schweini, martinez,robben,ribbery,mandzukic) i mi kukamo nesto...
Kukamo na sistem, a da je taj sistem prosao,bez klasicnog napadaca, svi bi izdizali Pep-a u nebesa...daj nemoj mi toga!!!
E sto se tice Kroos-a, pa vidimo jednu stvar, svaki igrac koji za sebe smatra da je "veliki" - da moze jednim potezom rijesiti utakmicu ce se ljutiti kada ga izvedu sa terena. Pa logicno tako i on, isto je radio i Robben i Ribery, tako da ne vidim neki big deal u tome, bacio rukavice,isbacio malo bijesa iz sebe i to je to.
E sad sto se tice produzenja ugovora, recimo Götze je dosao u klub i bum odmah 8miliona €, zasto bi on imao 8milki,a ja ne bi, a dijete sam ovog kluba...
Djelimicno i to razumijem,samo sto realno gledajuci Kroos vjerovatno nije kalibar Götze-a i tesko da se mogu mjeriti,ali isto tako budimo realni onda Ribery treba imati oko 15...
Stern des Südens
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zato sto je bolji igracproFCB je napisao/la: Götze je dosao u klub i bum odmah 8miliona €, zasto bi on imao 8milki,a ja ne bi, a dijete sam ovog kluba...

Nema Gotze 8 nego 7 i Kroos bi se trebao zadovoljiti sa 6 miliona, jer sa 3 miliona popeti se na 8 je malo previse.
Puno brojeva.

Nek ceka jos jedan ugovor i otici ce na 8.

Gotze je prije dolaska u Bayern imao ponudu Citya (ako je ono sto sam ja procitao tacno) i vjerovatno je u pitanju bila masna lova, tako da su i nasi morali podici letvicu oko njegove plate da bi ga sto lakse privolili.
Evo spisak koliko ko zaradjuje

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jel se to malo popilo uz utakmicuproFCB je napisao/la:Najprije da se osvrnem na komentare sa prethodnih stranica,koji su napisani u trenutku kada smo gubili 1:0.

Ova utakmica je dokaz da Shaqiri nema sta traziti u Bayernu, na ljeto ga prodat il poslati na posudbu....
A Kroos mi je pao u ocima ovim potezm......
A Kroos mi je pao u ocima ovim potezm......
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/D7AC01 ... mK2f0RcSUf" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ga Sammer pogleda
Siguran sam da ce imati s njim jedan ozbiljan razgovor
Kako ga Sammer pogleda

Siguran sam da ce imati s njim jedan ozbiljan razgovor

Slazem se ja s tobom,jeste bolji igrac i sve,ali ima ovaj staza u Bayernu poprilicno. Ne zelim reci da opravdavam stav Kroos-a, ali isto mi kroz glavu prolazi ako trazi 8,zadovoljit ce se i sa 7,sto Bayernu nije problem....Omerbavarac je napisao/la:Zato sto je bolji igrac
Nema Gotze 8 nego 7 i Kroos bi se trebao zadovoljiti sa 6 miliona, jer sa 3 miliona popeti se na 8 je malo previse.
Puno brojeva.
Nek ceka jos jedan ugovor i otici ce na 8.
Gotze je prije dolaska u Bayern imao ponudu Citya (ako je ono sto sam ja procitao tacno) i vjerovatno je u pitanju bila masna lova, tako da su i nasi morali podici letvicu oko njegove plate da bi ga sto lakse privolili.
Evo spisak koliko ko zaradjuje http://www.golden-goals.com/Competition" onclick="window.open(this.href);return false; ... n%20Munich
Ja sam imao neki drugi podatak vezan za Götze-a gdje je 8...
http://www.celebrityincomeinfo.com/mari ... y-details/
Ne pijem ja brate nikako!autogol je napisao/la:Jel se to malo popilo uz utakmicu![]()
![]()
![]()
Stern des Südens

Thiago :
129 touches
90% pass accuracy
1 assist, 1 goal
10 dribbles won
-------------------------

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pozdrav braco Bavarci!
Nisam se odavno javljao na ovoj temi, pa reko da nesto napisem.
Imam osjecaj da ce naredni ljeti prelazni rok biti jako interesantan za nas jer bi nas moglo apistit nekliko igraca.
Prije svih ovi stariji van Buyten i Pizzaro, te Contento kojeg Pep nikako ne gotivi.
O ima i prvotimaca koji bi mogli otici, Mandzukic-koji je nezadavoljan svojim statusom, Robben kod kojeg uprava nije bas nesto zaintresovana za produzenje ugovora, Dante koji ima par ponuda iz inostranstva a presao je u 30, Schweini za kojeg imam osjecaj da bih volio zaigrati u nekoj inostranoj ligi takodje ulazi u 30 godinu, i na kraju Kroos koji pravi probleme oko produzenja ugovora. Ja licno bih Kroosa prodao vec sad u zimskom prelaznom roku ako je United stvarno zaintresovan za njega onda mozemo ocekivati obestecenje u visni Matinog tj. nekih 40-45 miliona eura sto bi po meni bilo odlicno.
ps. a i Shaqiri se nije uspio namentnuti u ovih par tekmi kada je dobivao priliku od pocetka tako da bi se moglo razmisliti i o njegovoj prodaji ili posudbi.
Nisam se odavno javljao na ovoj temi, pa reko da nesto napisem.
Imam osjecaj da ce naredni ljeti prelazni rok biti jako interesantan za nas jer bi nas moglo apistit nekliko igraca.
Prije svih ovi stariji van Buyten i Pizzaro, te Contento kojeg Pep nikako ne gotivi.
O ima i prvotimaca koji bi mogli otici, Mandzukic-koji je nezadavoljan svojim statusom, Robben kod kojeg uprava nije bas nesto zaintresovana za produzenje ugovora, Dante koji ima par ponuda iz inostranstva a presao je u 30, Schweini za kojeg imam osjecaj da bih volio zaigrati u nekoj inostranoj ligi takodje ulazi u 30 godinu, i na kraju Kroos koji pravi probleme oko produzenja ugovora. Ja licno bih Kroosa prodao vec sad u zimskom prelaznom roku ako je United stvarno zaintresovan za njega onda mozemo ocekivati obestecenje u visni Matinog tj. nekih 40-45 miliona eura sto bi po meni bilo odlicno.
ps. a i Shaqiri se nije uspio namentnuti u ovih par tekmi kada je dobivao priliku od pocetka tako da bi se moglo razmisliti i o njegovoj prodaji ili posudbi.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Dobro Vendeta ja cu se sloziti sa tobom glede Buytare i Pizzara, ljudi su u godinama i vjerovatno odlaze na kraju sezone, legende kluba mora se reci , veliki pecat su i oni ostavili u ovoj porodici.
No Kroos-Mandzo, to moze bit izgledno za odlazak, al brate Svajni da ode
To ne mogu vjerovat, mozda da je sezona ona tamo kad je i Ballack odlazio, ali sad sa ovakvom upravom i stanjem kakav imamo, svi zele doci u Bayern a malo ko zeli otici, desi se tu par incidenata ali primjetili ste da nakon 2 sedmice sve bude sredjeno, i zataskano.
Sto se tice Contenta, ja sam siguran da taj inace mozda najslabiji kotac nase masinerije, nece otic ni za sljedece 2 godine.. Ostat ce u Bayernu kao taj back up igrac.. pa vidjecemoo
No Kroos-Mandzo, to moze bit izgledno za odlazak, al brate Svajni da ode

Sto se tice Contenta, ja sam siguran da taj inace mozda najslabiji kotac nase masinerije, nece otic ni za sljedece 2 godine.. Ostat ce u Bayernu kao taj back up igrac.. pa vidjecemoo

FC Bayern !!!!!
JA sam samo naveo sve igrace kod kojih se moguci odlazak spominje, sto neznaci da ja mislim da ce otici. Dobro Pizzaro i DvB su sigurni a ja mislim i Contetno. Ako na ljeto dodje jedan klasni stoper i Badstuber se oporavi onda on moze po potrebi biti zamjena Alabi na ljevom beku tako da Contetno nije potreban (naravno u ovakvom scenariju Dante ostaje). A Kroos je jedan od igraca koji me najvise nervira pogotovo kada loptu bez ikakve potrebe dodaje nazad zato se nadam da ce ga utrapiti Unitedu za nekih 40 miliona a onda na ljeto dovesti mozda Kokea iz Atletica i sl.BavaracZenica je napisao/la:Dobro Vendeta ja cu se sloziti sa tobom glede Buytare i Pizzara, ljudi su u godinama i vjerovatno odlaze na kraju sezone, legende kluba mora se reci , veliki pecat su i oni ostavili u ovoj porodici.
No Kroos-Mandzo, to moze bit izgledno za odlazak, al brate Svajni da odeTo ne mogu vjerovat, mozda da je sezona ona tamo kad je i Ballack odlazio, ali sad sa ovakvom upravom i stanjem kakav imamo, svi zele doci u Bayern a malo ko zeli otici, desi se tu par incidenata ali primjetili ste da nakon 2 sedmice sve bude sredjeno, i zataskano.
-
- Kontakt:
Treba biti objektivan pa reci da Thiago sem tog gola nije pokazao puno, tacnije u tandemu s Kroosom njih dvojica su se takmicili ko ce losije odigrati. Cim je Kroos izasao, a Lahm preuzeo njegovu poziciju dosta je bolje to izgledalo, Thiago je samo potvrdio o kakvoj se klasi radi kada je u pitanju napadacka igra ali defanzivu mora itekako popraviti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zbog ovog "nepoštovanja" prema klubu bacanjem rukavica prema klupi Tonija u narednim utakmicama treba malo ohladiti sjedenjem na klupi ipak BAYERN je na prvom mjestu. Kad se oporave Bastian i Javi dati im više mjesta da igraju,a zbog ovoga možda i još smanjiti Toniju minutažu da se vidi da se nemože bacati na klub. Poslije možda ga i prodat nakon SP ako se nesmiri i produži vjernost klubu koji mu je dao sve ili dovest neku bolju i adekvatniju zamjenu.
Igrači moraju znati da je klub na prvom mjestu on je taj koji im daje "hljeb u ruke".
Igrači moraju znati da je klub na prvom mjestu on je taj koji im daje "hljeb u ruke".
Svi igraci u svijetu fudbala imaju veliki ego.
Na potez trenera koji njima ne odgovara, oni reaguju.
Kroos nije izuzetak.
Ne svidja mi se gdje ovo vodi, jer bi odlicnog igraca mogli izgubiti.
Treba mladje igrace spustati na zemlju.
Posjeduju kvalitet i svjesni su toga, pa je arogancija skoro uvijek prisutna.
Ne razmisljaju zrelo, pa znaju zanemariti klub.
Thiago heroj, ali sve do onog gola je igrao lose.
Svakako da mu se nakon onih skarica sve oprasta, ali je drasticna razlika u ovom veznom redu i onom koji je poharao Evropu. Onakva tehnika mu valjda dopusta neku lezernost sa i bez lopte, koja ne znaci uvijek dobro za nasu igru.
Pep sinoc promasio sa Gotzeom kao laznom devetkom, Muller se duplo bolje snalazi tu.
Treba priznati da se i Stuttgart odlicno branio i pokrivao prostor.
Igra malo procitana, tup napad ali nebitno, dominacija se nastavlja.
Na potez trenera koji njima ne odgovara, oni reaguju.
Kroos nije izuzetak.
Ne svidja mi se gdje ovo vodi, jer bi odlicnog igraca mogli izgubiti.
Treba mladje igrace spustati na zemlju.
Posjeduju kvalitet i svjesni su toga, pa je arogancija skoro uvijek prisutna.
Ne razmisljaju zrelo, pa znaju zanemariti klub.
Thiago heroj, ali sve do onog gola je igrao lose.
Svakako da mu se nakon onih skarica sve oprasta, ali je drasticna razlika u ovom veznom redu i onom koji je poharao Evropu. Onakva tehnika mu valjda dopusta neku lezernost sa i bez lopte, koja ne znaci uvijek dobro za nasu igru.
Pep sinoc promasio sa Gotzeom kao laznom devetkom, Muller se duplo bolje snalazi tu.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Centre forward
- Kontakt:
Šta bi bilo da smo odigrali neriješeno il' ne daj Bože zijanili ? Osim što bi se dušmani kratkoročno nasladili, neki bi od nas vjerovatno i oĆerali Pepa i kompaniju
. Utakmicu nisam gled'o al' karakteristika velikih ekipa je da pobjeđuju i kad ne ide. Treba uzet' u obzir i da nije igr'o i najbolji krilni tandem na svijetu te Javi i Švajni za koje jedva čekam da zaigraju skupa jer su provjeren recept.
Ovo oko Krosa smara, zaista. Ev' sad haman rek'o on bi malo u CSKA London (stariji poznavaoci nižih liga na Otoku prepoznaće da se radi o Čelziju), odnosno da želi
tamo. Iskreno se nadam da će ga neko dobro nasjetovat' da se ne zeza i da trenira momčiluk kako treba i da stavi svoj potpis na taj novi ugovor. Moguće da zbog jednog miliona karijera ode u helać, šteta bi bilo, dobar je igrač.

Ovo oko Krosa smara, zaista. Ev' sad haman rek'o on bi malo u CSKA London (stariji poznavaoci nižih liga na Otoku prepoznaće da se radi o Čelziju), odnosno da želi

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- brzitesanj
- Kontakt:
Sinoć do 60-e bez ijednog napadača a od 60-e sa dva, što je na svu sreću urodilo plodom. Thiaga oza mene najbolji pojedinac sinoć i prije gola je pokušavao nekim šutevima iz vana, ali sve je to bilo jalovo kao i sav tim sinoć.
Po pitanju Kroosa volio bi da ostane ali insistira na odlasku onda neka mu bude za njega uzet 30-ak miliona i za tu lovu dovesti nekog kvalitetnijeg. Mada nigdje mu neće bit kao u Bayernu 100%.

Po pitanju Kroosa volio bi da ostane ali insistira na odlasku onda neka mu bude za njega uzet 30-ak miliona i za tu lovu dovesti nekog kvalitetnijeg. Mada nigdje mu neće bit kao u Bayernu 100%.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Po pitanju lažne devetke se ekipa traži još. Goetze zna na toj lažnoj devetci da odigra sjajno, a zna i zakazati (sinoć to bio slučaj) ista je stvar i s Mullerom. Pep voli tu igru bez pravog špica, a ja sam od početka govorio, kako ta alternativa nije loša, ali samo u kombinaciji i s ovom drugom opcijom. Znači, da se nekad igra lažna devetka, a nekad s pravim špicevima, zavisno od utakmice do utakmice ili da se to mijenja tokom utakmice. Ko što je to sinoć slučaj bio. I Pep onako treba postupiti uvijek. Možda je i jedina mana Pepa što nekad pretjerano forsira tu taktiku bez pravog špica. A više se puta ove sezone pokazalo, da se morao vratiti na tu formaciju s pravim špicem, kada je škripalo tokom utakmice i u mnogo utakmica kada bi počeli s pravim špicem (Mandžom) to je sve jako dobro funkcionisalo.BadrHari je napisao/la:
A da se vratim na neke druge postove, kolega gore. Kada govorimo o Pizarru, tu ne treba biti baš siguran da mu se 100 % neće ugovor produžiti. Neki argumenti su na njegovoj strani, kao prvo u stanju je i dalje da postigne bitne golove, pokazao je to sinoć. Kao drugo, Pizza je spreman sjediti na klupi, ne praviti frku i strpljivo čekati svoju šansu. Tako da ćemo vidjet razvoj.
Kolega Vendeta gore spomenu kako nema tolike želje da se produži ugovor s Robbenom, ali to i nije baš tako. Mislim da će se s njim na brzaka dogovoriti produženje saradnje..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
evo da i ja malo kao analiziram i dam svoje vidjenje pojedinaca sinoc onako iskreno.muller sinoc igrao i kao poluspica i na krilu,kao poluspica ga nije islo i gotovo,svaka ili se odbije ili mu se zapetlja u one male nozice,na krilu je haman kao kod kuce i tamo je to bolje,gotzea sinoc 75 % utakmice nije bilo lutao mal tam mal vamo ali nakon sto je kroos izasao i on je dosao sebi i iza mandze i pizze dobro radio.alibaba hmm sinoc nije bio svoj i sam ce se smijati nekim svojim potezima kad ih vidi al prolazna ocjena.Tiago alkantara cestitam na salti i golu,ali veci dio utakmice kao i gotze lutao,i primjetio sam kad je kroos izasao da je alcantara proigrao,dobro se na sredini otvarao sa Lahmom i bio jako dobar od te 60 te minute,Pizzaro demonstrirao iskustvo i znanje,rafinja po meni sinoc najbolji nekako je zelio i trudio se.Dante doobar,boa takodjer,Šaćir je izgleda od nas sviju precjenjen ili ima neki blok nejde pa nejde,smatram da je u sredini dosta bolji nego na strani.Kross je sinoc bio onako pod nekim dojmom,igrao zategnuto,bio pasivan,kao da je mislio o svemu samo ne o utakici,i onaj gest kad je izasao nije mu svojstven,al ga Samer odmjeri.Mandzo jedan exstra potez,jos da je zabio tesko da bi isao ikuda do ljeta.pep je startao utakmicu pomalo istrazivacki, nesto je kao taktizirao i prvo poluvrijeme mu je najlosije kako je doso u Bayern,ali drago mi je sto je pun ideja i sto zna pogoditi izmjenu i ima rezervnu taktiku kad ne ide.sinoc je bilo ok sve u svemu,mora doci i ta tekma teska,uzbudljiva i taj popularni prelaz i to je demonstriranje sile i moci.Ev sad jedno kao pitanje : da li gotze moze da izdrzi citavu utakmicu visokog tempa,da li je fizicki dorastao tome?
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.