NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 10:07

asunsao je napisao/la:
LenBias je napisao/la:omalovazavaju i jamesa, nije kobe sam, cak i vise nego kobaju, eno sinoc james zabio vise od duranta i prica ide kako je durant ponizio jamesa i igrao maestralnu utakmicu za razliku od njega :lol:
Ma to je zato sto je James cuvao Duranta i ovaj je vecinu koseva zabio preko njeg, dok u vecini napada Durant nije cuvao Jamesa koliko sam ja upratio pa zato raja prica tako. Podjednako dobro su odigrali, ali utakmica bez ikakvog rezultatskog znacaja, onako za publiku :mrgreen:
Kako su podjednako odigrali, nema sanse. Ovaj zabije sa distande, Durant mu zabije tricu u facu, ovaj opet zabije sa distance Durant mu opet tricu u facu :mrgreen:

4/4 nije ni igrao, kad je ostvario 30+ utakmicu, a uz to je i bolje razigravao ekipu. Znaci uzeo mu je titulu MVP na domacem terenu u prijevodu

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 10:12

jesi kad trenirao kosarku? ako nisi onda mi je mrsko pisati ti i objasnjavati a ako jesi onda mi nije jasno kako kada uzmes sve u obzir ne vidis koliko vise na obje strane terena radi james i opet zabija jednako kao durant, znas li koliko dobar moras biti za tako nesto tj da budes igrac u jednoj ekipi koji najvise zabija i ujedno igrac koji igra najbolju odbranu i cuva najboljeg igraca, sta mislis da su durant i james citavu utakmicu cuvali i napadali samo jedan drugog, ko bi bolje prosao? durant jelde, aha, u mjesecu limburgu :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 10:19

Prvo to nije istina da zabija podjednako kao Durant, sinoc ga je Durant iz igre naprasio maksimalno i onda cetvrtu stao i razigravao jer su imali 20 razlike.

Do tog trenutka James mozda pogodio jedan vanjski sut, na nekih 6-7 Durantovih.

Pa u ovom trenutku nema poente da cuva Jamesa dok nema Westbrooka i da se trosi u odbrani. Jamesa je cuvao Sefolosha i Perry Jones. A ono sto ga je cuvao Durant James nije zabio kosa..

Znaci mizerna partija i pored 34 poena uz 9 slobodnih jer ga nije bilo u trenucima kada je trebalo, a Durant je tada lomio utakmciu. Niti ga je dobro cuvao jer je Durant odradio utakmicu do 4/4, otisao bi i preko 40 da je bila neizvjesna, a isto tako u napadu James nije pokazao ni bizu kao Durant koji je sicao sa svih strana dok je ovaj isao u prvom na polaganja i uguravanje Sefoloshe ispod obruca i imao je 2 baseline suta koja je pogodio. Te kasnije nakon 3 trice koje je fulao pogodi tricu kada je utakmica bila gotova

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 10:22

naravno, u biti svaka ispaljena lopta duranta je dar boga sa nebesa i u obruc ulazi uz sviranje harfe i hor andjela dok james kada pogodi zemlja se zatrese, milion djece u africi dobije umre i svaki pravi ljubitelj kosarke dobije sasvim opravdani poriv da place i jeca, daj ba mani me se zivota ti

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 30 jan 2014, 10:25

tuzlak1987 je napisao/la:Znaci mizerna partija i pored 34 poena uz 9 slobodnih jer ga nije bilo u trenucima kada je trebalo
Gledali smo i mi "neutralni" utakmicu. Kako vam ne dosadi stvarno. Miami 3 trojke, Oklahoma 16. I to je odlucilo utakmicu. Da je James ubacio sinoc 60, mislim da ne bi bilo dovoljno.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 10:26

Luminary je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Znaci mizerna partija i pored 34 poena uz 9 slobodnih jer ga nije bilo u trenucima kada je trebalo
Gledali smo i mi "neutralni" utakmicu. Kako vam ne dosadi stvarno. Miami 3 trojke, Oklahoma 16. I to je odlucilo utakmicu. Da je James ubacio sinoc 60, mislim da ne bi bilo dovoljno.
pusti ba, james treba promjeniti stil igre, odreci se prodora i uzimati samo suteve iz daleka da bi se nekome svidio, eto dokle doslo i koliko je postao dobar da mu sada to zamjere :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jan 2014, 10:29

Ne treba James ništa mijenjati. Ne znam zašto bi?

Inače, Durantova igra je čista poezija. Kakvom lakoćom lik dolazi do 30+ poena, to je za ne povjerovati. 8-) Sinoć nisam odgledao više od pola utakmice; morat ću danas uhvatiti i reprizu. :oops:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 10:34

Luminary je napisao/la:
Pa i ja sam neutralan, nisam kriv sto je Durant bolji jednostavno...

Niko i ne gleda od sinoc Durantovih 6 asistencija, covjek je i razigravao..

Pa to je sve sklop taktike Miamija, sto su izlazili na Duranta da ga trzaju na udvajanja i on se rijesavao lopte, zato i jeste tu tih 16 trica jer su ih takticki izigrali i imali visak

I zadnja stvar James ne moze ubaciti 60 niti ce ikad ubaciti...

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 30 jan 2014, 10:36

Monolog je napisao/la:Inače, Durantova igra je čista poezija. Kakvom lakoćom lik dolazi do 30+ poena, to je za ne povjerovati. 8-)
Ma konacno pokazuje malo vise hrabrosti, ali moze on to jos bolje, ako zele osvojiti na kraju. MVP sezone sigurno, zasluzio je!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 jan 2014, 10:43

tuzlak1987 je napisao/la:A ono sto ga je cuvao Durant James nije zabio kosa..
a zasto nije zabio kosa? jesi li gledao uopce utakmicu? ili barem pocetak utakmice? ocito nisi.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 10:44

tuzlak1987 je napisao/la:
Luminary je napisao/la:
Pa i ja sam neutralan, nisam kriv sto je Durant bolji jednostavno...

Niko i ne gleda od sinoc Durantovih 6 asistencija, covjek je i razigravao..

Pa to je sve sklop taktike Miamija, sto su izlazili na Duranta da ga trzaju na udvajanja i on se rijesavao lopte, zato i jeste tu tih 16 trica jer su ih takticki izigrali i imali visak

I zadnja stvar James ne moze ubaciti 60 niti ce ikad ubaciti...
znaci durant je fakticki sinoc radio sto james radi kako zna za sebe pa eto ni dan danas ne valja mnogima na ovom forumu? lijepo je to znaci, odlicno, jos bolje od tebe sto si tako nesto napisao kao "neutralan" (vidi se koliko si neutralan tom zadnjom izjavom, james je antitalenat, bilder, nakljukani, goropadni i navikani promasaj kojeg je samo naklonost sterna dovela tu gdje je danas)

svaka ti cast, dobro je samo sto si izasao iz ormara po ovom pitanju da se zna za buducnost dalje :D dosta si rekao, mozda cak i vise nego sto si trebao jer sada tesko da mozes mjenjati strane nakon toliko objektivnosti

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 10:45

KK_Bosna je napisao/la:
a zasto nije zabio kosa? jesi li gledao uopce utakmicu? ili barem pocetak utakmice? ocito nisi.
Momak gledao sam citavu utakmicu..

Ono je bila klasicna dominacija Duranta, jedini razlog sto ga sada nije cuvao je taj jer im treba u napadu, a nema Westbrooka. Ako je Perry Jones bolji cuvar od njega onda dobro...U dosta navrata je kod preuzimanja uzimao Durant i tu kako znam James nije dobro prolazio. Pogodio je znaci za citavu utakmicu dva suta sa baseline, tricu i mozda jos jedan.

Uzeo mu je titulu u dvoristu, vadite se, placite, pisite sta hocete...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 10:54

bravo neutralni, svaka cast

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 10:56

Ma nije problem, kada Heat dobije OKC i James isprasi Duranta ja cu reci James je dobro odradio, Durant nije i to je to :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 jan 2014, 10:58

tuzlak1987 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Momak gledao sam citavu utakmicu..
ne valja lagati, to je neki kucni odgoj.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 11:02

Pa eto zakljuci po komentarima od sinoc, bilo je nas desetak na forumu. Gledao preko streama...Nemam ti se sta pravdati, svi sto smo bili divili smo se Durantu sinoc, navijaci raznih ekipa i slozili se da je uzeo sinoc MVP nagradu Jamesu u dvoristu pa vi vidite sada tezinu te Jamesove utakmice 30+ i Durantove jer je razlika bila ocita. To da je OKC odigrala bolje kao ekipa cu se sloziti naravno..

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 30 jan 2014, 11:17

Ma nije poenta je l' uzeo MVP nagradu njemu ispred nosa u njegovom dvorištu (doduše u Wadeovom, al' haj :lol: ). Poenta je da LBJ nije bio ni na 30% svojih mogućnosti sinoć. Ne smije se odati priznanje da je Durant vodio svoj tim do poniženja tima u kojem je LBJ sinoć igrao, to se ne smije reći. Prvo nepisano pravilo ovdje. Drugo je, naravno, da je LBJ igrao sa 30% snage svaku tekmu (ili Miami).
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 jan 2014, 11:20

Tempiraju ljudi formu.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 jan 2014, 11:25

Nevjerovatno je kako Durant zabija :o

Onako vozati Jamesa, i preko ruke mu svaki put lupiti trojku, nevjerovatna lakoca igranja. MVP 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 12:16

[youtube][/youtube]

Evo tih suteva koje je uzimao, nevjerovatan je.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.