http://img402.imageshack.us/img402/1727/92514959.png
HASAN SALIHAMIDŽIĆ NA POSUDBU U FK VELEŽ
Nakon što je saznao da "Stara dama" Juventus planira obnoviti igrački kadar i riješiti se nekih igrača, među kojima je i popularni Brazzo. Hasan Salihamidžić je pokrenuo proces vraćanja u FK Velež tako što je od uprave Juventusa zatražio posudbu u svoj nekadašnji klub.
"Ja sam na izmaku krijere i ako već ne mogu ostati u Juventusu, odlučio sam da se vratim tamo odakle sam i krenuo cijelu svoju karijeru. Pratim Velež u ovoj posljednjoj sezoni i smatram da su krenuli jako dobro, te nebi bilo iznenađenje da se plasiraju u neko od elitnih evropskih takmičenja. Moja želja je da se vratim tamo i da pomognem svom klubu koliko je u mojoj moći, a uprava Juventusa mi neće stajati na putu. To smo dogovorili jutros i veoma sam sretan zbog te činjenice. Nadam se da će Čelnici Veleža također pomoći da se ubrza ovaj proces, kontaktirat ću ih ovih dana, da dogovorimo sve detalje." Rekao je Brazzo za naš list.
Po svemu sudeći, FK Velež će dobiti iznenađujuće veliko pojačanje, što će imati odjeka ne samo u našoj Premijer Ligi, nego i šire.
Kliknite na link, tu je opširniji text...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...