EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Toskić, Kojić. Lapčević, Anđelković pod hitno iz reprezentacije.
Znao sam(kao što sam i pre napisao) da gubimo od austrijanaca pa se nisam toliko i nervirao, ali nije mi jesno omašiš zicer(Toskić) i ko puž se vrača nazad a ovi naravno udaraju kontru, sudija ne svira faul(nije bitno da li je bio ili nije) Vukčević se valja po terenu širi ruke, a naravno austrijanci kontru prave. Danas se ne igra onakav rukomet kakav mi igramo. Ovo su mnogi i predviđali da će se desiti na EP kada je na sraman način otjeran Cvetković.
Zato cijeli RSS treba da ode pod hitno ako imaju obraza, naravno i Sead da putuje.
Sa mlađim snagama krenuti na SP2011, pa onda nešta da očekujemo na EP2012 i OI
Nevezano za temu, ovde je Srbija mnogima nabila kompleks tako da me pojedini komentari uopšte ne čude. A izgleda nelki će ga imati i u narednim godinama.
Znao sam(kao što sam i pre napisao) da gubimo od austrijanaca pa se nisam toliko i nervirao, ali nije mi jesno omašiš zicer(Toskić) i ko puž se vrača nazad a ovi naravno udaraju kontru, sudija ne svira faul(nije bitno da li je bio ili nije) Vukčević se valja po terenu širi ruke, a naravno austrijanci kontru prave. Danas se ne igra onakav rukomet kakav mi igramo. Ovo su mnogi i predviđali da će se desiti na EP kada je na sraman način otjeran Cvetković.
Zato cijeli RSS treba da ode pod hitno ako imaju obraza, naravno i Sead da putuje.
Sa mlađim snagama krenuti na SP2011, pa onda nešta da očekujemo na EP2012 i OI
Nevezano za temu, ovde je Srbija mnogima nabila kompleks tako da me pojedini komentari uopšte ne čude. A izgleda nelki će ga imati i u narednim godinama.
- " $...
Mislim da je Cvetković bio dešnjak i da je igrao na mjestu lijevog vanjskog. Nisam sto posto siguran, ali mislim da se mijenjao na toj poziciji sa Veselinom Vujovićem.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zanimljivo je da su i saračević i smajlagić dugo igrali na visokom nivou,sa 36-37 godina bili među najboljim na svijetu,osobito smajlagić.kikach je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
uh,dva para sjajnih igrača,teško je reći koji par je bolji,ipak mislim da je saračević bio bolji u napadu nego metličić,koji je kompletniji igrač,smajlagić hladan kao špricer i u najteži trenucima,džomba živa vatra,ne bih dalje,teško je reći koji par je bolji.
Da, mislio sam da je Metličić kompletniji igrač. Al Zlatan je sa svojom ljevicom bio nenadmašan, definitivno jedna od najjačih ljevica svih vremena.
Što se tiče Džombe i Smajlagića tu bi dao prednost Smajlagiću. Kao što kažeš Džomba je bio eksplozivniji, žustriji, ali je Irfan bio perfekcionista. Čovjek sa najvećim repertoarom udaraca i sa najboljom tehnikom koju sam ikada vidio.
saračević čak i nije nešto ekstra visok,186,187 cm,ali je imao ljevicu kao malo ko,ali je i on čak bio rezerva u seulu 1988.,čini mi se jovici cvetkoviću,a i smajlagić koliko se sjećam nije bio baš starter tada.
Da me ubiješ ne znam ko je igrao sa Saračevićem na desnog vanjskog. Znam da je Smajlagić jedno vrijeme bio rezerva Miletu Isakoviću. Bar mislim, jer sam više zaboravio jel Isaković bio lijevo ili desno krilo. Ipak je to davno bilo.
Srbija ispala

Nisam nista drugo ni ocekivao.Hrvatska jedva protiv Rusa.Bice vrlo zanimljivo niko se ne istice posebno kao favorit,mada jos uvijek mislim da su to Francuzi koji kada najvise treba igraju najbolje.Danska odlicna moze se tu jos neko ubaciti,mozda Spanija.

Nisam nista drugo ni ocekivao.Hrvatska jedva protiv Rusa.Bice vrlo zanimljivo niko se ne istice posebno kao favorit,mada jos uvijek mislim da su to Francuzi koji kada najvise treba igraju najbolje.Danska odlicna moze se tu jos neko ubaciti,mozda Spanija.
FK Pjetlovi
Bravo za Island.
steta sto se ono protiv Austrije zavrsi onako nesretno, sad bi imali 4 boda i bili bi sa jednom nogom
u polufinalu.
Ovako treba ocekivat pobjede protiv Hrvatske i Norveske, a protiv Rusa ce biti nezgodno jer je
Atoman strahobalan.
Ísland er nýja meistari!
steta sto se ono protiv Austrije zavrsi onako nesretno, sad bi imali 4 boda i bili bi sa jednom nogom
u polufinalu.
Ovako treba ocekivat pobjede protiv Hrvatske i Norveske, a protiv Rusa ce biti nezgodno jer je
Atoman strahobalan.
Ísland er nýja meistari!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
- Kontakt:
Mislim da je Cvetković bio dešnjak i da je igrao na mjestu lijevog vanjskog. Nisam sto posto siguran, ali mislim da se mijenjao na toj poziciji sa Veselinom Vujovićem.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zanimljivo je da su i saračević i smajlagić dugo igrali na visokom nivou,sa 36-37 godina bili među najboljim na svijetu,osobito smajlagić.kikach je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
uh,dva para sjajnih igrača,teško je reći koji par je bolji,ipak mislim da je saračević bio bolji u napadu nego metličić,koji je kompletniji igrač,smajlagić hladan kao špricer i u najteži trenucima,džomba živa vatra,ne bih dalje,teško je reći koji par je bolji.
Da, mislio sam da je Metličić kompletniji igrač. Al Zlatan je sa svojom ljevicom bio nenadmašan, definitivno jedna od najjačih ljevica svih vremena.
Što se tiče Džombe i Smajlagića tu bi dao prednost Smajlagiću. Kao što kažeš Džomba je bio eksplozivniji, žustriji, ali je Irfan bio perfekcionista. Čovjek sa najvećim repertoarom udaraca i sa najboljom tehnikom koju sam ikada vidio.
saračević čak i nije nešto ekstra visok,186,187 cm,ali je imao ljevicu kao malo ko,ali je i on čak bio rezerva u seulu 1988.,čini mi se jovici cvetkoviću,a i smajlagić koliko se sjećam nije bio baš starter tada.
Da me ubiješ ne znam ko je igrao sa Saračevićem na desnog vanjskog. Znam da je Smajlagić jedno vrijeme bio rezerva Miletu Isakoviću. Bar mislim, jer sam više zaboravio jel Isaković bio lijevo ili desno krilo. Ipak je to davno bilo.[/quote]
cvetković je bio ljevak,sto posto.
mislim da je smajlagić bio rezerva mrkonji jer je isaković bio lijevo krilo
Znaci ovako, grupa I izgleda ovako:
1. Hrvatska 4 boda
2. Island 3
3. Danska 2
4.Norveška 2
5. Austrija 1 bod
6. Rusija 0 bodova
tri skandinavske ekipe, bit ce rutavo

1. Hrvatska 4 boda
2. Island 3
3. Danska 2
4.Norveška 2
5. Austrija 1 bod
6. Rusija 0 bodova
tri skandinavske ekipe, bit ce rutavo

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Raja,kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Mislim da je Cvetković bio dešnjak i da je igrao na mjestu lijevog vanjskog. Nisam sto posto siguran, ali mislim da se mijenjao na toj poziciji sa Veselinom Vujovićem.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zanimljivo je da su i saračević i smajlagić dugo igrali na visokom nivou,sa 36-37 godina bili među najboljim na svijetu,osobito smajlagić.kikach je napisao/la: ... Da, mislio sam da je Metličić kompletniji igrač. Al Zlatan je sa svojom ljevicom bio nenadmašan, definitivno jedna od najjačih ljevica svih vremena.
Da me ubiješ ne znam ko je igrao sa Saračevićem na desnog vanjskog. Znam da je Smajlagić jedno vrijeme bio rezerva Miletu Isakoviću. Bar mislim, jer sam više zaboravio jel Isaković bio lijevo ili desno krilo. Ipak je to davno bilo.
ovo je Off Topic, ali zbog tačnih info, javljam se:
Smajlagić nikad nije bio rezerva Isakoviću jer je bio desno a ne lijevo krilo.
Tandem krila je bio: Isaković - Mrkonja, a kasnije Holpert - Smajalgić i Zovko-Smajlagić. Inaće,
Smajlagić Irfan je najduže igrao na desnom krilu u 'paru' s Ivicom Obrvanom, njegovom, vječitom rezervom.
Cvetković Jovica je bio klasični ljevak = desni bek, kao i Zlatan Sarčević, i nikako se nije mogao 'mijenjati' sa Veselinom Vujovićem nego je igrao s njim u 'tandemu'!
Irfan Smajlagić je proglašen od IHF/EHF za najbolje desno krilo svih vremena.
Da, ne dužim, evo vam dva sastava ex-YU:
SP – 1986 – Zlatna medalja
Arnautović, Bašić, Pušnik (golmani) – Isaković, Holpert (lk) – Mrkonja. Memić (kd) – Vuković, Rnić (pivoti) – Vujović, Elezović, Mladenović (bl) – Grubić, Portner (bs) – Cvetković, Saračević (bd)
Olimpijada – 1988 Seul – bronzana medalja
Mirko Bašić Rolando Pušnik, Ermin Velić (Golmani) - Jožef Holpert, Boris Jarak (Lk) - Irfan Smailagić, Muhamed Memić, (Kd) - Momir Rnić, Alvaro Načinović (P) - Veselin Vujović, Iztok Puc )(Bl) - Zlatko Portner, Goran Perkovac (Bs) - Zlatko Saračević, Slobodan Kuzmanovski (Bd)
Pozz.
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 23 jan 2010, 22:27, ukupno mijenjano 4 puta.
Bosno moja poharana....
Sutra se prenosi Francuska- Njemacka.
Za koga cete navijati?
Mislim da su Francuzi ovdje veliki favoriti, ali Brko je nezgodan sa svojim Svabama.
Ja cu simpatizirati Svabe, ali su Francuzi favoriti!
Island!
Moze li Island dobiti Hrvate?
Kljuc je odbrana i probat sa mnogim kontrama.
Danas su Rusi dosta toga promasili iz kontre i to ih je puno kostalo.
Takoder treba puno igrati na crtu jer je Vori skroz out, a i onaj Gojun je antitalenat.
Island!
Za koga cete navijati?
Mislim da su Francuzi ovdje veliki favoriti, ali Brko je nezgodan sa svojim Svabama.
Island!
Takoder treba puno igrati na crtu jer je Vori skroz out, a i onaj Gojun je antitalenat.
Island!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
gledajući utakmicu iz graca covjek pomisli da se tekma prenosi iz zagrebacke ili spaldijum arene, zato za navijače respekt. to je ono sto je srbiji nedostajalo i cini mi se da zadugo neće vidjeti
-
- Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Vori aut, zato sto ne daje p odeset golova. Najvise volim ove ljubitelje koji misle da je sve u golovima, a ono sto pivot radi za bekove ne mogu vidjeti ni ti sa duplom dioptrijom. Vori je dobro cuvan na ovom EP, ali proradit celjubav je napisao/la:Sutra se prenosi Francuska- Njemacka.
Za koga cete navijati?
Island!
Island!
vori gotovo ne izlazi iz igre,ali šta jedan cikcanga zna o rukometu
najbitnije od svega da buntić taraba ne pravi puno gresaka i da odigra ostale utakmice kao ove zadnje dvi od njega ce biti dosta . a ostali ce odraditi svoj posao a posebno golman, mirko, mirko, mirko......
-
- Kontakt:
Raja,kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Mislim da je Cvetković bio dešnjak i da je igrao na mjestu lijevog vanjskog. Nisam sto posto siguran, ali mislim da se mijenjao na toj poziciji sa Veselinom Vujovićem.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zanimljivo je da su i saračević i smajlagić dugo igrali na visokom nivou,sa 36-37 godina bili među najboljim na svijetu,osobito smajlagić.kikach je napisao/la: ... Da, mislio sam da je Metličić kompletniji igrač. Al Zlatan je sa svojom ljevicom bio nenadmašan, definitivno jedna od najjačih ljevica svih vremena.
ovo je Off Topic, ali zbog tačnih info, javljam se:
Smajlagić nikad nije bio rezerva Isakoviću jer je bio desno a ne lijevo krilo.
Tandem krila je bio: Isaković - Mrkonja, a kasnije Holpert - Smajalgić i Zovko-Smajlagić. Inaće,
Smajlagić Irfan je najduže igrao na desnom krilu u 'paru' s Ivicom Obrvanom, njegovom, vječitom rezervom.
Cvetković Jovica je bio klasični ljevak = desni bek, kao i Zlatan Sarčević, i nikako se nije mogao 'mijenjati' sa Veselinom Vujovićem nego je igrao s njim u 'tandemu'!
Irfan Smajlagić je proglašen od IHF/EHF za najbolje desno krilo svih vremena.
Da, ne dužim, evo vam dva sastava ex-YU:
SP – 1986 – Zlatna medalja
Arnautović, Bašić, Pušnik (golmani) – Isaković, Holpert (lk) – Mrkonja. Memić (kd) – Vuković, Rnić (pivoti) – Vujović, Elezović, Mladenović (bl) – Grubić, Portner (bs) – Cvetković, Saračević (bd)
Olimpijada – 1988 Seul – bronzana medalja
Mirko Bašić Rolando Pušnik, Ermin Velić (Golmani) - Jožef Holpert, Boris Jarak (Lk) - Irfan Smailagić, Muhamed Memić, (Kd) - Momir Rnić, Alvaro Načinović (P) - Veselin Vujović, Iztok Puc )(Bl) - Zlatko Portner, Goran Perkovac (Bs) - Zlatko Saračević, Slobodan Kuzmanovski (Bd)
Pozz.[/quote]
je li tadašnja prva postava metaloplastike bila:bašić,mrkonja,isaković,rnić,cvetković,potner,vujović?
Da, svako ima pravo imati na svoje mišljenje, ali prvo treba poznavati sport o kojem piše!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:Vori aut, zato sto ne daje p odeset golova. Najvise volim ove ljubitelje koji misle da je sve u golovima, a ono sto pivot radi za bekove ne mogu vidjeti ni ti sa duplom dioptrijom. Vori je dobro cuvan na ovom EP, ali proradit celjubav je napisao/la:Sutra se prenosi Francuska- Njemacka.
Za koga cete navijati?
Island!
Island!
vori gotovo ne izlazi iz igre,ali šta jedan cikcanga zna o rukometu
Na ovom EP, 'osovina' igre hrvatske reprezentacije je: Alilović - Balić - Vori!
Alilović do sad brani fenomenalno i što je najvažnije brani kad je najpotrebnije. Biće belaj ako 'padne' na nekoj narednoj utakmici, ali valjda je skupio iskustva pa su mu oscilacije manje.
O Baliću se nema šta novo reći - sve je receno i sve se zna!
Igor Vori, je specifičan igrač, koji trenutno daje najveći doprinos igri Hrvatske. Ljudi vole golgetere, i sjajne odbrane golmana, ali ne vide one 'rudare' u ekipi, a Vori je i 'rudar' i inžinjer- sjajan igrač.
Nešto slično je i sa Francuzom Dinarom koji 'drži' francusku odbranu, ali svi vide Karabatića, Abala....
Istina, Dinar za razliku od Vorija nema ni 5% napadačkog kvaliteta ali je bolji u odbrani, mada ne toliko izrazito koliko je Vori bolji u napadu od njega.
Zato, prije nego krenete u 'procjenu' kvaliteta nekog igrača ("Ljubav", pogotovo) prvo upoznajte dotičnu igru.
A, kad su u pitanju nečiji "miljenici" - to je već stvar ličnog ukusa...
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 23 jan 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
@kakavdanakneiskustvu
Ne!
Tadašnja prva postava šampionske ekipe Metaloplastika je bila:
Mirko Bašić (g) - Mile Isaković (lk) - Veselin Vuković (p) - Jasmin Mrkonja (kd) - Veselin Vujović (bl) - Pero Milošević (bs) -Slobodan Kuzmanovski (bd).
U jednoj sezoni je Jovica Cvetković igrao umjesto Kuzmanovskog, a nešto kasnije je Zlatko Portner zamijenio Peru Miloševića.
Momir Rnić nikad nije igrao za Metaloplastiku.
Počeo je u Crvenki kao bek, a slavu stekao u Proleteru kao pivot.
Pozz
Ne!
Mirko Bašić (g) - Mile Isaković (lk) - Veselin Vuković (p) - Jasmin Mrkonja (kd) - Veselin Vujović (bl) - Pero Milošević (bs) -Slobodan Kuzmanovski (bd).
U jednoj sezoni je Jovica Cvetković igrao umjesto Kuzmanovskog, a nešto kasnije je Zlatko Portner zamijenio Peru Miloševića.
Pozz
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 23 jan 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
Svakakvih komentara procitah ovde od pojedinih kompleksasa i ''strucnjaka''.Radujuci se nasem neuspjehu samo nam likujete.
Srbija se barem plasirala na ovo EP a BiH ovde nema, niti je ikad bila na nekom velikom takmicenju, a i u skorijoj buducnosti je ne vidim tako nesto.Stvarno je apsurdno svađati se i odgovarati svakakvim budalama kojima je cilj nekakvo provociranje, a za koje nemaju nikakvih osnova.Necu odgovarati na provokacije zbog pojedinih forumasa koji su jako korektni( @ljubav, @The game, @Trigger....) i nikoga ne provociraju nego realno sagledavaju cinjenice.
Ne radujem se tuđem neuspjehu i ne pljujem druge jer to rade samo kompleksasi i ljubomorni ljudi....
Da se vratimo danasnjoj utakmici.Jako sam razocaran i ocekivao sam dosta vise od Srbije na ovom prvestvu.Sa puno euforije se otislo na prvenstvo, a nije se nista postiglo.Dobri rezultati u pripremnim utakmicama ulivali su nam nadu u dobar plasman ali od toga nazalost nema nista.
Jest da nema opravdanja za danasnji poraz, ali njemu su dosta ''kumovale'' i sudije.Svaki kontakt igraca Srbije u odbrani sviran je kao da je rijec o kosarkaskoj utakmici, dok su Austrijanci mlatili Ilića i drustvo u odbrani, ne stedeci sredstva.Smijesno mi je bilo i ono iskljucenje Stojanovica u 1.pol(mislim da ni same sudije ne znaju zasto su to uradile).Prekrsaji na 7 metara od gola okarakterisani su kao penali.Golmani solidni danas, a igra u odbrani katastrofalna.Primiti od jedne Austrije 37 golova je jako tuzno i zalosno.Napad takođe ocajan bez tecnosti i prave ideje.U ekipi Srbije jedini prolaznu ocjenu bi mogao da dobije Zarko Sesum.
Seade...Seade...Seade...ako imas imalo obraza idi molim te, vec si nas dovoljno unistio...

Poznata je naraodna izreka: ''Ko visoko leti, nisko pada'' sto se nazalost u slucaju selekcije Srbije i obistinilo...
Nejasni su mi postupci celnika saveza koji su otpustili Cvetkovica koji je gradio ovu selekciju 3-4 godine da bi na kraju od nje napravio ekipu za svaki respekt.Ostvarili su dobar rezultat na SP u Hrvatskoj,uspjesno apsolvirali kvalifikacije za EP, da bi na kraju osvojili zlato na Mediteranskim igrama!!!
Uvijek cu se pitati zasto...zasto...zasto...to uradise...???

Srbija se barem plasirala na ovo EP a BiH ovde nema, niti je ikad bila na nekom velikom takmicenju, a i u skorijoj buducnosti je ne vidim tako nesto.Stvarno je apsurdno svađati se i odgovarati svakakvim budalama kojima je cilj nekakvo provociranje, a za koje nemaju nikakvih osnova.Necu odgovarati na provokacije zbog pojedinih forumasa koji su jako korektni( @ljubav, @The game, @Trigger....) i nikoga ne provociraju nego realno sagledavaju cinjenice.
Ne radujem se tuđem neuspjehu i ne pljujem druge jer to rade samo kompleksasi i ljubomorni ljudi....
Da se vratimo danasnjoj utakmici.Jako sam razocaran i ocekivao sam dosta vise od Srbije na ovom prvestvu.Sa puno euforije se otislo na prvenstvo, a nije se nista postiglo.Dobri rezultati u pripremnim utakmicama ulivali su nam nadu u dobar plasman ali od toga nazalost nema nista.
Jest da nema opravdanja za danasnji poraz, ali njemu su dosta ''kumovale'' i sudije.Svaki kontakt igraca Srbije u odbrani sviran je kao da je rijec o kosarkaskoj utakmici, dok su Austrijanci mlatili Ilića i drustvo u odbrani, ne stedeci sredstva.Smijesno mi je bilo i ono iskljucenje Stojanovica u 1.pol(mislim da ni same sudije ne znaju zasto su to uradile).Prekrsaji na 7 metara od gola okarakterisani su kao penali.Golmani solidni danas, a igra u odbrani katastrofalna.Primiti od jedne Austrije 37 golova je jako tuzno i zalosno.Napad takođe ocajan bez tecnosti i prave ideje.U ekipi Srbije jedini prolaznu ocjenu bi mogao da dobije Zarko Sesum.
Seade...Seade...Seade...ako imas imalo obraza idi molim te, vec si nas dovoljno unistio...

Poznata je naraodna izreka: ''Ko visoko leti, nisko pada'' sto se nazalost u slucaju selekcije Srbije i obistinilo...
Nejasni su mi postupci celnika saveza koji su otpustili Cvetkovica koji je gradio ovu selekciju 3-4 godine da bi na kraju od nje napravio ekipu za svaki respekt.Ostvarili su dobar rezultat na SP u Hrvatskoj,uspjesno apsolvirali kvalifikacije za EP, da bi na kraju osvojili zlato na Mediteranskim igrama!!!
Uvijek cu se pitati zasto...zasto...zasto...to uradise...???

Zadnja izmjena: H1N1, dana/u 23 jan 2010, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
ajde neka, znaci ima nas jos koji smo nedjeljom gledali metaloplastiku kako razvaljuje evropu pa cak nekad i prijepodne. cini mi se da su to tada bili termini kod rumunaTrigger je napisao/la:@kakavdanakneiskustvu
Ne!
Pozz
U pravu si što se tiče krila. Ja sam već napisao da se bez krila "ne leti", ali treba znati vrlo važnu stvar:kralj_je_mrtav je napisao/la:Trriger, mislim da Hrvati puno paznje u ovakvoj ekipi daju krilima, ne samo radi vecerasnje utakmice, nego radi toga sto mislim da im bekovska linija nije na nekom visokom nivou, no kada zagusti onda se vecinom ide dva na dva, Balic Vori protiv suparnika. I mislim isto tako da svi treneri veliku paznju pridaju Voriju jer imali su ga vremena upoznati pa zato i manje golova daje, no ono što on radi za momcad je neprocjenjivo. Gledao sam sinoc Francuska-Spanija i cini mi se da Dinart nije bas fit, ne znam zasto, ali dosta je kasnio sinoc
krila ništa ne mogu bez pametne igre bekova i pivota...jer su u tom slučaju "odsječena". Tandem Metličić-Džomba je perfektno funkcionisao, a danas mladi Štrlek sjajno koristi (super talenat) dobre lopte bekova Balića, Duvnjaka, Vukovića....ali je zato Čupić više "odsječen" jer Buntić skoro da ne zna 'igrati' na krilo ili mu otvoriti prostor, tzv, nabiranjem...
Inače, krila su izuzetno važna kod 'kontri' i tu se vidi njihov repertoar šuteva i samouvjerenost...kvalitet!
ŠS:
Dinar je bio poduže povrijeđen, iako stalno igra, a i godine sustižu...
Bosno moja poharana....
Cestitke Hrvatsko na prolazu,Srbi otpadose
sad ce pocet njihov prepoznatljiv nacionalisticki jezik koji je svima dobro poznat na Balkanu,sta li ce ovi iz rs,udarat normalno po treneru,da ih je vodio srbin prosli bi,a ovak bosancheros pa ispadose 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gledali, naravno.bh hrvat je napisao/la:ajde neka, znaci ima nas jos koji smo nedjeljom gledali metaloplastiku kako razvaljuje evropu pa cak nekad i prijepodne. cini mi se da su to tada bili termini kod rumunaTrigger je napisao/la:@kakavdanakneiskustvu
Ne!
Pozz
Ali gledao i šampionskog banjalučkog Borca 1975, 1976....kad su i oni 'drmali' Europom...Arslanagić, Popović, Karalić, Rađenović, Selec, braća Golić, Bjelić, Unčanin....pod 'palicom' trenera Pere Janjića

Bosno moja poharana....
ove priče o propasti hrvatske reprezentacije se vuku već skoro petnestak godina, od odlaska saračevića i perkovca, pa zatim od generacije goluće i puca da bi se nastavilo sa generacijom dzombe i metličića a hrvatska opet do korak od polufinala i to sa tarabom kao sto je buntić koji je inace donio pobjedu kaubojima protiv ukrajine. pa ne radja se svake godine najbolji ljevoruki bek na svijetu pogotovo u maloj zemlji kao sto je hrvatska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.