Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

19risha88
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la 19risha88 » 29 jan 2014, 23:12

Goalgetter je napisao/la:Ma Aguero je klasa za sebe. Za klasu bolji od Dzeke i Negreda. Tesko nama protiv njega na SP.
Aguero je dobar ali nije nezaustavljiv... Mi smo protiv Argentine dobili oba gola preko Avdijine strane,Aguero nije uspio nista specijalno uradit na lijevoj strani protiv Kolašinca,i onda je zamijenio strane i napravio ono sto jest... :D Kao dokazni materijal dajem [youtube][/youtube] Trenutak između Aguera i Kolašinca na 2:03,otres'o ga Seo ko slinu,i tad se prebacio NA DESNU STRANU,gdje je kod nas propuh

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 29 jan 2014, 23:13

Fordinjo je napisao/la:Ma Hamajlija nasa Bosanska , bravo za sve veceras i na zalaganju i na odlicnim pasovima i na golu i na tome sto smo uzivali na utakmici :mrgreen: :mrgreen: sjaj sjaj nas Dijamantuuuuuuuuuu ....
Da je gol dao jeste, da je Ibisevic bio umjesto njega dao bi tri. - zavrsen citat.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 jan 2014, 23:17

Koja smo mi gamad od ljudi.Dabogda nsm najveci domet bio da nas igrac igra u 2 bundes ligi ne zasluzujemo bolje

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jan 2014, 23:19

Alipasino je napisao/la:Koja smo mi gamad od ljudi.Dabogda nsm najveci domet bio da nas igrac igra u 2 bundes ligi ne zasluzujemo bolje
Imamo Zahirovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jan 2014, 23:19

Fino je pospremio loptu u mrežu jer da je ono fulio onda,...važno je da popravlja statistiku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jan 2014, 23:21

FliX je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Ma Hamajlija nasa Bosanska , bravo za sve veceras i na zalaganju i na odlicnim pasovima i na golu i na tome sto smo uzivali na utakmici :mrgreen: :mrgreen: sjaj sjaj nas Dijamantuuuuuuuuuu ....
Da je gol dao jeste, da je Ibisevic bio umjesto njega dao bi tri. - zavrsen citat.
Vedo je klasa, ali je Dzeko minimum klasu iznad njega, nazalost Vedo nikad nece zaigrati u klubu kakav je City, a Dzeko je dokazao svoje da je WC napadac......zavrsen citat...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 jan 2014, 23:22

Dobar Edine, samo malo još realizaciju popravi i superiška. Kako mi je drago vidjeti Edina i Joju na terenu zajedno. Vidi se ta komunikacija odmah na našem jeziku. Volio bih da njih dvojica startaju u ponedjeljak, ali teško. Eh sad ova tekma je prekucana. Bacamo se na diskusiju hoće li početi protiv Chelsea. Da su svi veznjaci fit, mislim da bi počeo samo sa Negredom, nešto slično kao protiv Liverpoola, ali pošto nisu (čitaj Nasri) počinju Negredo i Džeko. Ne valja se radovati tuđoj nesreći, ali nikad mi nije bilo draže što se neko povrijedio. To je to što nije zaliječen, ali mislim da je to više do njega. Slična situacija sa Messiem prošle godine. To kad navali da igra ne može ga niko zaustaviti. Sad će on lijepo da skonta da ne treba žuriti nazad. Inače je mašina, najmanje u TOP 5 trenutno na svijetu.
Mes Que Un Club

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jan 2014, 23:37

slika :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jan 2014, 23:38

FliX je napisao/la:
Saberi se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 29 jan 2014, 23:56

da ye babi muda, bila bi flix :lol: 'bo majku kako medju nama ima glupog, zavidnog, neznam koju bi rijec reko naroda. de bolan sine uzivaj u ovome sto imamo ovakvu zvijezdu yebote zivot svaka utakmica covjek zabije po 1 go bar i to za ekipu koja hara engleskom i polako ali sigurno sve vise zasjeda na prvu poziciju i preuzima kontrolu. igraju daleko najbolji fudbal u najjacoj ligi na svijetu (hajd necemo sad jel bolja njemacka il spanija il italija, zna se koja je oficijalno najbolja liga na svijetu), a nas dijamant je veliki razlog toga, u formi je samo tako jednoj od najboljih formi u karijeri, milina cut kad mu svi man city navijaci oooo edin dzeko razviju pjesmu. i opet se nadje neki fikljush nas ta nadje neku manu, pa eto, da je bio vedo zabio bi 3. yebo te tito jesmo glupi i nezahvalni. iskreno dzeko je daleko ispred vede, kamo sreche da imamo jos jednog igracha u napadu priblizno dzeki a kamol ti da je tolko bolji da bi dao 3 gola dje dzeko dadne samo jedan.... al nema dzeko-pjanic su nasi dijamanti - zlato. treba bit iskren. ostali nisu na nivou njih dvojica su ipak world class igracine ono da su vrh vrhova, centar - napad, nadam se da ce kalasinac bit trechi u odbrani pa da na svakoj poziciji imamo po jednog world class asa, i naravno cetvrta pozicija, golman, i tu smo vala se snasli s begovicem, i on je po kvalitetu tik uz dzeku i pjanica (maaalkice slabiji samo al tu je to, al opet ispred ostalih),

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 30 jan 2014, 00:09

Žao mi Aguera, iako to znači da će Edin igrati više. Ali Aguera je ove sezone uzivancija gledati, dere sve redom. Trenutno najbolji igrač svijeta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 jan 2014, 00:41

Al vi svi olako koristite tu rijec NAJBOLJI. Mora Aguero jos pure pojest da dodje na taj nivo ;)

nerkolfc
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la nerkolfc » 30 jan 2014, 00:46

NoName je napisao/la:Žao mi Aguera, iako to znači da će Edin igrati više. Ali Aguera je ove sezone uzivancija gledati, dere sve redom. Trenutno najbolji igrač svijeta.
:lol: :lol: :lol:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 30 jan 2014, 00:53

Vedo je isto strasan napadac,i volim Vedu ko sto volim Dzeku,ali Dzeko je prekucao Bundes ligu davno i puno je ispred Vede igracki i poznatiji je.Vedo je isto mogao postati puno veci igrac nego sto je sad da nije bilo one povrede,ali zivot je takav neko ima malo vise srece,neko malo manje.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2014, 00:54

Aguero je WC igrač i nema on šta još pure jesti da bi došao na taj nivo .. čovjek posjeduje doslovno sve što jedan napadač treba da posjeduje (realizacija, brzina, dribling, razigravanje, igra sa obje noge, glava), nevjerovatno sa kakvom lakoćom taj čovjek igra, samo šteta što je podložan povredama

Edin odigrao dobar, možda čak i jako dobar meč, izborio penal, zabio gol, a mogao je brat bratu zabiti još dva, tri :D mimo realizacije, jaaaako dobra igra u svim segmentima, otkad se povrijedio Aguero, a on zaigrao u prvih 11

vidjeti ćemo koliko će Aguero biti van stroja, nisam najbolje vidio kakva povreda je u pitanju, al' u svakom slučaju će propustiti Chelsea

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 jan 2014, 00:59

Chinaglia je napisao/la:Aguero je WC igrač i nema on šta još pure jesti da bi došao na taj nivo .. čovjek posjeduje doslovno sve što jedan napadač treba da posjeduje (realizacija, brzina, dribling, razigravanje, igra sa obje noge, glava), nevjerovatno sa kakvom lakoćom taj čovjek igra, samo šteta što je podložan povredama

Edin odigrao dobar, možda čak i jako dobar meč, izborio penal, zabio gol, a mogao je brat bratu zabiti još dva, tri :D mimo realizacije, jaaaako dobra igra u svim segmentima, otkad se povrijedio Aguero, a on zaigrao u prvih 11

vidjeti ćemo koliko će Aguero biti van stroja, nisam najbolje vidio kakva povreda je u pitanju, al' u svakom slučaju će propustiti Chelsea
Covjek je napisao da je najbolji igrac svijeta, to naprosto nije istina. Dok su u formi ona dvojica iz Barce i Reala niko im se nece moci pribliziti.

To ti je ko Bird i Magic 80-ih, ne znas ko je bolji, kasnije kad su ostarili dosao je Jordan. Messi i Ronaldo kad ostare doci ce neko mladji, al to tek za jedno 4,5 godina.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2014, 01:02

naravno da nije najbolji igrač svijeta, ali generalno po kvalitetu, tj. po fudbalskom umijeću, za mene je uz Ibru ponajbolji napadač na svijetu, jer frajer znači posjeduje doslovno sve

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 jan 2014, 01:13

Chinaglia je napisao/la:naravno da nije najbolji igrač svijeta, ali generalno po kvalitetu, tj. po fudbalskom umijeću, za mene je uz Ibru ponajbolji napadač na svijetu, jer frajer znači posjeduje doslovno sve
To je tacno, meni je cak i bolji od Ibre. On, Suarez i Radamel TOP 3

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jan 2014, 01:16

Chinaglia je napisao/la:naravno da nije najbolji igrač svijeta, ali generalno po kvalitetu, tj. po fudbalskom umijeću, za mene je uz Ibru ponajbolji napadač na svijetu, jer frajer znači posjeduje doslovno sve
On nije najbolji napadac u Engleskoj, a za svijet necu ni spominjati.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2014, 01:28

nerkolfc je napisao/la:
On nije najbolji napadac u Engleskoj, a za svijet necu ni spominjati.
dobro ba, ne znam što me citiraš :D napisao sam "za mene" ..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.