Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jan 2014, 23:28

LenBias je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
LenBias je napisao/la:da, trenutna konkurencija u atlanti je toliko jaka i strasno mocna da je pero starter, nemoj molim te :D
ATL je ekipa koja ima i glavu i rep ove sezone i nikako se ne moze reci da je raspad ekipa.Cak i sa Perom na C su nedavno dobili tvoj MIA. ;) @suhakrpa...Valjda Mirzu sad ne mogu izostaviti sa sutiranja trojke! :D
mogu oni imati sta hoce i uraditi ne znam sta kad su tanki i nikom opasni kad bude bitno, jos bitnije je cinjenica da je peri trenutna konkurencija u ekipi jadna i cemerna
Nije bitno sto su tanki sad,bitno je da ekipa nije raspad,kako si bio napisao.Ne zanima me ko mu je konkurencija,bitnije je kako ljudi igraju,a igraju jako dobro. ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jan 2014, 23:30

Pa njima je u prijevodu leglo sto vjeruju u Peru, da nisu vjerovali u njega nakon povrede Horforda bi usao neki netalentovani crnac sto se dogadja u dosta ekipa i sigurno ne bi odigrao dobro kao Pero..

U prijevodu leglo im je sto su tanki pa uskocio Pero :mrgreen:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2014, 23:31

Lenbias :
Kakve veze ima konkurencija u ekipi, trebali su da ne pozovu Peru (iako je igrama zasluzio) zato sto mu je losa konkurencija, ne kontam te ? Objasni ovo malo, ziv bio

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 23:33

i opet ce samo uci u PO na metlu, to je poenta a jos veca je poenta ta da je pero pozvan za ovu utakmicu na osnovu brojki koje je ostvario kad fakticki nema konkurenciju, da je ima svirao bi da ne kazem cemu, to je ta sreca koju sam spomenuo odmah, mirzina konkurencija i njegova su nebo i zemlja sto je bila poenta mog posta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 29 jan 2014, 23:34

Ova tema se zove Mirza Teletovic,a ne Pero Antic,napravite sebi temu Pero Antic i pisete tamo na njoj i raspravljajte.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 jan 2014, 23:34

Guarin14 je napisao/la:Lenbias :
Kakve veze ima konkurencija u ekipi, trebali su da ne pozovu Peru (iako je igrama zasluzio) zato sto mu je losa konkurencija, ne kontam te ? Objasni ovo malo, ziv bio
Po njemu Durant ne treba biti MVP jer se Westbrook povrijedio.

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 29 jan 2014, 23:35

Sad su i baba manda i ovozemaljska (ne)sreća krivi što je Pero na all-staru, a Mirza ne. Sjajno, ja sam presrećan čovjek.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jan 2014, 23:35

LenBias je napisao/la:i opet ce samo uci u PO na metlu, to je poenta a jos veca je poenta ta da je pero pozvan za ovu utakmicu na osnovu brojki koje je ostvario kad fakticki nema konkurenciju, da je ima svirao bi da ne kazem cemu, to je ta sreca koju sam spomenuo odmah, mirzina konkurencija i njegova su nebo i zemlja sto je bila poenta mog posta
Pa Mirza je sam kriv sto nije uzeo 15 mil od Clevelanda i sada imao 15ppg hladno..

Onaj dole u ATL dobro prosao, legla mu povreda Horforda. Leglo mu i sto je Smith otisao. U prijevodu mu sve leglo, ali Mirza jeste bolji igrac :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 23:36

Donnie Darko je napisao/la:
Po njemu Durant ne treba biti MVP jer se Westbrook povrijedio.
nadji mi gdje sam to napisao, ne hrani dzaba ove neznalice sto me spopadaju covjece :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2014, 23:42

Prisoner je napisao/la:Sad su i baba manda i ovozemaljska (ne)sreća krivi što je Pero na all-staru, a Mirza ne. Sjajno, ja sam presrećan čovjek.
na EP su imali medjusobni duel pa sam prosudi ko je bio bolji...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2014, 23:45

Ma ko uopste spori da je Mirza bolji od Pere, to je ocito, valjda ? Nego po prema box-scoreu strucnjaku iako imas odlicnu sezonu, ne trebas biti izabran da igras za Rookie.. Mirza da je Rookie isto tako bi bio izabran da igra, kao sto je i Pero izabran i to je sva prica, da je Pero druga godina, kao sto je Mirza ni on ne bio izabran i tako to dodje.. Ko je bolji Pero ili Mirza, suvisno je raspravljati a i glupo

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 29 jan 2014, 23:46

Joj bože dragi ko me citira.. Gdje sam rekao da je Mirza lošiji od Pere? Je l' teško pročitati rečenicu, a da se uključi mozak? Iako za ovo i ne treba biti posebno izražen. Rekoh samo da je ovom cirkusantu krivi kurta i murta što Pero igra, a Mirza ne. Sasvim zasluženo Pero dobio poziv, a on se poziva na neke povrede igrače i kao to je sreća.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 jan 2014, 23:47

Ja mislio vi stavljate linkove reko igra Mirza a ono se raspravljate ko je bolji mirza il pero :( :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jan 2014, 23:48

Mene sve ovo dovodi do misljenja da je Mirza definitivno pogrijesio sa odabirom ekipe..

Uvijek ce nesto smetati, doci ce PO i onda ce Pierce, Johnson, Williams, Garnett, Kirilenko i ostali da uzimaju minutazu i sve tako. Pa naredne sezone nesto drugo...Jbg tako je kad ekipa puca na visoko. A ATL ne ide na to, njima je jedini nacin da naprave ekipu preko drafta...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 23:48

Guarin14 je napisao/la:Ma ko uopste spori da je Mirza bolji od Pere, to je ocito, valjda ? Nego po prema box-scoreu strucnjaku iako imas odlicnu sezonu, ne trebas biti izabran da igras za Rookie.. Mirza da je Rookie isto tako bi bio izabran da igra, kao sto je i Pero izabran i to je sva prica, da je Pero druga godina, kao sto je Mirza ni on ne bio izabran i tako to dodje.. Ko je bolji Pero ili Mirza, suvisno je raspravljati a i glupo
gdje sam napisao da pero nije zasluzio? sta citas ti i izmisljas bolan? urazumi se malo i sjasi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 jan 2014, 23:52

Da je Mirzu nekako u Sunse prebacit.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2014, 23:54

Prisoner je napisao/la:Joj bože dragi ko me citira.. Gdje sam rekao da je Mirza lošiji od Pere? Je l' teško pročitati rečenicu, a da se uključi mozak? Iako za ovo i ne treba biti posebno izražen. Rekoh samo da je ovom cirkusantu krivi kurta i murta što Pero igra, a Mirza ne. Sasvim zasluženo Pero dobio poziv, a on se poziva na neke povrede igrače i kao to je sreća.
ponasas se kao neka tetkica :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2014, 23:55

LenBias je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Ma ko uopste spori da je Mirza bolji od Pere, to je ocito, valjda ? Nego po prema box-scoreu strucnjaku iako imas odlicnu sezonu, ne trebas biti izabran da igras za Rookie.. Mirza da je Rookie isto tako bi bio izabran da igra, kao sto je i Pero izabran i to je sva prica, da je Pero druga godina, kao sto je Mirza ni on ne bio izabran i tako to dodje.. Ko je bolji Pero ili Mirza, suvisno je raspravljati a i glupo
gdje sam napisao da pero nije zasluzio? sta citas ti i izmisljas bolan? urazumi se malo i sjasi
Pa koja je onda poenta uopste pisanja svega ovoga, ako se i ti slazes svime ovim gorim sto sam ja napisao ??

Tema je nas Mirza, tako da nema smisla da vise ista pisemo vezano za ovu raspravu, ja sam napisao svoje

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jan 2014, 23:57

Donnie Darko je napisao/la:Da je Mirzu nekako u Sunse prebacit.
Eh to bi bilo lijepo..Ekipa u kojoj bi imao najbolji fit

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 29 jan 2014, 23:58

jesi ti ozbiljan :?: cuj nema veze konkurencija :? :roll: Pero nikada ne bi bio izabran da ima konkurenciju kao Mirza ;) Pero ne bi vidio terena da ima na svojoj poziciji vise igraca
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 30 jan 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.