Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E yebga, dok sam postavio ovdje da pitam WBA već vodi 2 razlike .. Sad opala kvota drama 

ja stavio marku ili deset, al ovu evropsku košarku nema tog boga da pogodim
i besiktasu i cedeviti sve na kamaru!

i besiktasu i cedeviti sve na kamaru!
nema potpisa
ma ja skidam siti dvicu 2,15 a bajern padam 1,25
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Sasvim je realno da ostane 1:0, Bajern nije stvorio poštenu šansu, ne igraju Riberi, Roben, Mandžukić....EmirTM87 je napisao/la:hvala, valjda ce se odbraniti stuttgart do krajaj00k3r je napisao/la:zasto ne buraz, samo gledaj,EmirTM87 je napisao/la:e jbg, zavrsit ce qrac ovako![]()
hvala vam
sretno!

Gdje se mogu pratiti Partizan i Brescia u vaterpolu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- majestic24
- Kontakt:
koliko se ceka povrat novca na wwinu kad je utakmica odgodjena??
Novi termin utakmice je pred kraj februara- nevjerujem da ce tiket ostati otvoren do tada
Novi termin utakmice je pred kraj februara- nevjerujem da ce tiket ostati otvoren do tada
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Moje iskustvo govori sutra veče, ili prekosutra ujutro.majestic24 je napisao/la:koliko se ceka povrat novca na wwinu kad je utakmica odgodjena??
ajde sandrlednu i stoku dje su ti korneri
partizan vodi 5-4Otelo je napisao/la:Gdje se mogu pratiti Partizan i Brescia u vaterpolu ?
brescia gubi 4-7
sta radi ovaj mark allen u pm, pa idi u qrac krasni, a jesam ih izabro ****, sugav sport i jos sugaviji igraci!!!
- majestic24
- Kontakt:
Willy je napisao/la:Moje iskustvo govori sutra veče, ili prekosutra ujutro.majestic24 je napisao/la:koliko se ceka povrat novca na wwinu kad je utakmica odgodjena??
utakmice se trebala jucer igrati u 20:45
vec su prosla 24 sata
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Hvalazgmiky je napisao/la:partizan vodi 5-4Otelo je napisao/la:Gdje se mogu pratiti Partizan i Brescia u vaterpolu ?
brescia gubi 4-7

Gdje pratis ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja sam nedavno čekao 48 sati , tj. nešto manjemajestic24 je napisao/la:Willy je napisao/la:Moje iskustvo govori sutra veče, ili prekosutra ujutro.majestic24 je napisao/la:koliko se ceka povrat novca na wwinu kad je utakmica odgodjena??
utakmice se trebala jucer igrati u 20:45
vec su prosla 24 sata
ZELJEZNICAR 1921!
http://teletekst.hrt.hr/?str=777-01" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:Hvalazgmiky je napisao/la:partizan vodi 5-4Otelo je napisao/la:Gdje se mogu pratiti Partizan i Brescia u vaterpolu ?
brescia gubi 4-7![]()
Gdje pratis ?

Gdje se toga nisam prije sjetio
Ajde Bresciaaa

Ajde Bresciaaa
samo trebaš refresh stalno jer ne mijenja sam jbgOtelo je napisao/la:Gdje se toga nisam prije sjetio![]()
![]()
Ajde Bresciaaa
Koje je sranje ova kosarka **** ti Bros Baskets i sve krepajte šugave švabe
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ne ide mi u prilog pa necu ni gledat.
Mozda budem sretniji na taj nacin
Mozda budem sretniji na taj nacin

mislin se izmedu sljedecih parova:
aston vila - wba / PikX
aston villa - wba / oba gol
chelsea - west ham / over 2.5
Pogodite što sam uzeo!
Ovo postaje tragikomično...
aston vila - wba / PikX
aston villa - wba / oba gol
chelsea - west ham / over 2.5
Pogodite što sam uzeo!

Ovo postaje tragikomično...
U desetom selu živi Antuntun!
sorry stari ali bilo je za očekivati, nisu ovi toliko loši kakvu su kvotu dali, pogledaj tamo na temu parovi za sistemxxh2o je napisao/la:Koje je sranje ova kosarka **** ti Bros Baskets i sve krepajte šugave švabe
1.15 je bezobrazno stvarno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.