Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Romanista10
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
CITY XI: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Demichelis, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Aguero, Dzeko
YES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO DZELE, GO
Aguero nije bitan Hurem. On je 99,99% starter ako je zdrav. Bitno je da Dzele zabije i da po mogucnosti Negredo ne zabije. Samo da ge na zamjeni opet oko 55-60 min.
YES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO DZELE, GO
Aguero nije bitan Hurem. On je 99,99% starter ako je zdrav. Bitno je da Dzele zabije i da po mogucnosti Negredo ne zabije. Samo da ge na zamjeni opet oko 55-60 min.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 29 jan 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Dobro je, mislim da nikad nije veca napetost bila kad je izlazio sastav nego veceras 

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
pa normalno da ima vise golova kad je odigrao 500 minuta viseemir_ je napisao/la:Realno, treba da počnu dva najbolja strijelca. Mogu mislit da Edin ima golovo ko Negredo i da postoji dilema šta bi ovdje sve bilo.
Drago mi je ovo vidjeti, dobra partija veceras i neki go bi mu puno znacio da zabetonira mjesto u prvih 11. Sretno Dijamantu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
emir_ je napisao/la:Realno, treba da počnu dva najbolja strijelca. Mogu mislit da Edin ima golovo ko Negredo i da postoji dilema šta bi ovdje sve bilo.
realno i pocinju dva najbolja veceras

@Romanista
Ma znam da je Aguero siguran i da je prvi napadac...vec onako, da ne baca svojim prekobrojnim golovima ostale igrace u sjenu
Nek zabije 1, i dosta...opet mu dobro zelimo
Od svega je najvaznije da Edin iskoristi vecerasnju priliku...dosta toga u vezi s njim zavisi od vecerasnje predstave... - moje misljenje
Ma znam da je Aguero siguran i da je prvi napadac...vec onako, da ne baca svojim prekobrojnim golovima ostale igrace u sjenu

Nek zabije 1, i dosta...opet mu dobro zelimo

Od svega je najvaznije da Edin iskoristi vecerasnju priliku...dosta toga u vezi s njim zavisi od vecerasnje predstave... - moje misljenje
Realno, nisi ni pristrasanronaldo99 je napisao/la:emir_ je napisao/la:Realno, treba da počnu dva najbolja strijelca. Mogu mislit da Edin ima golovo ko Negredo i da postoji dilema šta bi ovdje sve bilo.
realno i pocinju dva najbolja veceras

- Goalgetter
- Kontakt:
Idemo Edine, dva komada, a mozda ili ponoviti onu 4rku prije 2 godine Uglavnom igra se u gostima, tu je najjaci. Go dijamantu! 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovo je super. Sad je na njemu da dobro odigra i opravda povjerenje, ako to uradi sigurno pocinje i sledecu protiv chelsea
- Romanista10
- Kontakt:
Tonight's team: Lloris, Walker, Chiriches, Dawson, Rose, Lennon, Bentaleb, Dembele, Sigurdsson, Eriksen, Adebayor
Soldado pocinje na klupi OPA !!!! ???? Eto sta znaci novi trener. Kod AVB-a nebi poceo Adebayor pored zdravog Soldada nikada. Znaci Tottenham igra 4/5/1 ?? Pitanje je dali ce biti golijada.
Soldado pocinje na klupi OPA !!!! ???? Eto sta znaci novi trener. Kod AVB-a nebi poceo Adebayor pored zdravog Soldada nikada. Znaci Tottenham igra 4/5/1 ?? Pitanje je dali ce biti golijada.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 29 jan 2014, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Demichelis, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Aguero, Dzek
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Svaka cast Agueru, al City puno bolje i brze igra kad su u napadu Dzeko i Negredo
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ide, ide, ide petarda 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ma tako i ja trenutni razmisljamszlaja je napisao/la:Svaka cast Agueru, al City puno bolje i brze igra kad su u napadu Dzeko i Negredo
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Romanista10
- Kontakt:
SUBS NEWS: Pantilimon, Lescott, Nastasic, Kolarov, Rodwell, Negredo, Jovetic
OGROMNA STETA da neigra KOLAROV, ogromna !!!!
Clichy je katastrofa u dodavanju. A Dzeko bez Kolarova je mnogo losiji. Sada bukvalno ovisi o SIlvi i Navasu.
Jedino ako pogodi koji odbijanac, bilo bi i vrijeme ove godine.
Ovo je Dzekina bukvalno zadnja sansa za prvi tim u jacim utakmice. Velika stata da ni jedan od njegovih najboljih asistenata Kolarov, Nasri i Milner ne igraju.
E bas me zanima kako ce Navas odigrati danas i koliko ce traziti Dzeku. Ako bude jako korektno kao prije 2,3 tekme, povlacim sve sto sam pricao o Navasu. A ako ne, bice Dzeko klupica
OGROMNA STETA da neigra KOLAROV, ogromna !!!!
Clichy je katastrofa u dodavanju. A Dzeko bez Kolarova je mnogo losiji. Sada bukvalno ovisi o SIlvi i Navasu.
Jedino ako pogodi koji odbijanac, bilo bi i vrijeme ove godine.
Ovo je Dzekina bukvalno zadnja sansa za prvi tim u jacim utakmice. Velika stata da ni jedan od njegovih najboljih asistenata Kolarov, Nasri i Milner ne igraju.
E bas me zanima kako ce Navas odigrati danas i koliko ce traziti Dzeku. Ako bude jako korektno kao prije 2,3 tekme, povlacim sve sto sam pricao o Navasu. A ako ne, bice Dzeko klupica
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 29 jan 2014, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Potpuno drugaciji stil igre, sve se uspori i ide kroz sredinu. Kad su Alvaro i Edin sve ide brze i okomitije, bez petljanjaadal je napisao/la:ma tako i ja trenutni razmisljamszlaja je napisao/la:Svaka cast Agueru, al City puno bolje i brze igra kad su u napadu Dzeko i Negredo
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ne da ne bi poceo...nego nije ni bio u kombinacijama za utakmice...trenirao s amaterimaRomanista10 je napisao/la:Tonight's team: Lloris, Walker, Chiriches, Dawson, Rose, Lennon, Bentaleb, Dembele, Sigurdsson, Eriksen, Adebayor
- hule_barca
- Kontakt:
Šta sam ja govorio @Romanista. Nije Džekson toliko zaostao za Negredom koji jeste i dalje u boljoj poziciji, ali nije u tolikoj da počinje rovit ispred Džeke koji je u posljednje vrijeme u dobroj formi. Biće gutavo večeras, ali mislim da Dawson i Chiriches nisu štoperi dorasli njemu. Mogao bi on večeras dosta Agueru da pomogne ako City s vremena na vrijeme bude preskakao igru svojim spuštanjima lopte glavom.
Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Majko moja. Dakle, da sumiramo, ovom postavom Pellegrini želi pokazati kako Džeko nije za prve postave, pa je zbog toga na klupi ostavio Nastasića (prilikom ispucavanja lopti, svaka bi išla na Džeku

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.