Saurman je delija!SiamoNoi je napisao/la:Inače Saurman je onaj koji je prije koji mjesec na Interovoj temi izjavio nešto tipa da Kovačić nema mjesta u prvoj i da Kuzmanović mora igrati jer je kvalitetniji.Sad mi je žao što nisam spremio taj citat.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vjerujem, zvuci kao jos jedno strucno misljenje u nizu.SiamoNoi je napisao/la:Inače Saurman je onaj koji je prije koji mjesec na Interovoj temi izjavio nešto tipa da Kovačić nema mjesta u prvoj i da Kuzmanović mora igrati jer je kvalitetniji.Sad mi je žao što nisam spremio taj citat.

Zaj.ebat ce me Mateo, dok mu dres kupim, debili ce ga vec prodati.
...Život za Široki...
Rakitić je za Pjanića izmislio nogomet. Ovaj u Lyonu nije sastavio 3 utakmice u prvih 11, u Romi također malo igra malo ne - evo u zadnje vrijeme stalno na klupi.
Uzimam domaće prvenstvo i kup:
Rakitić:
zadnje tri sezone: 22 gola i 28 asistencija
Pjanić:
zadnje tri sezone: 10 golova i 21 asistencija
podaci s transfermarkt.de
Rakitić:
Pjanić:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da l' to znači da su obojica izmislila fudbal za Modrića?
Prošle sezone: 41 meč, 3 gola i 8 asistencija (liga + španski kup)
Ove sezone: 23 meča, 0 golova i 6 asistencija (liga + španski kup).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne. Modrić igra drugu poziciju, puno dublju. I Modrić je za obojicu svemirski brod.Monolog je napisao/la:Da l' to znači da su obojica izmislila fudbal za Modrića?
Igra u klubu koji je 144 puta jači od Rome i Seville zajedno, s 23 je otišao u Tottenham za 23 mil., a kasnije u Real za 35... To obojica mogu samo sanjati, pogotovo Pjanić koji nigdje ni ne igra standardno
A svemirski brod hahahaha de odjavi seeusebio2 je napisao/la:Ne. Modrić igra drugu poziciju, puno dublju. I Modrić je za obojicu svemirski brod.Monolog je napisao/la:Da l' to znači da su obojica izmislila fudbal za Modrića?
Igra u klubu koji je 144 puta jači od Rome i Seville zajedno, s 23 je otišao u Tottenham za 23 mil., a kasnije u Real za 35... To obojica mogu samo sanjati, pogotovo Pjanić koji nigdje ni ne igra standardno

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da vas odmah prekinem u ''VS'' raspravi, da ne privucete slicne sebi.
Otvorite zasebnu temu pa usporedjujte igrace.
Otvorite zasebnu temu pa usporedjujte igrace.

...Život za Široki...
Eto nije. Nije igrao u nikad lošijem Lyonu, u Romi svaku drugu na klupi, ovi ga kupili za 8 mil. i on se uspoređuje s Modrićem za kojeg je do sad iskreširano u dva navrata ukupno oko 60 mil.adisice je napisao/la:A svemirski brod hahahaha de odjavi seeusebio2 je napisao/la:Ne. Modrić igra drugu poziciju, puno dublju. I Modrić je za obojicu svemirski brod.Monolog je napisao/la:Da l' to znači da su obojica izmislila fudbal za Modrića?
Pjanić je prosječan igrač, lošiji od Raktiića, a s Lukom ne može u istu rečenicu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, da.
Ako si gledao Romu, onda si mogao primijetiti da je DDR još povučeniji od Alonsa (uzimamo Xabija kao Realov ekvivalent Rominom zamjeniku kapitena), a Strootman i Pjanić igraju centralne veznjake.
Stavljaš statističke parametre kao neki bitan faktor (ne kažem da statistiku treba u potpunosti zaobići), a kad ti ne ide od ruke, iz rukava vadiš cijenu koju je platio Tottenham, a kasnije i Real.
Modrić je sigurno jedan od najboljih veznjaka na svijetu. I sigurno je koplje iznad ovog dvojca. Al' Rakitić sigurno nije izmislio fudbal za Pjanića. To ti može reći svako ko prati fudbal.
Al' eto, s obzirom da znam kako si na ovom forumu čisto da bi trollao (tema Džumhura, Pjanića i slične), dajem si za pravo da te zbog tog klasičnog huškaštva (opet) i trollanja udaljim s foruma.
Uživaj, pa nam se (opet) vrati pod drugim nickom.

Ako si gledao Romu, onda si mogao primijetiti da je DDR još povučeniji od Alonsa (uzimamo Xabija kao Realov ekvivalent Rominom zamjeniku kapitena), a Strootman i Pjanić igraju centralne veznjake.
Stavljaš statističke parametre kao neki bitan faktor (ne kažem da statistiku treba u potpunosti zaobići), a kad ti ne ide od ruke, iz rukava vadiš cijenu koju je platio Tottenham, a kasnije i Real.
Modrić je sigurno jedan od najboljih veznjaka na svijetu. I sigurno je koplje iznad ovog dvojca. Al' Rakitić sigurno nije izmislio fudbal za Pjanića. To ti može reći svako ko prati fudbal.
Al' eto, s obzirom da znam kako si na ovom forumu čisto da bi trollao (tema Džumhura, Pjanića i slične), dajem si za pravo da te zbog tog klasičnog huškaštva (opet) i trollanja udaljim s foruma.
Uživaj, pa nam se (opet) vrati pod drugim nickom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rakitić i Pjanić su tu negdje,ista "kategorija".Skroz nebitno tko je bolji jer su to vjerojatno nijanse,a i jedna i druga strana imaju neke dobre argumente da kazu da je bas "njihov" bolji.
A što se tiče usporedbe kroz statistiku...Pjanić igra centralnog veznog u Romi i koliko znam nije toliko blizu golu kao Rakitić u zadnjih godinu,godinu i pol recimo (iako zna i zadnjeg veznog igrati) pa je logično da ovaj ima više golova i asistencija.Plus u Sevilli se sve vrti oko njega dok je Pjanić u Romi ipak "jedan od".Što opet ne znači da je zato manje kvalitetan...
A što se tiče usporedbe kroz statistiku...Pjanić igra centralnog veznog u Romi i koliko znam nije toliko blizu golu kao Rakitić u zadnjih godinu,godinu i pol recimo (iako zna i zadnjeg veznog igrati) pa je logično da ovaj ima više golova i asistencija.Plus u Sevilli se sve vrti oko njega dok je Pjanić u Romi ipak "jedan od".Što opet ne znači da je zato manje kvalitetan...
Nema brige oko toga,ne ide on nigdje.Evo jučer odbijena jedna ponuda za njega prema Sky-u.ŠB_Fidelis je napisao/la:Zaj.ebat ce me Mateo, dok mu dres kupim, debili ce ga vec prodati.
Sve bi dao da ga Inter proda. Pa kad sam cuo navodno ponudu Dortmunda i pomisao da bi ga Klopp mogao trenirat
...
Ali nista od toga, samo se bojim Mazzarija tj. ako ne uđe u prvih 11 vrlo brzo ko zna kakav ce bit u Brazilu.

Ali nista od toga, samo se bojim Mazzarija tj. ako ne uđe u prvih 11 vrlo brzo ko zna kakav ce bit u Brazilu.
RIP CITY!
eusebio2 je napisao/la:Rakitić je za Pjanića izmislio nogomet.
Rakitić ne može pertle vezati Pjaniću, jedan igra za propalu Sevilllu a drugi za Romu i pored toga mnogi timovi se otimaju za njega.
Pjanić sa 23 godine ima talenat kakav Modrić neće imati nikad.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imao je i Kranjcar talent da zaigra u najvecim klubovima Europe pa nije. Ako me razmijes.
Raketa i Pjanic su u pet deka. Ne igraju iste pozicije makar je Rakitic znao odigrat proslih sezona i zadnejg veznog u klubu. Ali zar nije uspjeh gotovo sam vodit Sevillu koja bi se bez Ivana borila za ostanak u lgii. Karikiram, ali realno nisam daleko. A Raketa ide na ljeto sigurno i to u puno bolji klub.
A kad Pajnic bude igrao u klubu kao Luka onda cemo govorit jel dostigao nivo Luke, dotada nema rasprave ko je bolji. A sigurno da moze.
Raketa i Pjanic su u pet deka. Ne igraju iste pozicije makar je Rakitic znao odigrat proslih sezona i zadnejg veznog u klubu. Ali zar nije uspjeh gotovo sam vodit Sevillu koja bi se bez Ivana borila za ostanak u lgii. Karikiram, ali realno nisam daleko. A Raketa ide na ljeto sigurno i to u puno bolji klub.
A kad Pajnic bude igrao u klubu kao Luka onda cemo govorit jel dostigao nivo Luke, dotada nema rasprave ko je bolji. A sigurno da moze.
RIP CITY!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne pretjeruj. Pjanic nije nista losiji igrac, cak mislim da je trenutno kvalitetniji od Rakete.eusebio2 je napisao/la:Rakitić je za Pjanića izmislio nogomet. Ovaj u Lyonu nije sastavio 3 utakmice u prvih 11, u Romi također malo igra malo ne - evo u zadnje vrijeme stalno na klupi.
Rakitić:
Pjanić:
A Saurman, ne kenjaj vise Tita ti. Ni jedan ni drugi ne mogu Luki kopacke cistit, to je valjda cijelom nogometnom svijetu jasno osim pojedincima kojima je dusa pisati nebuloze. Okle ih vise vadis bokte...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Zar Pjanic nema kopacke na cicke, delijo ?Saurman je napisao/la:eusebio2 je napisao/la:Rakitić je za Pjanića izmislio nogomet.
Rakitić ne može pertle vezati Pjaniću, jedan igra za propalu Sevilllu a drugi za Romu i pored toga mnogi timovi se otimaju za njega.
Pjanić sa 23 godine ima talenat kakav Modrić neće imati nikad.
Eno na Interovoj temi opet priča kako ne može Mateo u prvu jer je slab u defanzivi.Mazzari im napunio glavu glupostima.Nije nista losiji u tom segmentu od ostatka veznog reda.Lillard0 je napisao/la:Sve bi dao da ga Inter proda. Pa kad sam cuo navodno ponudu Dortmunda i pomisao da bi ga Klopp mogao trenirat...
Nije bas da i bez njega u postavi defanziva izgleda dobroSiamoNoi je napisao/la:Eno na Interovoj temi opet priča kako ne može Mateo u prvu jer je slab u defanzivi.Mazzari im napunio glavu glupostima.Nije nista losiji u tom segmentu od ostatka veznog reda.Lillard0 je napisao/la:Sve bi dao da ga Inter proda. Pa kad sam cuo navodno ponudu Dortmunda i pomisao da bi ga Klopp mogao trenirat...

Ma takav potencijal mora igrat, neam tu nikakve price. Ako njega ne mogu istrpiti tako mladog koga mogu onda..
RIP CITY!
Koliko gledam Inter svaka opasnost krece od njegovog okretanja, odlicno igra, ne gubi lopte, ima losih pasova, al' tesko je biti najmladji i desetka u Interu. Ako sve bude ok sa njim Hrvatska ima takvu sredinu da ce biti pravo osvjezenje u Brazilu, 100%, Mateo bi mogao postati najveca zvijezda u Brazilu, u tog momka imam povjerenja. Treba ga vise koristiti naprijed, on ima prodor i dribling, a na ovoj poziciji koju sada igra ne smije pogrijesiti, previse je iza da bi im rjesavao utakmice, trener im je **** durex.
Fustal reprezentacija odigrala 3:3 sa Spanjolskom 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Gol za izjednacenjeAndroid je napisao/la:Fustal reprezentacija odigrala 3:3 sa Spanjolskom

RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.