Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma **** ga kad McFail ne zna napraviti adjustments, pa istu tekmu igra kao noc prije samo jos gore i umornije. A Memphis ima 2 big man-a, Dwight moze jednog cuvat ali drugi je problem, da je Asik bio bila bi druga prica, ovo je jedna od rijetkih tekmi gdje bi TT fukcioniso.Greivis je napisao/la:Slabo je ovo Aleme.Valjda uspijete sacuvati ovu prednost sa pocetka sezone.
Nista, slabe su sve price.LenBias je napisao/la:sta se prica u zadnje vrijeme, postoje li ikakve sanse da rondo dodje u houston?
Ma Beverly je tito u odbrani, u napadu je malo losiji, ali dobro jos se oporavlja od povrede, Lin pravo step up kad nea Hardena. DMO extra, jedini je veceras mogo usporiti Dirka, kako samo dobijaju svaku pistaljku, a svaki put placu kad je faul protiv njih, pucali su isti broj slobodnih k'o mi a jos su koristili Hack-a-DwightArbeloa17 je napisao/la:Poludio sam, pogotovo ovaj zadnji napad Dallasa čupa živce, to je strašno.Bitno je da je još jedna pobjeda upisana, a drago mi je što smo ovaj ciganluk uzeli i opet bez Hardena. Iznenađujuće dobra partija Motiejunasa, double-double, 12p i 12r, odličan.
Sl. Cavaliersi.
Strašno mi se sviđa igra Beverlya u odbrani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.