FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Casillas
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Casillas » 23 jan 2010, 17:34

Ah to su oni sto pisu da je Raul trebao u Barcu prije 20 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

2008-09 Valladolid Barcelona 0-1
2008-09 Barcelona Valladolid 6-0
2007-08 Barcelona Valladolid 4-1
2007-08 Valladolid Barcelona 1-1
2003-04 Valladolid Barcelona 1-3

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 jan 2010, 18:06

19 igraca je pozvano za ovu utakmicu:

Golmani: Valdes, Pinto

Defanzivci: Alves, Chygrynskiy, Milito, Marquez, Puyol, Pique, Abidal, Maxwell

Veznjaci: Jonathan, Xavi, Iniesta, Keita

Napadaci: Henry, Bojan, Pedro, Messi, Ibrahimovic

vjerovatna postava:

---------------------Valdes----------------------
Alves-------Puyol-----Pique-------------Abidal
----------------------Keita-----------------------
--------------Xavi-----Iniesta------------------
Messi-------------------------------------Pedro
---------------------Ibra------------------------
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 jan 2010, 18:18

Hocemo pobjedu i to ubjedljivu :D ocekujem od Ibre da konacno procepi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2010, 19:21

ZELJO DO GROBA je napisao/la:19 igraca je pozvano za ovu utakmicu:

Golmani: Valdes, Pinto

Defanzivci: Alves, Chygrynskiy, Milito, Marquez, Puyol, Pique, Abidal, Maxwell

Veznjaci: Jonathan, Xavi, Iniesta, Keita

Napadaci: Henry, Bojan, Pedro, Messi, Ibrahimovic

vjerovatna postava:

---------------------Valdes----------------------
Alves-------Puyol-----Pique-------------Abidal
----------------------Keita-----------------------
--------------Xavi-----Iniesta------------------
Messi-------------------------------------Pedro
---------------------Ibra------------------------

Pogodio si,samo Henry pocinje umjesto Pedra ostalo je tako ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 23 jan 2010, 19:55

Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras :D
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 jan 2010, 19:58

moze i keita igrat zadnjeg veznog, sto da ne. jest da nije klasicni al nije ni marquez.

imal tekma na mrezi plus?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2010, 19:59

Gerrard Pique je napisao/la:Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras :D

Samo prije pisanja posta,lijepo bi bilo otici na stranicu Barcelone i vidjeti pocetni sastav...inace post koji sam napisao je napisan nakon sto je izbacen sastav sa Keitom u sastavu i bez Marqueza...garant ce Piqua na DM a Keitu na stopera :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 23 jan 2010, 20:00

evo pocinje utakmica na hayatu dabogda mi pobjedili ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 23 jan 2010, 20:03

miky_hz je napisao/la:
Gerrard Pique je napisao/la:Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras :D

Samo prije pisanja posta,lijepo bi bilo otici na stranicu Barcelone i vidjeti pocetni sastav...inace post koji sam napisao je napisan nakon sto je izbacen sastav sa Keitom u sastavu i bez Marqueza...garant ce Piqua na DM a Keitu na stopera :roll:
Ma vidio sam ba zajeb. se malo da vidim stacete rec dobro bi bilo kad bi Keita igro stopera da vidimo i to ako nekad ne bude igraca zbog kartona pa da Keita mora igrat stopera hah volio bih i to vidjet :)
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 jan 2010, 20:22

xavi 1-0.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 jan 2010, 20:24

alves 2-0.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 jan 2010, 20:24

i meni je cudo al tako pise na goal.com
Wolverine je napisao/la:moze i keita igrat zadnjeg veznog, sto da ne. jest da nije klasicni al nije ni marquez.

imal tekma na mrezi plus?
Marquez je prije igro na zadnjem veznom,, pa je prekombinovan, a malo mi je cudo da je Keita na zanjem veznom, al nadam se da ce dobro odigrati...

prvo Xavi, pa alves...hebote ne stignem ni napisati da je pao go, kad ono drugi... :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 jan 2010, 20:31

na ovo smo navikli.. ubijaju ja vas na terenu, i onda zabijete jedan go, i to odlazi do 5-6:0 :roll:

haj samo da nosonja ne zabija :D ja sam stavio vise od tri gola, al sam promasio davno :D da nisam wigan, sad bi ovu gamad ceko na dva listica, 2/2 i +3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2010, 20:50

Nista specijalno,ali rezultat je tu :) Valladolid nije los,kod nas pojedinci odskacu,po meni Alves ,Xavi najbolji,naravno i Valdes je imao odlicne odbrane...Keita se bas nije snasao na zadnjem veznom,teren dosta klizav pa i to utjece na igru

P.S. samo akcija za prvi gol,perfekt,Xavi na sredini ono petom i odma nakon toga je u petercu i odlicna zavrsnica

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 jan 2010, 20:53

2-0 prvo poluvrijeme

8-)

Onako,igra solidna,dali smo 2 gola za minutu i sad samo lagano,igrati svoju igru.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 jan 2010, 20:56

igra katastrofa, zadnjih nekoliko utakmica uvijek igra losa, a uvijek pobjedjujemo (neznam za Sevillu nisam gledo)..po meni Xavi najbolji, Valdes i Alves nista ne zaostaju, Abidal se dosta trudi...nije bas na nivou, ali nije ni los, Ibra nista nije pokazo...
uglavnom igra losa, rezultat onako...nadamo se boljem...a volio bih da ga Ibra zabije da izadje iz ove crne serije...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 23 jan 2010, 20:58

Casillas je napisao/la:na ovo smo navikli.. ubijaju ja vas na terenu, i onda zabijete jedan go, i to odlazi do 5-6:0 :roll:

haj samo da nosonja ne zabija :D ja sam stavio vise od tri gola, al sam promasio davno :D da nisam wigan, sad bi ovu gamad ceko na dva listica, 2/2 i +3
valladolid na ubija na terenu :shock:
neigramo lose al ni nesto posebno,ibrahimovic opet nije na nivou barem prvo poluvrijeme,sad zadnji sut je mogao biti mnogo bolji.........najbolji xavi,iniesta,dani i valdes,ni pique nije bas na nivou al sve u svemu solidno,jer vodimo :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 jan 2010, 21:00

Rezultat je extra o obzirom na igru u prvom poluvremenu.
Sreca pa je Valladolid preloša ekipa pa i ne mogu ugroziti gol Valdesa.
Valjda ce drugo poluvrijeme biti zanimljivije.
Pet komada to je naša nada :)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 jan 2010, 21:14

kakve makazice Hnerya...uuuu

Messi...bravo...Ibra asistrio..
Meho Kodro
Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 jan 2010, 21:19

Pametna izmjena...Pique je bio totalno van utakmice :?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.