BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 29 jan 2014, 14:08

Omerbavarac je napisao/la:Evo za @opela: http://sportbild.bild.de/bundesliga/ver ... sport.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ako, samo lakapo ....

IN: Dzeko, Volland, Kagawa, Ji, Ginter ...ca 55 mio
OUT: Levat, Siber, Gündogan, Kirch, Günter ...ca 30 mio

8-) ;)
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 jan 2014, 14:10

Daj Boze da dođe, jer je on trenutno najbolji igrač na tržištu kojeg BVB može dovesti.Uz pravu formu neće biti nista losiji od Lewata.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 29 jan 2014, 14:14

Pa gdje je taj novi Kagawa od 350.000? Ja bih prvi bio za to. Osim toga rekao sam da se bavim statistikom u smislu da se sačuva konkuretnost kluba i šta se u praksi pokazalo kao dobro ili manje dobro, pa TM dobro dođe kao neki pokazatelj u nekoj varijanti. Nisam rekao da treba otjerati Weidia zato što po TM vrijedi 5 miliona a Neuer 30 miliona.

Ali Gece je po TM 45 miliona, pa vi pričajte. Nigdje veze :mrgreen:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 jan 2014, 14:24

opel je napisao/la:Pa gdje je taj novi Kagawa od 350.000? Ja bih prvi bio za to. Osim toga rekao sam da se bavim statistikom u smislu da se sačuva konkuretnost kluba i šta se u praksi pokazalo kao dobro ili manje dobro, pa TM dobro dođe kao neki pokazatelj u nekoj varijanti. Nisam rekao da treba otjerati Weidia zato što po TM vrijedi 5 miliona a Neuer 30 miliona.

Ali Gece je po TM 45 miliona, pa vi pričajte. Nigdje veze :mrgreen:
Imate ih u vlastitom pogonu. ZAsto Dudziak nije dobio priliku, pa najveći je talenat u omladinskoj skoli BVB-a? Tammo Harder, Ducksch, Weber, Stenzel, Benkarit također još uvijek nisu u planovim. Npr. Durm je izvađen iz naftalina, a ovo su igrači sa puno većim potencijalom. Klopp sigurno zna zašto. KAd te već interesuje ko su nove Kagawe :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 jan 2014, 14:25

Sta pise ovo za Dzeku?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 jan 2014, 14:35

što se Džeke tiče sjećate se tko je proširio prvi glas oko njegova dolaska u BVB i trebao je doći tada ali pod uvjetom da Lewa ode jer ne mogu skupa igrati, Gotze je zeznuo stvar i Lewa je ostao ali BVB i Džeko nikad nisu skrivali simpatije i u kontaktu su oo onda i po meni Džeko će naredne sezone zabijati za BVB no da se ne ponavljam vidjeti ćemo...sve drugo ova imena naklapanja tipa Jackson Martinez, Diego Costa i takvi samo su bili paravan i tema za novine, jedini pravi kandidat za nasljednika Lewe bio je i još uvijek je Edin DŽeko, živi bili pa vidjeli

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jan 2014, 14:36

Consigliere je napisao/la:Sta pise ovo za Dzeku?
Pa vrati se stranicu unazad, ima lijepo prevedeno na nas.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 29 jan 2014, 14:37

FRANK RIBERY je napisao/la:
opel je napisao/la:. ]

Imate ih u vlastitom pogonu. ZAsto Dudziak nije dobio priliku, pa najveći je talenat u omladinskoj skoli BVB-a? Tammo Harder, Ducksch, Weber, Stenzel, Benkarit također još uvijek nisu u planovim. Npr. Durm je izvađen iz naftalina, a ovo su igrači sa puno većim potencijalom. Klopp sigurno zna zašto. KAd te već interesuje ko su nove Kagawe :lol:

Ove koje pominješ ne mogu naći na TM :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 jan 2014, 14:56

Omerbavarac je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Sta pise ovo za Dzeku?
Pa vrati se stranicu unazad, ima lijepo prevedeno na nas.
Hvala, ne vidjoh ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 jan 2014, 15:03

Motivirani Džeko bi bio sjajan Ersatz za Lewu. U biti, on mi je nekako najsličniji Poljaku od ovih poznatijih imena.

Kad smo već kod BVB-a i igrača s ovih prostora, navodno nas je Inter odbio za Kovačića.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 29 jan 2014, 15:06

Blaszczykowski je napisao/la:Motivirani Džeko bi bio sjajan Ersatz za Lewu.
Ja cu cak reci da bi bio i bolji (vise golova) od levata.
Takodje i Mitroglu i Burak Yilmaz bi bile odlicne opcije.
Sve preko tih 15-20 mio je bacanje para.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 jan 2014, 15:17

Lokos19 je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Motivirani Džeko bi bio sjajan Ersatz za Lewu.
Ja cu cak reci da bi bio i bolji (vise golova) od levata.
Takodje i Mitroglu i Burak Yilmaz bi bile odlicne opcije.
Sve preko tih 15-20 mio je bacanje para.
Ma kakvi Mitroglu i Burak, nije to željena razina. Osim toga, Mitroglu bi lako mogao u Fulham (što dovoljno govori). Džeko je trenutno poprilično iza Lewe, ali s kontinuitetom igre i pravim trudom bi trebao vratiti formu iz Vukojebine.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 jan 2014, 15:53

Ili cemo nekog stvarno kupiti u ova 2 dana ili je Klopp mucki provokator :D

Wenn Klopp sagt: "Ich weiß, was wir machen, deshalb bin ich entspannt", dann lässt das ja eigentlich nur eine Deutung zu. D.K.

PK #BVB: #Klopp zu Transfergerüchten: "Ilkay noch kein Fortschritt, Kuba verletzt, es wäre fahrlässig, wenn wir nicht gucken würden.

U fazonu,znam sta radimo i zbog toga sam opusten...Ilkay ne napreduje(po pitanju povratka na teren),Kuba povrijedjen,bilo bi nelogicno da nesto ne poduzmemo.

P.S.Ne trazi se direktna zamjena za Kubu vec ofanzivna sestica koja moze pokriti jos neku poziciju...ili ti ga prevedeno- od Gundogana nikakva korist.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 jan 2014, 17:33

Izgleda da je Gunter potpis'o sa Galatu! 2 mil. + klauzula da ga možemo otkupiti od njih ako htjednemo. Znači isto kao i s Bittencourtom. ;) Bravo Zorc!
Perfekt! Günter nach Istanbul
Dortmunds Innenverteidiger-Talent Koray Günter (19) wechselt für 2 Mio Euro zu Galatasaray Istanbul. Er unterschreibt einen 4,5 -Jahres-Vertrag in der Türkei. Wichtig für den BVB: Es wurde auch ein Rückkaufrecht vereinbart.
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 29 jan 2014, 17:45

Semir bvb je napisao/la:Izgleda da je Gunter potpis'o sa Galatu! 2 mil. + klauzula da ga možemo otkupiti od njih ako htjednemo. Znači isto kao i s Bittencourtom. ;) Bravo Zorc!
Odlicno :!:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 jan 2014, 18:24

Dolazi nam M.Jojic iz Partizana...21 godina,ofanzivni vezni.Cijena oko 2 miliona eura...b92 pise da je najbolji Partizanov igrac u prvom dijelu sezone.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 jan 2014, 18:30

adnan24 je napisao/la:Dolazi nam M.Jojic iz Partizana...21 godina,ofanzivni vezni.Cijena oko 2 miliona eura...b92 pise da je najbolji Partizanov igrac u prvom dijelu sezone.
Dobar igrač, gledao sam ga protiv nas u Tuzli, uz Malbašića je bio najbolji. Htio ga je i Bayer ranije.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 jan 2014, 18:32

Sprski mediji pisu da je sve gotovo...to znaci da su samo novce od Guntera dali za njega,svakako dobar posao.E sad ne znam je l' to to za ovaj rok...

Naravno treba sacekati i zvanicnu potvrdu...

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 29 jan 2014, 18:33

adnan24 je napisao/la:Dolazi nam M.Jojic iz Partizana...21 godina,ofanzivni vezni.Cijena oko 2 miliona eura...b92 pise da je najbolji Partizanov igrac u prvom dijelu sezone.
Puuhhh... koliko ce nam on pomoci na prvu je upitno. Nije sigurno bolji od Hofmana. Nije se valjda Klopp zbog njega onako kesio na presici :roll: :?

Inace menadzer Jojicu je Miki Stevic ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 jan 2014, 18:34

Glupo bi bilo Kubu mjenjati još uvijek nedokazanim klincem. :o

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.