2008-09 Valladolid Barcelona 0-1
2008-09 Barcelona Valladolid 6-0
2007-08 Barcelona Valladolid 4-1
2007-08 Valladolid Barcelona 1-1
2003-04 Valladolid Barcelona 1-3
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ZELJO DO GROBA je napisao/la:19 igraca je pozvano za ovu utakmicu:
Golmani: Valdes, Pinto
Defanzivci: Alves, Chygrynskiy, Milito, Marquez, Puyol, Pique, Abidal, Maxwell
Veznjaci: Jonathan, Xavi, Iniesta, Keita
Napadaci: Henry, Bojan, Pedro, Messi, Ibrahimovic
vjerovatna postava:
---------------------Valdes----------------------
Alves-------Puyol-----Pique-------------Abidal
----------------------Keita-----------------------
--------------Xavi-----Iniesta------------------
Messi-------------------------------------Pedro
---------------------Ibra------------------------
Gerrard Pique je napisao/la:Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras
Ma vidio sam ba zajeb. se malo da vidim stacete rec dobro bi bilo kad bi Keita igro stopera da vidimo i to ako nekad ne bude igraca zbog kartona pa da Keita mora igrat stopera hah volio bih i to vidjetmiky_hz je napisao/la:Gerrard Pique je napisao/la:Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras
Samo prije pisanja posta,lijepo bi bilo otici na stranicu Barcelone i vidjeti pocetni sastav...inace post koji sam napisao je napisan nakon sto je izbacen sastav sa Keitom u sastavu i bez Marqueza...garant ce Piqua na DM a Keitu na stopera
i meni je cudo al tako pise na goal.comGerrard Pique je napisao/la:Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras
Marquez je prije igro na zadnjem veznom,, pa je prekombinovan, a malo mi je cudo da je Keita na zanjem veznom, al nadam se da ce dobro odigrati...Wolverine je napisao/la:moze i keita igrat zadnjeg veznog, sto da ne. jest da nije klasicni al nije ni marquez.
imal tekma na mrezi plus?
valladolid na ubija na terenuCasillas je napisao/la:na ovo smo navikli.. ubijaju ja vas na terenu, i onda zabijete jedan go, i to odlazi do 5-6:0![]()
haj samo da nosonja ne zabijaja sam stavio vise od tri gola, al sam promasio davno
da nisam wigan, sad bi ovu gamad ceko na dva listica, 2/2 i +3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.