AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Mexes bi mogao otići do petka, ali u Fiorentinu. A kod nas bi mogao onaj Paletta, osim ako ga Roma ne uzme prije. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
@francobaresi
da odgovorim na post ranije...jednostavno niko pred Anćelotija i igrače nije stavio ultimatum da se MORA osvojiti Skudeto, da je tako bilo, da je bilo većeg pritiska, vjerujem da bi uzeli još poneku titulu
tada je svima bio trip da se pohara LP, i one famozne Galianijeve izjave "Champions league is in our DNA"
a ovo dalje...
Roma haman pikira sve što i mi...kojeg god igrača smo u zadnje vrijeme prozvali, odmah se javila i Roma, lešinari jedni
El92 - koliko samo peha i koji problemi, ne mogu prežaliti što ga nema u ekipi, dao bih sve i jednog igrača samo da se on pojavi na terenu, zdrav i spreman
zamišljam na krilnim napadačkim pozicijama Pato-El92
da odgovorim na post ranije...jednostavno niko pred Anćelotija i igrače nije stavio ultimatum da se MORA osvojiti Skudeto, da je tako bilo, da je bilo većeg pritiska, vjerujem da bi uzeli još poneku titulu
tada je svima bio trip da se pohara LP, i one famozne Galianijeve izjave "Champions league is in our DNA"
a ovo dalje...
Roma haman pikira sve što i mi...kojeg god igrača smo u zadnje vrijeme prozvali, odmah se javila i Roma, lešinari jedni
El92 - koliko samo peha i koji problemi, ne mogu prežaliti što ga nema u ekipi, dao bih sve i jednog igrača samo da se on pojavi na terenu, zdrav i spreman

Undici stelle - ACM 1899
Nadam se da ce ga Roma i uzet, pa da se Celo okrene Astorijufrancobaresi je napisao/la:Mexes bi mogao otići do petka, ali u Fiorentinu. A kod nas bi mogao onaj Paletta, osim ako ga Roma ne uzme prije.

Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I sta je sad sa ovom razmjenom Taarabt - Nesta,jel to gotovo ili je u pregovorima jos 

- Fantasista
- Kontakt:
Izgleda da Man. United kvari taj posao, poslali su ponudu za našeg idola pa bi to moglo propastiUrbyEmanuelson je napisao/la:I sta je sad sa ovom razmjenom Taarabt - Nesta,jel to gotovo ili je u pregovorima jos

Po najnovijim vijestima, Zaku se ne sviđa ideja da ide u Fulham, izgleda on bi radije u QPR. Ipak se nadam da će uspjeti ova trampa, u protivnom bi mogao doći nesrećnik Biabiany i plus bi krampa Zak ostao kod nas.
Upravo zato i navijam da se ovo finalizira, jer ako propadnu pregovori Zac ostaje i vjerovatno dolazi po meni losiji igrač od Tarabta. Pa nek ga dadnu QPR-u, ne mora nama niko ni doc 

- Fantasista
- Kontakt:
Ali Konstant mi je najjači, dočekao lik da ga mole da ide a on hladno odbija 

O tome je Celo trebao prije razmišljati. Zašto bi lik zamjenio klupu Milana za klupu Napolija 
EDIT:
Završen sastanak Sedorfa i Galijanija nakon čega su odbijene ponude Lazia i Livorna za Gabriela i Cristantea jer navodno Sedorf ozbiljno računa na njih

EDIT:
Završen sastanak Sedorfa i Galijanija nakon čega su odbijene ponude Lazia i Livorna za Gabriela i Cristantea jer navodno Sedorf ozbiljno računa na njih

muxa je napisao/la: Završen sastanak Sedorfa i Galijanija nakon čega su odbijene ponude Lazia i Livorna za Gabriela i Cristantea jer navodno Sedorf ozbiljno računa na njih.
Ovo mi se mnogo svidja!

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- francobaresi
- Kontakt:
Što se tiče Taarabta čeka se samo konačni odgovor QPR-a, sve ostalo je spremno. Da hoće se to više regulisati, jer bila bi velika šteta da propadne, pa da nam ostane Zaccardo i da pritome dođe i onaj Babybuba ili kako već. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Inzaghi: "I thank Squinzi (Sassuolo pres.) for this oppurtunity, I'm flattered. But I have chosen to remain as coach of Milan Primavera."
- francobaresi
- Kontakt:
(Ne)očekivan obrat, Zaccardo neće u Fulham, negdje je zapelo u pregovorima. Ali Milan će vjerovatno uzeti Adela bez obzira na to. A šege majko mila, Constant i Zaccardo umislili da su dobri igrači, *ebo im Galliani mater a oni njemu.
Otjer'o bi ja njih B ili C ekipu Milana, odnosno neka treniraju sa U-16 ekipom pa neka vide da nisu dovoljno dobri ni za njih.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
niđe veze, čuj neće iz Milana...ko što reče neko iznad, **** ih galiani a oni njega 

Undici stelle - ACM 1899
- francobaresi
- Kontakt:
Znači mogli su otjerati igračke veličine kao što su Ibra i Silva, a ne mogu dva dronjca na koje Seedorf apsolutno ne računa.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Samo to treba hladno na tribine da ni klupu ne vide pa ce se imat kad kajat
- francobaresi
- Kontakt:
Sky piše kako Seedorf lično insistira na dovođenju Taarabta, nadam se da će se to i završiti na vrijeme. Ali kako me samo nerviraju ovi panjevi koji su umislili da su neko ni nešto.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Pustili korjene duboko, udomili se pravo.. Pogan pogana, ja ih nikad vise ne bi pustio da igraju za prvu ekipu. Svakako ce tesko i dobit priliku za to. Tako je to kad dovedes pa onda muku mucis da ga se otarasis.. Valjda ce ovaj Taraban potpisat 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Comandante
- Kontakt:
baltazar1 je napisao/la:@francobaresi
a ovo dalje...
El92 - koliko samo peha i koji problemi, ne mogu prežaliti što ga nema u ekipi, dao bih sve i jednog igrača samo da se on pojavi na terenu, zdrav i spreman![]()

- francobaresi
- Kontakt:
Izgleda da je gotovo, Adel Taarbat je novi igrač Milana. Sutra će obaviti ljekarske preglede.
Nažalost, situaciju oko Zaccarda još uvijek nisu riješili.
Nažalost, situaciju oko Zaccarda još uvijek nisu riješili.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.